Zile de nastere simetrice

Autor: AstroCafe.ro - marti, 10 noiembrie 2009, 7618 vizualizari

Numerele simetrice sunt numerele in oglinda. Cifrele care le compun se inverseaza intre ele. 76 este simetric cu 67. 49 este simetric cu 94.
In numerologie, ziua nasterii accentueaza sau atenueaza anumite trasaturi indicate de  vibratia nasterii. Care este atunci diferenta dintre zilele de nastere simetrice? Prin ce se deosebeste cineva nascut pe data de 12 de cineva nascut pe 21? Persoana nascuta pe 13 are aceleasi predispozitii ca cea nascuta pe 31?

Ne lamureste in aceasta privinta maestrul Papus, care ne invata ca, intr-un numar format din mai multe cifre, prima dintre ele este cea care le domina pe celelalte.

12/ 21

Persoanele nascute pe 12 si 21 vibreaza cu numarul 3 (1+2=3), numai ca cele nascute pe 12 au un 1 proeminent, in timp ce la cele nascute pe 21, numarul 2 are o influenta mai mare. Si unele si celelalte dau dovada de suficienta vitalitate incat sa se redreseze rapid dupa orice situatie neplacuta. Optimismul caracterizeaza aceste persoane, care trec destul de usor peste probleme prin simpla alegere de a nu se implica foarte tare (“lasa ca trece”, “las’ ca merge si asa”). Stiu sa faca insa o buna impreise, reusind sa se exprime foarte usor. Adesea manifesta inclinatii oratorice sau artistice.
12 ca zi de nastere confera un plus de autoritate. Nativii se pricep sa ii manipuleze pe ceilalti, daca e cazul, si sa isi atinga scopurile. Vointa lor este puternica si adesea ii propulseaza spre ambitii puternice. Personalitatea poate fi imbracata intr-o forma de individualism.
21 ca zi de nastere aduce o doza de sensibilitate. Poate fi vorba de empatie, de rezonanta cu energiile celorlalti, dar si de o sensibilitate artistica deosebita. Cooperarea poate fi o linie directoare pentru acesti nativi, care se pot descurca bine atunci cand lucreaza in echipa. Cei nascuti pe 21 pot fi mai capriciosi si mai predispusi la dispozitii fluctuante decat cei nascuti pe 12. Data nasterii 12 poate aduce o mai mare nevoie de afirmare personala, in timp ce data nasterii 21 poate aduce o mai mare nevoie de implinire afectiva.

13/ 31

Cei nascuti pe 13 si pe 31 isi trag seva din energia numarului 4 (1+3=4). In cazul lui 13, numarul 1 capata puteri sporite, in timp ce 31 il pune mai bine in evidenta pe 3. Ambele date de nastere ii inzestreaza pe nativi cu o buna capacitate de organizare si cu o atentie deosebita pentru detalii. Cinstea si seriozitatea ar trebui sa ii caracterizeze atat pe unii, cat si pe altii.
13 ca zi de nastere privilegiaza vibratia numarului 1. Aceste persoane sunt mai dominatoare, avand o placere de a-i aduce pe ceilalti acolo unde vor ei. Ei trec mai usor peste sentimente, concentrandu-se pe latura practica a vietii. Sunt indivizi rationali, orientati mai degraba pe rezultate. Perfectionismul lor este mai pronuntat decat in cazul celor nascuti pe 31.
31 ca zi de nastere confera acestor nativi mai multa imaginatie. Lor le place la fel de mult sa-si atinga scopurile, insa beneficiaza de o mai mare abundenta de idei. Ei sunt la fel de scrupulosi ca si cei nascuti pe 13, insa au o capacitate de concentarre a energiilor mai redusa. Mai precis, se imprastie uneori in prea multe directii in loc sa mearga drept spre o tinta. Persoanele nascute pe 31 prefera compania celorlalti, in dauna individualismului, si dau dovada de o mai mare mobilitate. Lor le place sa calatoreasca si, in general, sa exploreze. Cei nascuti pe 13 pun un accent mai mare pe reputatie si pe prestanta, in timp ce nativii datei de 31 pretuiesc mai mult relatiile.

Analiza diferentelor dintre numerele simetrice aplicata pe zilele de nastere se opreste, inevitabil, aici. Este lesne de inteles de ce incursiunea nu poate merge mai departe. 23 este simetric cu 32, dar calendarul prevede maximum 31 de zile intr-o luna. 14 este simtetric cu 41, 24 este simetric cu 42 si ne indeparteaza deja mult prea tare de obiectul discutiei noastre.

Valeriu Mihai PănoiuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole