Vindecare profundă: Chiron și Nodul Nord în Berbec (Februarie - Aprilie 2024)

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 28 ianuarie 2024, 6904 vizualizari

Unul dintre cele mai profunde și semnificative evenimente ale anului 2024 este întâlnirea lui Chiron cu Nodul Nord în Berbec. La nivel profund, această energie aduce o vindecare puternică. Putem avea parte de o stare de pace interioară și de miracole divine. Energia acestui tranzit are potențialul de a ne înmuia inimile și ne reamintește că toți suntem Unul. 

Berbecul, find primul semn al zodiacului, aduce o energie de foc, pasională și mistuitoare și ne duce cu gândul la noi începuturi sau la vindecarea unor suferințe mai vechi. Practic ne putem gândi că vom intra pe o nouă cale, mai curată și purificată. 

Deși fuziunea dintre Chiron și Nodul Nord aduce o notă pozitivă, ne putem aștepta și la unele substraturi care ne pot pune față în față cu rănile și traumele noastre nerecunoscute.

Pentru a conștientiza unele lucruri, ne putem regăsi la un punct de cotitură al vieții noastre, lucru ce ne va obliga să schimbăm direcția și să nu mai mergem pe același drum.

Pentru a înțelege cu adevărat dinamica energetică adusă de acest eveniment astrologic major, trebuie mai întâi să aruncăm o privire asupra simbolismului și a vibrației din spatele lui Chiron și a Nodului Nord.

Chiron

Chiron este cunoscut drept vindecătorul rănit, deoarece a fost abandonat la naștere. Chiron și-a trăit primii ani ai copilăriei simțindu-se neiubit și nedorit. Această rană adâncă a abandonului l-a determinat, în cele din urmă pe Chiron, să se transforme într-un vindecător puternic, un bun profesor și ghid. 

Putem regăsi elemente ale vindecătorului rănit și în propriile noastre vieți. De multe ori, propriile noastre răni ne deschid calea pentru a deveni mai plini de compasiune și înțelegere față de cei care experimentează suferința. 

Chiron ne aduce aminte că, deși avem răni și traume, le putem transforma în instrumente puternice de vindecare. 

În harta noastră natală, Chiron reprezintă acele răni moștenite fie din copilărie, fie din viețile anterioare și ne poate indica menirea noastră aici și calea spre vindecare. 

Nodul Nord

Nodul Nord reprezintă direcția spre care ne îndreptăm. Poate fi considerat “viitorul nostru” și ne oferă indicii despre lecțiile pe care le vom experimenta pe parcursul vieții. 

În propriile noastre astrograme, Nodul Nord poate reprezenta calea sufletului nostru și ce avem de învățat la nivel de suflet din experiențele noastre de viață. 

Chiron și Nodul Nord împreună 

La nivel colectiv, fuziunea dintre Chiron și Nodul Nord ne invită să ne vindecăm rănile de natură socială, care afectează întreaga umanitate. Din punct de vedere spiritual, acest tranzit ne arată că suntem conectați unii cu ceilalți, că toți suntem Unul, iar în momentul în care un seamăn de-al nostru suferă, suferim cu toții. Când devenim conștienți de asta, începem să susținem, să protejăm și să ne oferim suportul, pentru a face din această planetă un loc mai bun pentru toată lumea.

Pe măsură ce Chiron și Nodul Nord se unesc, este posibil să experimentăm o chemare către cauzele umanitare. Cu toții ne vom dori să contribuim, pentru a aduce pace și armonie în țările și comunitățile care au cea mai mare nevoie.

La nivel individual, întâlnirea dintre Chiron și Nodul Nord poate ajuta la activarea propriei vindecări. Ne putem simți inspirați să ne vindecăm propriile răni, și nu prin “reparare” ci mai degrabă prin acceptare. Acceptarea este cheia, când vine vorba de energia lui Chiron. Suntem îndemnați să ne privim rănile ca pe niște forme de manifestare ale puterii personale. 

Devenim mai puternici, mai înțelepți și mai intuitivi și nu vom mai accepta să ne pansăm rănile, să le mai ascundem sau să ne prefacem că acele evenimente care ne-au rănit nu s-au întâmplat.

Ne vom accepta suferința cu mândrie și ne vom alinia cu toții pe calea sufletului. Ar putea exista, de asemenea, o trezire sau o activare a vindecătorilor, care vor susține din ce în ce  mai mulți oameni, să intre în contact cu darurile lor vindecătoare.

Date importante:

Vom beneficia de energia vindecătoare a întâlnirii dintre Chiron și Nodul Nord, de la finalul lunii Ianuarie până în Aprilie.

11 Februarie - Chiron și Nodul Nord în conjuncție în Berbec

Această dată vine cu un vârf, din punct de vedere energetic. S-ar putea să asistăm la  vindecări miraculoase în propriile noastre vieți sau să apară înțelegeri de pace la nivel mondial. Fiind vorba despre Berbec, ne putem aștepta la putere, forță și pasiune mistuitoare în preajma zilei de 11 Februarie. Berbecul, fiind un semn al noilor începuturi, poate aduce vindecări profunde și reconfigurări radicale de traseu. 

13 Februarie - Luna se unește cu Chiron și Nodul Nord

Luna, adaugă un plus de energie, extrem de emoționantă și de schimbătoare. Întâlnirea dintre Chiron, Nodul Nord și Lună în Berbec ne poate dezvălui noi modalități de vindecare sau de acceptare ale propriilor răni. 

6 Aprilie - Eclipsa de Soare în Berbec 

Acesta va fi o perioadă extrem de puternică din punct de vedere astrologic. Eclipsa de Soare va amplifica energia și va infuza vibrația vindecătoare adusă de întâlnirea dintre Chiron și Nodul Nord. Eclipsele de Soare, reprezintă deschideri de drumuri și uneori ne pot conduce pe căi pe care nu am visat niciodată că vom ajunge.

Previziuni pentru Chiron și Nodul Nord în Berbec (Februarie - Aprilie):


Sursă articol: www.foreverconscious.com 
-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole