Vibratia Pestilor sau ghidarea Divina

Autor: Nicoleta - joi, 21 februarie 2013, 1653 vizualizari

O perioada astrala inspirationala! 

Mai multe planete si-au dat intalnire in Pesti, in aceasta luna: Soare, Mercur, Marte, Neptun, urmand sa li se alature si Venus in scurt timp.

Marte este primul care va rupe "acordul" de tacere si receptivitate, pasind in Berbec pe 12 martie. Ii urmeaza exemplul, pe rand, Soarele si Venus. Mercur va sta ceva mai mult in Pesti (pana pe 13 aprilie) datorita retrogradarii in intervalul 23 februarie- 17 martie. Pana sa trecem la actiune si sa ne dinamizam cu ajutorul influxurilor venite dinspre Berbec (martie-aprilie), inca avem de-a face cu o vibratie a Pestilor.

Fiind vorba despre Pesti, considerat semnul Divinitatii, spiritualitatii, iubirii neconditionate, sensibilitatii, empatiei, intuitiilor profunde, toate aceste planete par sa ne trezeasca sufletul intr-un mod foarte subtil, sa ne transmita un mesaj cu incarcatura spirituala transformatoare la nivel de constiinta.

Pana in martie (mai exact 12 martie), e necesar sa ne aliniem la vibratia acestei zodii, pentru a-i intelege si primi mesajul, iar apoi sa-l integram in fiinta noastra si sa crestem in sensul indicat de el. Mesajul nu este unul pe care sa-l putem palpa, proba. Si nu este nici o idee pe care sa o punem in practica imediat. Cu alte cuvinte, in aceasta perioada, e important sa fim si nu neaparat sa facem ceva. Sa ne traim sufletul, sa fim atenti la vocea lui.

Ar fi bine sa ne detasam putin de zgomot, de agitatie, de inversunarea zilnica cu care facem lucrurile, de nevoia de a vorbi chiar si cand nu avem nimic de spus, de tendinta de a judeca si critica totul. Astfel, putem auzi ceea ce e important pentru noi si ce avem nevoie in acest moment. Altfel spus, putem fi atenti la "semne", pentru ca multe vor aparea in drumul nostru acum, si au rolul de a ne indica calea cea mai buna, autentica, pentru desavarsirea noastra.

Un cuvant rostit de cineva, un rand citit intr-o carte, o scena dintr-un film, un desen, o adiere de vant, in orice lucru, gest, cuvant, se poate ascunde o intreaga lume care asteapta sa ni se deschida. Acum putem avea cele mai profunde intuitii, putem simti cu putere care este cel mai bun drum de urmat pentru noi. Putem avea inspiratie iesita din comun, ne este stimulata creativitatea si putem descoperi care este sensul vietii noastre. Ni se reveleaza raspunsuri pe care le asteptam de multa vreme. Cu conditia sa ascultam...cu inima.

Asadar, daca in plan concret lucrurile stagneaza, sa nu ne ingrijoram. Este doar pentru ca in alta parte e necesar sa ne uitam acum. In interior, si nu in exterior. Mai bine spus, sa ne uitam in exterior doar cu scopul de a descoperi ceva in interior.

Pe de alta parte, avem sansa sa vindecam resentimente ascunse demult in "magazia" mintii noastre. Prin iertare totala si prin iubire fata de tot ce a fost si ce este. Iertarea face miracole, mai ales acum. Sa ne iertam si sa-i iertam pe cei din viata noastra, de care stim sau de care nu stim ca ne-au ranit, iata cheia spre libertate, creativitate, expresie de sine, iubire si miracole. Sa alegem ca, in loc sa ne plangem de mila,  sa devenim constienti, din ce in ce mai constienti de prezenta Gratiei Divine in sufletele noastre. Sa constientizam ca suferinta nu apare decat atunci cand traim experienta (iluzia) separarii de ceilalti si de Divinitate. 

E una sa ne acordam timp pentru a trai o durere (ceea ce e chiar indicat in aceasta perioada) si e altceva sa o purtam cu noi permanent, atasandu-ne de ea si transformand-o in suferinta si apoi intr-un mod de viata.

Credinta, iubirea, vindecarea emotionala, toate acestea pot da nastere la vindecari fizice miraculoase (se pot vindeca relatii, boli, situatii financiare, etc). Pentru ca totul vine din interior in exterior. De aceea, pentru a vindeca ceva in alta parte sau la altcineva, nu trebuie decat sa incepi sa vindeci la tine. Pentru toate provocarile acestei perioade, credinta este cheia magica. Iar credinta puternica ramane chiar si cand sau mai ales cand nu vedem nimic bun si frumos la orizont. E ca si cum ne bucuram de existenta Soarelui, inainte sa rasara.

Asadar, suntem invitati sa invatam lectia compasiunii, iubirii, permisivitatii, acceptarii, detasarii. Sa fim in flux. Fara asteptari, fara judecati, fara victimizare.

Meditatia poate fi extrem de benefica in aceasta perioada. Alte practici metafizice, spirituale, esoterice, care au ca scop autocunoasterea si vindecarea, pot sa ne aduca o mare si importanta contributie. Toate preocuparile creative, care ne permit sa ne implicam cu toata fiinta si care ne aduc bucurie, ar trebui sa fie prioritare acum. Pentru ca aceasta perioada ofera terenul fertil pentru idei, intuitii si inspiratie. Punerea in practica va avea loc dupa 12 martie, cand Marte va pasi in Berbec si ne va permite sa si actionam in sensul revelatiilor "primite".

Dupa aceasta perioada de introspectie, receptivitate, integrare, urmeaza una extrem de dinamica. Lunile martie-aprilie aduc trenuri astrale unice. Insa, pentru a ne urca in ele, e necesar sa fim cu lectiile la zi si sa fi identificat deja ce si cum ne dorim. 

Inspiratie, creativitate si miracole, tuturor!

Cu drag,

Nicoleta Svârlefus
Astro Shop

Cele mai noi articole