Zambiti din abdomen! Exercitiu simplu pentru mentinerea fericirii...

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 02 februarie 2014, 18995 vizualizari
Zambiti din abdomen! Exercitiu simplu pentru mentinerea fericirii...

Ori de cate ori stati si nu aveti nimic de facut, relaxati-va maxilarul inferior si deschideti usor gura. Incepeti sa respirati pe gura, dar nu profund. Lasati trupul sa respire, astfel incat respiratia sa devina din ce in ce mai usoara, maxilarul inferior relaxat si gura intredeschisa, intregul corp se va decontracta.

In acel moment, incepeti sa zambiti, nu cu gura, ci cu intregul corp. Veti constata ca va este usor sa faceti acest lucru. Nu este un zambet al buzelor, ci unul existential, care se revarsa din interior. Incercati chiar in seara asta si veti intelege imediat despre ce e vorba... caci este foarte greu de explicat in cuvinte. Nu trebuie sa zambiti cu buzele, cu fata; este ca si cum ati zambi din abdomen. Abdomenul este cel care zambeste. Este un zambet, nu un hohot de ras, deci este foarte delicat, usor si fragil, ca un trandafir micut care isi deschide petalele in abdomenul vostru, raspandindu-si de acolo mireasma in intregul corp.

Daca ati experimentat acest zambet, veti fi fericit timp de 24 de ore. Ori de cate ori simtiti ca va lipseste aceasta fericire, inchideti ochii si retraiti zambetul interior. Veti regasi imediat senzatia. Faceti acest lucru de care ori puteti in timpul zilei. Zambetul interior este intotdeauna prezent.

Osho- "Farmacie pentru suflet"

Sursa foto: www.emeraldeyesx3.deviantart.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole