Neale Donald Walsch

Autor: Nicoleta - duminica, 06 septembrie 2009, 1622 vizualizari
Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch (10.09.1943) a crescut intr-o familie Romano-Catolica in Milwaukee, SUA. A cantat in corul de copii al bisericii locale. A vrut sa devina preot, dar, ulterior, a inceput sa lucreze in mass-media ca reporter de ziar, director de programe la o statie radio, a fost purtator de cuvant al celui mai mare sistem national de invatamant scolar public, a creat si a fost proprietarul unei agentii de publicitate si marketing, a fost gazda unui talk-show la un post de radio national.

In prezent, locuieste impreuna cu sotia sa, Nancy, intr-un loc retras, situat in padurile din sudul statului Oregon, SUA. Impreuna, au construit ReCreation, o fundatie non-profit, de evolutie personala si intelegere spirituala, al carui scop este de a-i ajuta pe oameni sa se regaseasca pe ei insisi.

Neale merge pretutindeni, tine cuvantari, organizeaza ateliere pentru comentarea mesajelor continute in trilogia CONVERSATII CU DUMNEZEU, pe care a scris-o in 1995 si care a facut inconjurul lumii.

A mai scris: "Prietenie cu D-zeu", "Momente de gratie", "Acasa cu Dumnezeu", "Dumnezeul de maine", "Comuniune cu Dumnezeu", "Cei ce aduc lumina", "Noile revelatii", "Intrebari si raspunsuri la CD", "Conversatii cu Dumnezeu pentru adolescenti si parinti", "Mai fericit decat Dumnezeu", "Ce vrea Dumnezeu?"

Walsch crede intr-un Dumnezeu panteistic, care doreste sa se exprime ca nefiind egoist. Viziunea lui Neale Donald Walsch este o expansiune si unificare a tuturor teologiilor pentru a le conferi o mai mare  relevanta in zilele noastre. El a infiintat miscarea spirituala Humanity’s Team, al carui scop este sa comunice si sa implementeze credintele sale din Noua Spiritualitate, in mod special pe aceea ca noi suntem Una cu Dumnezeu si UNA cu viata, intr-o stare comuna de a fi.Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole