Viața este despre trăire

Autor: Alina Andrei - marti, 28 martie 2023, 1966 vizualizari

Uneori, nu contează cât de talentat ești, cât de bine ești poziționat în societate, cât câștigi sau cât de mult lucrezi cu tine. Se întâmplă câteodată în viață, ca lucrurile pur și simplu să stagneze sau să nu funcționeze așa cum își dorești.

Viața are incredibilul dar de a curge, de a face ca lucrurile să se întâmple, de a fi impredictibilă, independent de dorințele sau intențiile noastre. Viața este despre neprevăzut, despre surprize, despre trăire. Astăzi poți fi tu cel cu inima frântă, mâine amicul tău poate rămâne fără job, iar în altă zi, tu sau cineva apropiat ție să primească o mare binecuvântare.

Poți cădea mental, emoțional, spiritual sau material dar fiecare cădere de acest fel va fi urmată de o renaștere. Nu spun că nu vor rămâne semne după fiecare zguduitură dar în cele din urmă aceste semne pot fi ale victoriei sau ale înfrângerii.

Depinde doar de tine cum te poziționezi. Devii îngrijorat sau înțelept? Ești recunoscător sau nemulțumit? Trăiești în vină sau în credință? Orice vine către tine este o oportunitate de creștere, este o șansă de a deveni mai bun, mai puternic, mai stabil. 

Ai în orice moment resursele necesare de a merge mai departe, oricât de greu ți s-ar părea acest lucru la un moment dat. Singurul care își pune piedici ești tu însuți. Nicio circumstanță, provocare sau întâmplare prin care treci nu-ți poate defini viața în esența ei.

În interiorul tău este un spirit mult mai puternic decât tot ceea ce se desfășoară în jur. În timp ce tu te târâi trist și deznădăjduit amintește-ți de lumina din interiorul tău, de cine ești tu cu adevărat.

Sursa foto: Gîlmeanu Răzvan 

----- 
Programul “Trăiește viața pentru care ai fost creat” îți oferă instrumentele necesare pentru vindecarea, acceptarea şi transformarea poveştilor generatoare de durere şi suferinţă.

🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole