Vibratia Pestilor sau Gratia Divina

Autor: Nicoleta - marti, 23 februarie 2010, 1009 vizualizari

O perioada astrala inspirationala! (20 feb- 20 mar)

In aceasta perioada, o aglomerare de planete ocupa zodia Pestilor. Este vorba despre Soare, Venus, Jupiter, Uranus, Mercur (de pe 1 martie).

Fiind vorba despre Pesti, considerat semnul Divinitatii, spiritualitatii, iubirii neconditionate, sensibilitatii, empatiei, intuitiilor profunde, toate aceste planete par sa ne traga de "maneca" intr-un mod foarte subtil, sa ne transmita un mesaj cu incarcatura spirituala transformatoare la nivel de constiinta.

Ce vreau sa spun este ca, in tot acest interval, e necesar sa ne aliniem la vibratia acestei zodii, pentru a-i intelege si primi mesajul, iar apoi sa-l integram in fiinta noastra si sa crestem in sensul indicat de el. Mesajul nu este unul pe care sa-l putem palpa, proba. Si nu este nici o idee pe care sa o punem in practica imediat. Cu alte cuvinte, in aceasta perioada, e important sa fim si nu neaparat sa facem ceva. Sa ne traim sufletul, sa fim atenti la vocea lui.

Ar fi bine sa ne detasam putin de zgomot, de agitatie, de inversunarea zilnica cu care facem lucrurile, de nevoia de a vorbi chiar si cand nu avem nimic de spus, de tendinta de a judeca si critica totul. Astfel, putem auzi ceea ce e important pentru noi sa auzim. Altfel spus, putem fi atenti la "semne", pentru ca multe vor aparea in drumul nostru acum, si au rolul de a ne indica calea cea mai buna, autentica, pentru desavarsirea noastra.

Un cuvant rostit de cineva, un rand citit intr-o carte, o scena dintr-un film, un desen, o adiere de vant, in orice lucru, gest, cuvant, se poate ascunde o intreaga lume care asteapta sa ni se deschida. Acum putem avea cele mai profunde intuitii, putem simti cu putere care este cel mai bun drum de urmat pentru noi. Putem avea inspiratie iesita din comun, putem crea lucruri extraordinare si putem descoperi care este sensul vietii noatre. Adica, ni se reveleaza raspunsuri pe care le asteptam de multa vreme. Cu conditia sa ascultam...cu inima.

Asadar, daca in plan concret lucrurile stagneaza, nu va ingrijorati. Este doar pentru ca in alta parte e necesar sa ne uitam acum. In interior, si nu in exterior. Mai bine spus, sa ne uitam in exterior doar cu scopul de a descoperi ceva in interior.

Pe de alta parte, avem sansa sa vindecam resentimente ascunse demult in subconstientul nostru. Prin iertare totala si prin iubire fata de tot ce a fost si ce este. Iertarea face miracole, mai ales acum. Sa ne iertam si sa-i iertam pe cei din viata noastra, de care stim sau de care nu stim ca ne-au ranit, iata cheia spre libertate, creativitate, expresie de sine, iubire si miracole. Sa alegem ca, in loc sa ne plangem de mila si sa ne lingem ranile, sa devenim constienti, din ce in ce mai constienti de prezenta Gratiei Divine in sufletele noastre. Sa constientizam ca suferinta nu apare decat atunci cand traim experienta (iluzia) separari de ceilalti si de Divinitate. Caci atunci cand suntem constienti ca suntem toti Unul, ca la nivel spiritual suntem o singura fiinta, una cu Dumnezeu, aceasta iluzie este dizolvata si sublimata in iubire, pace si fericire.

Credinta, iubirea, vindecarea emotionala, toate acestea pot da nastere la vindecari fizice miraculoase (se pot vindeca relatii, boli, situatii financiare, etc). Pentru ca totul vine din interior in exterior. De aceea, pentru a vindeca ceva in alta parte sau la altcineva, nu trebuie decat sa incepi sa vindeci la tine.

Asadar, suntem invitati sa invatam lectia compasiunii, iubirii, permisivitatii, acceptarii, detasarii. Sa fim in flux. Fara asteptari, fara judecati, fara victimizare.

Meditatia poate fi extrem de benefica in aceasta perioada. Alte practici metafizice, spirituale, esoterice, care au ca scop autocunoasterea si vindecarea, pot sa ne aduca o mare si importanta contributie. Toate preocuparile creative, care ne permit sa ne implicam cu toata fiinta si care ne aduc bucurie, ar trebui sa fie prioritare acum. Pentru ca aceasta perioada ofera terenul fertil pentru idei, intuitii si inspiratie. Punerea in practica va avea loc dupa 10 martie, cand Marte va iesi din retrogradare si, incet incet, ne va permite sa si actionam in sensul revelatiilor "primite".

In concluzie, sa fim vindecatorii propriilor vieti, prin iubire!

Nicoleta SvârlefusCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole