Vrei relații bune? Dă lanțurile jos!

Autor: AstroCafe.ro - luni, 07 august 2023, 2124 vizualizari

Omul dezlănțuit nu poate fi înlănțuit de manipulările care provin de la soț(ie)/partener(ă), de aceea acesta devine un om periculos pentru orice fel de status quo relațional personal ori colectiv. Este atât de periculos încât va trezi instant, de multe ori fără vreo acțiune, orice fel de rană / traumă a celuilalt, astfel relația cu un om dezlănțuit poate deveni un coșmar pentru cel care rămâne blocat în rolul / statutul de victimă. 

De obicei aceste relații nu sunt posibile sau nu stau în picioare prea mult timp din cauza lipsei de rezonanță, aviz celor care se plâng de partener/ă că încearcă să îi manipuleze, ei crezând că au ajuns la un nivel spiritual desăvârșit. Doar rolul de victimă cere persecutor, nu uita asta!

Vrei relații bune? Dă lanțurile jos! S-ar putea să dureze ceva timp, s-ar putea să doară (ego-ul rănit doare, într-adevăr) însă procesul merită. Restul este doar o melodramă care continuă povești care au început cu primul om și care au fost jucate și rejucate de trilioane de ori.

Când stau de vorbă cu un om care este trist și nu știe de ce, în multe situații acel om este trist pentru că rămâne în rolul de victimă, s-a obișnuit așa, ca clișeistica broască fiartă la foc mic.

Când ai 0 toleranță pentru rolul de victimă (ATENȚIE! nu este vorba despre situația în care ajungem câteodată victime, pentru că "life happens") la tine și la cei din jur, relațiile, în timp, se purifică de la sine, fără vreun ritual magic, fără curățări forțate, fără vrăjeli și vrăjeală.

Ai observat cum toleranța 0 față de rolul de victimă te propulsează în acceptare și chiar iubire față de oameni, chiar și față de cei care încă mai joacă rolul de victimă?

Probabil știi de ce, pentru că dacă ai integrat victima în interior, nu mai ai nevoie să te răzvrătești față de persecutori, să cauți salvatori și nici să rezonezi cu alte persoane care aleg să joace permanent rolul de victimă. 

Rezonanța cu persoanele care aleg, conștient sau inconștient, să joace rolul de victimă este ca bălăcirea în fosa septică, pute urât, nu satisface pe cineva și totodată împroșcă cu rahat și pe cei care trec prin zonă....

Tu câtă toleranță mai ai pentru rolul de victimă?

CURAJ!

Autor: Orlando Daniel Stoicescu 

----   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole