Viseaza la realizari mai mari decat frica ta!

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 26 aprilie 2015, 14664 vizualizari
Viseaza la realizari mai mari decat frica ta!

E normal sa te temi. De viitor, de cel care te raneste, de datorii financiare, de lipsuri, de boala, de batranete, de despartire, de esec. De aceea, viata la care visezi nu trebuie sa fie o vagauna confortabila in care vrei sa te ascunzi, la adapost de probleme (nici n-ai putea sa gasesti un astfel de loc). Ci sa fie cel mai mare succes pe care il poti visa ca il atingi, cea mai ambitioasa si onoranta versiune a ta in aceasta existenta.

Viseaza inalt si mult despre tine. Poate nu vei realiza totul. Dar nu pentru asta sunt visurile.

Ci pentru stimulentul de a ne ridica si a merge. 

Pentru ca ele sunt atat de fascinante, incantatoare, inspiratoare, incat ne depasesc de 10 ori frica. 

Pentru ca ele ne onoreaza viata. 

Pentru ca ne imboldesc sa pornim intr-o calatorie care e cea mai mare aventura a vietii noastre. 

Pentru ca aceasta calatorie ne descrie un destin la care participam clipa de clipa. 

Pentru ca visul cel mai inalt (nu cel mai orgolios) ne face sa dam tot ce-i mai bun in noi. 

Pentru ca nu putem visa ORICE vis cu convingere si transpunere ci doar visul NOSTRU despre noi insine, si visand, aspirand, ne apropiem de noi insine, descoperim cine suntem.

Viseaza convingator, lucid si increzator in tine cel inca necunoscut si neexplorat. In acel TINE pe care il intuiesti dar pe care inca nu l-ai pus la treaba. 

Viseaza in acel TINE unic si glorios care sta sa fie trezit in ADN-ul celulelor tale. Acest TU are puterea vietii de a te ridica din genunchi, de a gasi forta vindecarii, de a folosi puterea iertarii, de a afla solutii pentru a-ti materializa visurile.

Uita de frica! Ea are doar rolul de a alerta constiinta si de a te face prezent, viu, atent la tine si la viata, eficient. Multumeste-i fricii ca te-a trezit, in sfarsit. Si nu o pune sa ia decizii pentru tine sau sa-ti aleaga calea. Puterea ta, abilitatile tale (mereu mai mari), spiritul tau, viata din tine, increderea si bucuria ta, iti vor alege CALEA.

Si creeaza-ti VIZIUNEA despre tine. Una in care sa crezi si pentru care sa merite sa infrunti frica. Poate fi o iubire pentru care poti merge la capatul pamantului, poate fi o actiune care te inspira, poate fi o schimbare pozitiva pe care o vrei in viata ta, poate fi dorinta de a arata celorlalti varianta ta buna, poate fi curiozitatea de a explora, poate fi copilul pe care vrei sa il vezi mare, poate fi fiinta iubita cu care vrei sa imparti viata, poate fi salvara lumii. Creaza-ti si urmeaza viziunea despre tine si viata ta. Fa-ti un vis mai mare decat frica, lenea, amintirea esecurilor, vorbele grele ale altora, mai mare decat lipsurile actuale, mai mare decat neicrederea unora. Viseaza visul TAU, despre tine, cu puterile TALE 100% manifestate.

Urmeaza-ti visul! Si vei avea cea mai frumoasa si plina de sens viata a ta.

Camelia Pătrășcanu

Sursawww.facebook.com/pages/Camelia-Patrascanu

Sursa imagine: www.michaelhyatt.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole