2012- Integrarea Noilor Energii. Workshop, 11 iulie 2012

Autor: Nicoleta - miercuri, 04 iulie 2012, 929 vizualizari
2012- Integrarea Noilor Energii. Workshop, 11 iulie 2012

*Acest seminar va fi reprogramat. Multumim pentru intelegere.


Workshop-ul "Integrarea Noilor Energii"- 11 iulie 2012, condus de Nicoleta Svârlefus, este continuarea workshop-urilor din 12 ianuarie ("Creeaza-ti anul 2012!") si 12 aprilie 2012 (2012- Integrarea Noilor Energii). Avand in vedere transformarile interioare/exterioare profunde care au avut loc in aceste luni si valurile uriase de energie care vin spre Pamant in vederea saltului constiintei, e necesar sa intelegem o serie de simptome (psihice, fizice, emotionale) si sa le gestionam eficient. De aceea, acest workshop este sustinut o data la 3 luni, pe parcursul anului 2012.

Atitudinea este foarte importanta acum, pentru ca ea da directia intregului proces de transformare si crestere. Apoi, angajamentul fata de noi insine este esential, fiind sursa alegerilor noastre constiente pe parcursul intregului an 2012.

Ca suflete venite pe acest Pamant, pentru a ne continua evolutia, avem acum de facut o alegere: stagnam sau ascensionam. Si daca alegerea este sa ascensionam, sa mergem mai departe in densitati superioare, ce e necesar sa stim/facem? Care este atitudinea potrivita? Cum integram Noile Energii, cum contribuim constient la crearea Noului Pamant? Care este atitudinea optima in momentele de "criza" transformationala? Cum permitem acordajelor sa se realizeze?

Te astept cu drag, sa cream impreuna un spatiu al alegerilor constiente, transformarii intentionate si constiintei extinse, sa continuam procesul creatiei, fiind centrati in Sinele Inalt, sa ne armonizam cu energiile cosmice.

Data: 11 iulie 2012

Ora: 17:00h

Loc: va fi anuntat participantilor

Pret: 115 Ron

Inscriere: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Isabela Cosneanu, organizator si asistent workshop

Rezervarea locului se face in urma anuntarii intentiei ferme de participare, plata urmand a fi efectuata la fata locului.

Important: La acest workshop se pot inscrie doar cei care au participat la cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus pana acum.

Va asteptam cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole