Zodiile si dragostea

Autor: Nicoleta - marti, 26 februarie 2013, 52298 vizualizari
Zodiile si dragostea

BERBEC 

„Dragoste ca un foc de artificii”

Iubește competiția și provocǎrile. Îi place sǎ savureze gustul victoriei, deci trebuie lǎsat sǎ cucereascǎ, sǎ facǎ el primul pas. Asta nu înseamnǎ cǎ îi place sǎ câștige ușor. Pentru un Berbec, cu cât concurența este mai acerbǎ și cu cât pare mai greu, cu atât este mai stimulat sǎ intre în joc.

Odatǎ intrat într-o relație, Berbecul are foarte multe așteptǎri de la persoana iubitǎ și nu se sfiește sǎ le exprime foarte clar. Vrea toatǎ atenția și nu acceptǎ nici în ruptul capului infidelitatea partenerului. Asta nu înseamnǎ cǎ oferǎ în schimb aceleași lucruri.

Pe de altǎ parte, relația cu acest nativ nu poate intra niciodatǎ în rutinǎ, pentru cǎ va face tot posibilul sǎ pǎstreze flacǎra pasiunii vie. Se cǎsǎtorește spontan, fǎrǎ prea multe planuri fǎcute dinainte și fǎrǎ sǎ premediteze evenimentul. El face pur și simplu ce și când simte. Totuși, din clipa în care a spus „da”, face tot posibilul sǎ-și sprijine partenerul și este foarte devotat familiei.

TAUR

„Campionul longevitǎții în relații”

Taurul iubește mai mult decât orice pe lumea asta, stabilitatea și siguranța. Iubirea pe care o manifestă este predominant fizicǎ, senzualǎ. Investește cu greu încredere și sentimente în cineva, dar când o face, poate fi pentru toatǎ viața. În mod sigur nu este persoana lângǎ care sǎ simțiți gustul aventurii sau sǎ ai parte de focuri de artificii, dar poți fi sigur cǎ sentimentele tale sunt încredințate cui trebuie.

Taurul se urnește greu în toate domeniile vieții, deci și în dragoste. Are nevoie sǎ se asigure cǎ meritǎ sǎ se implice emoțional și fuge de flirturi sau conjuncturi frivole. Dacǎ totuși ai reușit sǎ cucerești inima unui Taur, probabil cǎ dupǎ o perioadǎ destul de scurtǎ de timp, relația va intra într-o normalitate vecinǎ cu rutina.

Cǎsǎtoria nu-l sperie câtuși de puțin, dacǎ simte cǎ a gǎsit persoana potrivitǎ.

Şi cum nu-i plac schimbǎrile și nici conflictele, va face tot posibilul sǎ pǎstreze cǎsnicia, chiar și atunci când acest lucru pare imposibil.

GEMENII

„Dragoste jucǎușǎ, dar inteligentǎ”

Acest nativ este destul de sensibil, contrar aparențelor. Cauta partenerul perfect și se poate întâmpla sǎ sufere foarte mult atunci când nu-l gǎsește sau când constatǎ cǎ s-a înșelat.

Pentru orice nativ Gemeni, este foarte importantǎ comunicarea, rezonanța mentalǎ. Dacǎ vrei sǎ-l cucerești sau sǎ-i stârnești interesul, trebuie sǎ fii înzestrat în primul rând cu simțul umorului, cu inteligențǎ, curiozitate și mobilitate verbalǎ. Nu poate concepe o relație fǎrǎ comunicare sau fǎrǎ mișcare. Şi nu va accepta niciodatǎ sǎ stea legat de casǎ sau de tine, oricât de mult te-ar iubi. Are nevoie sǎ fie mereu în mișcare, sǎ exploreze noi spații și medii, sǎ cerceteze, sǎ se documenteze, chiar sǎ flirteze. Dacǎ ești dispus sǎ-i ții isonul, cu atât mai bine. Dacǎ nu, lasǎ-i spațiu sǎ se manifeste. Funcționeazǎ dupǎ pincipiul „ține-mǎ strâns și mǎ vei pierde, lasǎ-mǎ liber și voi fi al tǎu”.

Cǎsǎtoria nu este o decizie ușoarǎ pentru acest nativ independent și liber.

RAC

„Dragoste tradiționalǎ și atașament față de familie”

Nicio altǎ zodie nu dǎ dovadǎ de mai multǎ sensibilitate și mai mult romantism, decât Racul. Are nevoie de dragoste și protecție, ca de aer. În egalǎ mǎsurǎ, îi place sǎ fie ca o cloșcǎ cu partenerul. Dar asta numai dupǎ ce i-ai pǎtruns în inimǎ. Pentru cǎ Racul este „dur în exterior și sensibil în interior”, uneori e greu de intuit de la început.

Abia dupǎ ce se convinge cǎ ții la aceleași valori, cǎ ești o persoanǎ de încredere, cǎ vrei o relație stabilǎ și îți iubesti familia, este dispus sǎ renunțe la masca de protecție și sǎ te lase sǎ intri în sufletul lui. Iar apoi, te poți baza pe el pânǎ la capǎt, pentru cǎ îți va oferi totul și te va face sǎ te simți cel mai iubit om de pe planeta.

E de la sine înțeles cǎ iubește ideea de familie, deci și de cǎsǎtorie. Mai ales dacǎ iubește, nu ezitǎ sǎ meargă cu tine la altar. Iar odatǎ pasul fǎcut, va face tot posibilul sǎ rǎmânǎ lângǎ tine.

LEU

„Dragoste strălucitoare”

Vrei sǎ atragi privirea unui Leu? Atunci strǎlucește! Da, pur și simplu strǎlucește, remarcǎ-te prin ceva, fii elegant, rafinat, ieșit din tipare! Îmbracǎ-te modern și, mai ales, fii manierat! Impresioneazǎ prin inteligențǎ! Dacǎ ți se pare greu sau inutil, atunci Leul nu e de tine. Pentru cǎ nu-și va mentine privirea asupra oricui. Pur și simplu nu-și va pierde timpul. Dar dacǎ ai reușit sǎ-l impresionezi, sǎ-l miști, sǎ-l inspiri, al tǎu este. Odatǎ câștigat, acest nativ merge cu tine pânǎ în pânzele albe. Dar nu uita sǎ-i dai porția zilnicǎ de laude și aprecieri. Altfel, își pierde interesul.

Leul este poate cel mai devotat partener, în sensul cǎ știe sǎ sprijine, sǎ fie co-echipier (chiar dacǎ de fapt el conduce), sǎ molipseascǎ de optimism și bucurie de viațǎ, sǎ te învețe atitudinea care atrage bunǎstarea.

Dacǎ e îndrǎgostit, nu stǎ prea mult pe gânduri pânǎ sǎ spunǎ „da”. Uneori chiar se grǎbește.

FECIOARA

„Dragoste calculatǎ”

Semn analitic, perfecționist și logic, Fecioara poate sǎ aștepte mulți ani pânǎ când sǎ fie sigurǎ cǎ și-a gǎsit jumǎtatea. Acest nativ nu acceptǎ pe oricine în viața lui. Ca sǎ-l cucerești, trebuie mai întâi sǎ-l impresionezi prin aspectul exterior îngrijit și o igienǎ impecabilǎ. Ţine foarte mult la detalii precum manichiura sau lustrul pantofilor.

Însǎ odatǎ ce ai trecut acest test, ai șanse mari sǎ fii acceptat ca potențial partener. Fecioara are nevoie de asemenea sǎ-i dovedești onestitatea, rǎbdarea și sinceritatea. Dacǎ și acest test a fost trecut cu brio, poți avea o relație ca la carte, cu condiția sǎ-i mai treci cu vedere cicǎlelile necontenite și criticile ascuțite. De asemenea, nu te aștepta sǎ te laude prea des, pentru cǎ nu o va face. E mai degrabǎ atentǎ la ce nu e bine, ce e greșit și trebuie schimbat, reparat.

Dacǎ ai convins o Fecioarǎ sǎ se prezinte la starea civilǎ, poți fi sigur cǎ-ți va fi dedicatǎ în totalitate, pânǎ la capǎt.

BALANŢA

„Fǎcutǎ pentru cǎsǎtorie”

Orice Balanțǎ își dorește din tot sufletul sǎ aibǎ liniște, armonie și dragoste. Un nativ Balanțǎ este gata sǎ facǎ aproape orice compromis, pentru a -și menține relațiile și a pǎstra armonia. Se înțelege cǎ și în dragoste are aceeași atitudine. Își dorește un partener cu care sǎ comunice, cu care sǎ aibǎ interese intelectuale comune și care sǎ–l sprijine în tot ce-și propune sǎ facǎ, ba chiar sǎ-i mai dea câte un brânci când se lasǎ cuprins de comoditate.

Nu suportǎ vulgaritǎțile, așa cǎ nu va accepta pe cineva lipsit de maniere elegante, în preajma sa. De asemenea, agresivitatea îi este complet strǎinǎ și o considerǎ inutilǎ și inadmisibilǎ, mai ales în cuplu.

Balanțele se cǎsǎtoresc cel mai repede, spun statisticile. Sau cel putin, asta îşi doresc in secret. Şi nu e greu de crezut, dacǎ ne gândim cǎ acești nativi pur și simplu sunt fǎcuți pentru relații, pentru socializare, pentru a împǎrți cu ceilalți. Pentru ei, viaţa însăşi este un perpetuu parteneriat.

Uneori, Balanțele devin dependente de partener.

SCORPION

„Dacǎ pasiune nu e, nimic nu e”

Este cel mai pasionat , intens și profund semn din tot zodiacul. Dacǎ un nativ Scorpion și-a pus în minte sǎ te cucereascǎ, nu se va lǎsa pânǎ când nu va reuși. Orice își pune în minte realizeazǎ, pentru cǎ are o tenacitate de neclintit. Pur și simplu gǎsește strategiile potrivite, dar care nu vor fi la vedere niciodatǎ.

Adesea cucerește prin aerul misterios, intensitatea privirii, senzualitate și magnetism. Odatǎ ce ai acceptat curtea unui Scorpion, trebuie sǎ știi cǎ e un drum cu un singur sens. Nu vei scǎpa prea ușor de el, chiar dacǎ relația nu mai merge și-ți dorești sǎ renunți. Pentru cǎ o ia ca pe un eșec personal și nu poate suporta asta.

Alǎturi de un Scorpion, poți încerca sentimente contradictorii, poți gusta senzații extrem de intense, uneori abisale. Totul este la extreme, totul este un amestec de agonie și extaz. Pentru cǎ Scorpionului nu-i plac cǎile de mijloc.

Odatǎ ce s-a decis sǎ se cǎsǎtoreascǎ cu tine, fii sigur cǎ te vei trezi la starea civilǎ, înainte sǎ-ți dai seama ce faci. Odatǎ oficializatǎ relația, poate da dovadǎ de un devotament incredibil (uneori de o posesivitate insuportabilǎ) și cere același lucru și de la tine.

SǍGETǍTOR

„Libertate înainte de toate”

Prima iubire a Sǎgetǎtorului este, fǎrǎ îndoialǎ, libertatea. Nimic, nici mǎcar dragostea, nu-l poate convinge sǎ renunțe la libertate. Are nevoie de spațiu de mișcare, de surse de inspirație, de idealuri. Dacǎ încerci sǎ privezi de libertate un Sǎgetǎtor, ești la un pas de a-l pierde. Ce-l cucerește? Simțul umorului, inteligența, spiritul de aventurǎ. Ce îl face sǎ fugǎ cât îl țin picioarele? Posesivitatea, rigiditatea, pesimismul.

Odatǎ ce ai început o relație cu un Segetǎtor, este ca și când ai trǎi aventura vieții tale. Lângǎ el nu ai cum sǎ te plictisești și nici sǎ stai trist. Iar dacǎ știi sǎ-i dai spațiu, îl vei avea lângǎ tine pentru totdeauna.

Subiectul cǎsǎtoriei poate fi deseori evitat de acest nativ, însǎ dacǎ te bate gândul sǎ-l duci în fața altarului, fǎ-o fǎrǎ sǎ-l presezi. Eventual gǎsește o modalitate de a-i vorbi despre asta, ca despre o aventurǎ.

CAPRICORN

„Dragoste neîmpǎrtǎșitǎ”

Un nativ Capricorn este capabil de sentimente foarte profunde, numai cǎ nu prea știe sǎ le exprime, sǎ le manifeste în exterior. Uneori iubește doar o datǎ în viațǎ, dar pentru totdeauna. Dacǎ poți trece de rǎceala aparentǎ a Capricornului, dacǎ ai aspirații înalte și ambiții mǎrețe, cu siguranțǎ ești persoana potrivitǎ pentru el.

Nativul Capricorn nu se îndrǎgostește prea ușor și nici nu se aruncǎ într-o relație cu una cu douǎ. E prudent, rǎbdǎtor și îi place sǎ construiascǎ totul pas cu pas. Asta e rețeta durabilitǎții în concepția lui.

Nu se lasǎ convins peste noapte sǎ meargǎ la starea civilǎ, dar când o face, înseamnǎ cǎ este cu adevǎrat sigur de alegerea fǎcutǎ și cǎ își asumǎ responsabilitatea unei relații longevive.

Dacǎ ai un Capricorn alǎturi, trebuie sǎ știi sǎ accepți interesul lui pentru carierǎ și sǎ nu-i reproșezi prea des cǎ te simți neglijat/ă. De asemenea, nu te aștepta sǎ-ți spunǎ prea des cǎ te iubește.

VǍRSǍTOR

„Mai întâi prieteni și apoi iubiți”

Semn al umanitǎții prin excelențǎ, Vǎrsǎtorul are nevoie sǎ-i fii întâi de toate prieten. El vrea sǎ fie prieten cu toatǎ lumea, sǎ schimbe mereu impresii, sǎ comunice, sǎ se informeze, sǎ împǎrtǎseascǎ. Dacǎ iubești conversațiile lungi despre tot și toate, dacǎ îți place sǎ filozofezi și sǎ trǎiești mereu experiențe inedite, atunci Vǎrsǎtorul e pentru tine. Dar trebuie sǎ te împaci cu faptul cǎ te va trata deseori la fel ca pe prietenii lui, ca poate pǎrea detașat, neimplicat emoțional, chiar insensibil. Este un semn predominant mental, așa cǎ romantismul nu este punctul lui forte.

Are nevoie de independențǎ și libertate, iar constrângerile și limitǎrile îl pot face sǎ fugǎ rapid de lângǎ tine, ori sǎ se refugieze într-un hobby sau în înâlniri dese cu prietenii. Ideile lui pot pǎrea uneori nǎstrușnice, iraționale .

Cǎsǎtoria este înțeleasǎ ca un parteneriat, în care fiecare are libertatea sǎ facǎ ce vrea. Nu se va grǎbi sǎ facǎ pasul, dar când o va face va fi un gest spontan. Odatǎ cǎsǎtorit, este foarte loial. 

PEŞTI

„Dragoste romanticǎ și fantezistǎ”

Peștii trǎiesc într-o lume misterioasǎ, imaginarǎ, uneori ruptǎ complet de realitate. O lume construitǎ din empatie, sensibilitate, romantism. Au nevoie sǎ fie iubiți și ocrotiți. Orice gest de respingere îi rǎnește profund și îi determinǎ sǎ se retragǎ în lumea lor.

Un Pește îndrǎgostit va face totul pentru persoana iubitǎ, mergând pânǎ la sacrificiu. Nu e greu deloc sǎ-l duci în fața altarului, atâta vreme cât îl iubești, îl înțelegi și știi sǎ faci gesturi romantice.

Odatǎ ce s-a înhǎmat pe drumul cǎsniciei, este loial atâta vreme cât existǎ romantism. Este un partener extrem de sensibil, empatic și gata sǎ te salveze din orice situație dificilǎ. Este capabil de gesturi extreme, dar dezinteresate, pentru persoana iubitǎ. Chiar dacǎ nu își verbalizeazǎ sentimentele, emoțiile lui intense și trǎirile paroxistice vorbesc despre dragostea lui.

Nicoleta Svârlefus

*Imagine: www.fanpop.comAstro Shop

Cele mai noi articole