Astro Divertisment

Pictorul si oile

Un pictor trece pe un camp si vede un cioban cu oile la pascut. Merge la el si il intreaba: - Bade imi dai voie sa-ti pictez oile? La care ciobanul zice: - Ba deloc, ca mie imi plac asa cum sunt!
Citeste tot articolul

Integrame

Un apel telefonic la o agentie de turism:- Faceti excursii in Egipt?- Da, desigur...- Spuneti-mi, va rog, ce statiuni balneare sunt acolo?- Sharm-el-Sheick, Hurgada, Taba, Nuveiba...- Stop.... Nuveiba. Nuveiba e bine!- Cand doriti sa plecati, cate persoane?- A, nu, nu plecam. Noi doar rezolvam integ...
Citeste tot articolul

Femeile pe Luna

De ce nu au fost trimise niciodată femeile pe Lună:- Houston, avem o problemă!- Ce este?- Nimic, nu contează...- Care este problema?- Nimic...- Spune-mi, te rog, care este problema?- Ştii foarte bine care este problema!
Citeste tot articolul

Astro Shop

Bufnita

Ion pleaca la munca, pe vapor, iar la plecare Gheorghe il roaga sa-i aduca si lui un papagal. Dupa un timp, Ion se intoarce, dar cum a uitat sa cumpere un papagal, ii ia o bufnita. Cei doi se intalnesc, Ion ii da bufnita lui Gheorghe si-i spune ca e papagal regal.O saptamana mai tarziu, se inta...
Citeste tot articolul

Antena

Un scotian incercand sa monteze o antena TV pe acoperisul casei sale aluneca si cade in spatele casei. In cadere vede pe geamul bucatariei cum nevasta-sa numara boabele de fasole ce le punea in ciorba. -Opreste-te, striga el, jumatate ajung, eu mananc astazi la spital!...
Citeste tot articolul

Trei betivi

Trei betivi stateau de vorba la o masa:- Cand ma duc acasa imi bat nevasta si copiii!Al doilea betiv:- Eu cand ma duc acasa imi bat tot cartierul!Al treilea zice:- Eu cand ma duc acasa bat pe la toate usile!!
Citeste tot articolul

La radio

Un ascultator suna la un post de radio.- Buna ziua!- Buna ziua! Va ascultam.- Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin de identitate pe numele Popovici Mihai. As vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.
Citeste tot articolul

Durerea de cap

- Alo, Ioane hai la o bere la barul din colţ. - Pai cand te-am sunat eu acum o jumatate de ora ai zis ca ai o durere ingrozitoare de cap! - Aveam, dar a plecat la cumparaturi.
Citeste tot articolul

Poker

- Esti nebun? Joci poker acasa cu nevasta-ta?- N-am ce face...Este singura posibilitate de a-mi recupera o parte din salariu...
Citeste tot articolul

Purcelusul

Tatal ii spune copilului sau in varsta de trei ani:- Uita-te la tine cum arati, te-ai murdarit ca un purcelus! Stii ce-i un purcelus?- Da, copilul porcului!
Citeste tot articolul