Louise Hay

Autor: AstroCafe.ro - marti, 08 octombrie 2013, 3017 vizualizari
Louise Hay

Louise L.Hay (8 octombrie 1926) este un autor inspirational cunoscut in toata lumea. Cartile ei au fost traduse in 29 de limbi si au aparut in 35 de tari de pe glob. De cand si-a inceput activitatea de consultanta in domeniul Stiintei Mintii, in anul 1981, timp de mai bine de 25 de ani Louise a ajutat milioane de oameni sa isi descopere si sa isi foloseasca potentialul si puterea creatoare pentru a se vindeca pe sine si pentru a creste din punct de vedere spiritual.

A aparut la Oprah Winfrey Show si in multe alte programe TV si Radio, in SUA si in intreaga lume.

Louise este proprietara si fondatoarea Hay House, Inc., o editura specializata in publicarea de carti din domeniul dezvoltarii / perfectionarii personale. Aceasta produce carti, CD-uri, DVD-uri si alte produse ce isi propun sa contribuie la insanatosirea planetei.

Ambiţionată de propria-i poveste, Louise L. Hay a reuşit ca dintr-o persoană simplă cu o viaţă nu tocmai fericită să devină un simbol al succesului şi un model pentru milioane de oameni. Cărţile acesteia promovează şi susţin autocontrolul, echilibrul, aprecierea de sine şi fericirea, concepte care stau la baza filozofiei sale. O fire puternică şi luptătoare, Louise L. Hay a reuşit să treacă peste multe obstacole datorită viziunii pozitive pe care o are asupra vieţii, lucru care a motivat-o să împărtăşească şi celor din jur micile ei secrete. Printre cele mai importante cărţi ale scriitoarei Louise L. Hay se numără Poţi să-ti vindeci viaţa, carte în care ne este prezentată strânsa legatură dintre minte şi corp şi felul în care putem să înţelegem cauzele reale ale bolilor cu care se confruntă organismul nostru. Puterea este în interiorul tău, este o altă carte importantă care ne ajută să ne dăm seama de importanţa noastra în deciziile şi schimbările pe care vrem să le facem.
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole