Vibrația numărului apartamentului în care locuiești

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 30 iulie 2016, 280509 vizualizari

Atunci când ne mutăm dintr-o casă în alta, undeva subtil înţelegem că aceste spaţii vor aduce în viaţă noastră o oarecare coloratură, anumite nuanţe, situaţii şi contexte. Asta pentru că noi vom locui în aceste apartamente. Fiecare apartament cu cifra lui de vibraţie, ne influenţează mult mai puternic decât numărul blocului, străzii, sectorului, oraşului, deşi şi acestea din urmă exercită o influenţă asupra vieţii noastre într-o formă foarte directă, dar mult mai slabă decât numărul apartamentului.

Codul apartamentului, adică vibraţia acestuia, exercită asupra noastră o influenţă directă şi foarte puternică, întrepătrunde şi modelează permanent spaţiul unde noi vom locui cu anumiţi curenţi energetici, generatori de cauze şi contexte care duc inevitabil către anumite efecte.

Apartamentul 1 (10, 28, 19 etc...)– generează o energetică egală dar în scară “cu centrul Universului”. Locuitorii acestui apartament mereu vor fi “terorizaţi de ceilalţi” vecini, cu tot felul de sfaturi legate de tot felul de probleme ale vieţii. La uşa lor foarte des vor bate vecinii pentru a cere sare, zahăr şi alte de ale casei deoarece locuitorii celorlalte apartamente dintr-o cauza inexplicabilă vot fi convinşi că dacă cineva poate să spună ceva deştept şi util, să facă ceva, atunci aceştia pot fi doar cei din apartamentul 1. Asociaţia de locatari, dintr-o cauza inexplicabilă vor consideră că este mai bine să îl numească preşedinte pe cineva din apartamentul nr 1 deoarece au încredere în ei, sunt consideraţi de a fi lideri şi lor le sunt gata să li se supună lor.

Omul care este supraîncărcat cu muncă sau sfios prin natură lui sau introvertit şi nesociabil, într-un astfel de apartament va avea o viaţă deloc uşoară.

Apartamentul 2 (11, 20, 29 etc..)– creează impresia că locatarii lui sunt nişte oameni de companie, foarte plăcuţi şi sociabili. La uşa lor poate să bată cineva pentru a le propune un bilet în plus la teatru. Ei vor fi invitaţi că musafiri şi alţii se vor cere în vizită la ei. Aceştia pot fi rugaţi chiar să fie baby-sitter pentru o perioada de timp pentru copiii vecinilor. Este un apartament foarte bun pentru oamenii comunicativi, oricând pregătiţi pentru a transformă propria casă într-un loc de întâlnire într-o încrucişare de interese.

Vibraţia lui 2 aparţine oamenilor încrezători în propriile puteri, sfătuitori, cuminţi, diplomaţi.

Oamenii înclinaţi să creadă că propria lor casă este cetatea lor, vor avea nevoie în acest apartament de multă răbdare şi bărbăţie, lucruri necesare pentru apărarea împotriva numărului mare de candidaţi în a fi “prieteni”.

Apartamentul 3 (21, 30 etc...)– deţine o energetică suficient de puternică pentru a se manifestă într-o formă neobişnuită şi originală şi din belşug revarsă această energie asupra locuitorilor săi.  Într-un astfel de apartament cu uşurinţă se pot manifestă tot felul de zgomote ciudate şi inexplicabile, uşor confundabile cu fenomenul poltergeist. Vecinii îi vor consideră pe locuitorii acestui apartament că fiind ciudaţi şi neobişnuiţi. Nu va fi deloc straniu dacă aceştia vor auzi despre ei tot felul de vorbe din partea băbuţelor, vecinelor de pe banca din faţă blocului. Locuitorii apartamentului 3 vor fi des subiectul prejudecăţilor celorlalţi. Într-un astfel de apartament este recomandat să ai o activitate creativă. Ieşind la pensie, poţi să îţi aduci aminte de talentele deţinute în copilărie cum ar fi desenul, pictură, arte, aşa că, dacă eşti pensionar, pune mâna pe creion sau pensule şi încearcă să te distrezi. Vei observă că acest lucru va capătă o dezvoltare şi o anumită popularitate, chiar şi cerere din partea vecinilor, prietenilor şi cunoştinţelor novicelui pictor.

Spaţiul lui 3 stimulează dezvoltarea talentelor şi capacităţilor şi, din acest motiv, un astfel de spaţiu este foarte bun pentru generaţia tânăra.

Sarcina principala a părinţilor este să se dea într-o parte şi să nu încurce micul geniu.

Apartamentul 4 (4, 40, 31 etc...)– umple prin vibraţia să toţi metrii pătraţi cu energie ce te împinge către muncacu energia entuziasmului. Este un spaţiu ideal pentru cei care lucrează de acasă. Într-un astfel de apartament îţi ajunge timp şi pentru lucru şi pentru viaţă personală. Pe cei care muncesc în afară apartamentului iar când vin acasă vor doar să se odihnească, un astfel de spaţiu îi poate aduce la sapă de lemn deoarece mereu va cere o atenţie sporită la tot felul de lucruri din interiorul casei. Aici ba se arde un bec, ba cade o bucată de gresie sau fainta de la baie, ba te inundă vecinul, ba se strică ceva că şi când cineva nevăzut vrea permanent să munceşti şi să ai o ocupaţie în interiorul spaţiului. Locuitorii acestui apartament, treptat sunt cuceriţi de dorinţa îmbunătăţirii şi înnoirii spaţiului locativ, astfel încât, permanent mută mobilă, zugrăvesc sau găsesc tot felul de activităţi casnice. Aceştia venind de la serviciu, acasă, încep să muncească în direcţia îmbunătăţirii stilului şi mereu au ceva de cumpărat, de investit. Dacă într-un astfel de spaţiu locuieşte o gospodină, atunci această nu numai va întreţine într-o formă ideală curăţenia şi ordinea în casă dar neapărat se va ocupă şi de designul interior.

Acest apartament, permanent necesită întruchiparea în viaţă a uneia sau a alteia, a 140-a idee, începând de la draperii şi terminând cu cele mai mărunte lucruri. Atmosfera confortului casnic umple toate fisurile din acest spaţiu, astfel încât să nu îţi doreşti să ieşi din această casă. Acelaşi lucru îl simt şi musafirii. Pe bună dreptate, acest apartament se manifestă că şi cele 4 anotimpuri ale anului, care modifică designul pământului în permanentă.

Apartamentul 5 (23, 32, 50 etc...) transformă locuitorii săi într-un fel de perpetuum mobile deoarece este plin doldora cu energia activităţii orientată către schimbare. Sub influenţă acestei energii a spaţiului, chiar şi cei mai raţionali oameni, deodată încep să ia hotărâri nefireşti pentru ei sub imperiul impulsului, a aventurismului şi a riscului.  Foarte firesc, locuitorii acestui apartament vor fi subjugaţi de dorinţa schimbărilor. Dacă aceştia nu au posibilitatea de a cumpără o mobilă nouă, atunci minim o dată la trei luni vor fi mânaţi de dorinţa de a rearanja mobilă în casă. Mobilă nu va fi mutată doar dintr-un colţ în altul ci şi dintr-o camera în altă. Locuitorii vor uită modul de viaţă sedentar şi vor începe maniacal să se arunce cu capul înainte în tot felul de deplasări, călătorii, vor circulă des dintr-un oraş în altul, în numele propriilor plăceri şi satisfacţii. Propriul apartament cu numărul 5, aceştia îl vor vedea că pe o parcare temporară, iar cu ţi,pul se vor mută din acest apartament.

Trebuie spus că atunci când se vor mută, vor găsi o varianta foarte convenabilă şi vor nimeri într-un spaţiu mai mare sau într-o zona mai bună sau mai aproape de muncă. Niciodată nu ştii exact în ce se transformă acest apartament. Ba ai impresia că e un club, un loc pentru distracţii, un loc de întâlnire al oamenilor cu anumite interese comune. Apartamentul predispune locuitorii către tot felul de distracţii cu tentă erotică şi sexuală, perversiuni şi alte forme de plăceri ce presupun un anumit risc şi aventură.

Apartamentul 6 (6, 24, 33 etc...)– influenţează locuitorii săi în direcţia construcţiei familiare, a relaţiilor, a echilibrului. În acest spaţiu domină energia comunităţii familiale. Cu cât e mai numeroasă familia, cu atât mai bine. Este apartamentul ideal pentru o familie numeroasă. Adevărat este şi faptul că un astfel de spaţiu impune locuitorilor săi cerinţe din ce în ce mai crescătoare unul faţă de altul. Şi din această cauza pot apărea conflicte. Este foarte greu să locuieşti într-un astfel de spaţiu dacă eşti burlac, despărţit sau văduv. Vibraţia lui 6, în modul cel mai direct programează membrii familiei în păstrarea “celulei de baza”  chiar şi împotriva oricărei raţiuni sănătoase sau dovezi. Chiar dacă soţul este alcoolic şi imbatandu-se aleargă prin casă cu pumnii încleştaţi după soţie şi copii, soţia totuşi nu se hotărăşte să divorţeze : ”poate că se va schimbă”, “poate se va răzgândi” …

Apartamentul 7 (7, 25, 34 etc...)– creează o putere de atracţie către singurătate şi izolare. Într-un astfel de apartament se gândeşte bine şi profund în direcţia filosofiei şi problemelor ştiinţifice. Un căutător al adevărului şi a problemelor vieţii şi Universului, un solitar se va simţi foarte bine în acest spaţiu.

Spaţiul lui 7 este oarecum gelos pe locuitorii săi şi nu îi place dacă aceştia ies des în lume. Nu îi place să primească în interior oameni superficiali. Fiecare membru al familiei obligatoriu trebuie să aibă camera lui. Această este condiţia necesară pentru pacea şi armonia în familie.

Într-un astfel de apartament sunt bineveniţi doar apropiaţii şi rudele şi doar câţiva prieteni adevăraţi. Cu toţi ceilalţi eşti obligat să te întâlneşti în oraş dacă nu doreşti să introduci scandal şi tensiune în familie.

Apartamentul 7 nu doreşte să deschidă uşa comis-voiajorilor, străinilor, aventurierilor, astfel încât foarte elegant se va interesa cine e dincolo de uşa: “Cine e acolo?”. După care, la fel de elegant îţi vor mulţumi spunând că pe ei acest lucru nu îi interesează şi cu această dialogul va lua sfârşit.

Apartamentul 8 (8, 26, 35 etc...)– nu le oferă locuitorilor posibilitatea de a se opri la cele deja dobândite. Cel mai modest om, trăind câţiva ani într-un astfel de apartament, inevitabil începe să îşi construiască planuri măreţe de genul lui Napoleon. Este un apartament foarte bun pentru cei care sunt preocupaţi de afaceri mari sau politică. La fel pentru bancheri, dar urmând o singură condiţie prin care toate eforturile lor sunt îndreptate spre îmbunătăţirea vieţii sociale. Dacă te gândeşti doar la planurile strict personale şi egoiste, un astfel de spaţiu te poate uşor împinge către puşcărie. În cazul în care eforturile depuse sunt orientate şi pentru binele celorlalţi, către acest spaţiu se îndreaptă o mulţime de mijloace financiare menite să contribuie la realizarea planului.

Îşi găseşte ajutoare şi oameni care gândesc la fel cât şi relaţiile necesare. Într-o astfel de situaţie, apartamentul nr 8 se transformă într-o ceaşcă plină de oportunităţi şi contexte favorabile. Însă dacă proprietarii apartamentului sunt preocupaţi exclusiv de propria îmbogăţire, atunci nefericirile şi ghinioanele e că şi cum singure îşi găsesc drumul către ei. Este foarte uşor de observat aproape zilnic în mass media şi televiziune tot felul de arestări care se petrec în astfel de case sau apartamente, mai ales în România. Priviţi cu atenţie filmele artistice şi veţi vedea o serie întreagă de acţiuni neplăcute, legate de arestări şi alte lucruri neplăcute, care se întâmplă în apartamentele cu nr 8, camere de hotel etc. , deşi regizorii nu cunosc numerologie.

Apartamentul 9 (9, 27, 18 etc)– este un spaţiu foarte bun pentru idealişti şi romantici. Într-un astfel de spaţiu poţi să te predai viselor şi gândurilor bune cu anii. Poţi să compui tot felul de sonete fără că să depui prea mare efort. Mai mult decât atât, poţi observă cum şi în viaţă reală, dincolo de spaţiul cu nr 8 apar astfel de situaţii. Aici poţi inventa motorul veşnic “perpetuum mobile” sau să descrii încă o varianta utopică a desfăşurării evenimentelor viitorului.

Pe lângă romantici, aici pot trăi bine şi cei care văd datoria lor de a sluji oamenilor, de a fi milostivi şi binevoitori: învăţători, medici, sore medicale, funcţionari sociali, cât şi oamenii înzestraţi cu simţul binelui şi compasiunii de la natură, indiferent de profesie.

Sursa: https://anatolbasarab.ro

Sursa imagine: de.123rf.comAstro Shop

Cele mai noi articole