Venus în Săgetător (29 Decembrie - 23 Ianuarie): Entuziasm și spontaneitate în relații

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 20 decembrie 2023, 2433 vizualizari

Venus se află în Săgetător din 29 Decembrie 2023 până în 23 Ianuarie 2024Trecând de la Scorpion la Săgetător, romantismul își mai reduce din intensitate. Cu Venus în Săgetător ne vom simți mai veseli, entuziaști și energici. 

Săgetătorul, desigur că are momentele sale intense, fiind vorba despre un semn de foc. Cu toate acestea, energia sa este mai puțin concentrată decât cea a Scorpionului. Cu Venus în Scorpion am fost preocupați de profunzimea relațiilor, de mister și de pasiuni tulburătoare. 

Între 29 Decembrie și 23 Ianuarie, cât timp Venus tranzitează Săgetătorul, aventurile romantice vor avea o abordare mai directă și mai practică, fără prea multe artificii. Adevărul și sensul superior vor deveni prioritare cu Venus în Săgetător. 

Suntem idealiști în relațiile noastre în timpul acestui tranzit. Este mai important decât de obicei, ca partenerii noștri să ne susțină visele, obiectivele, nevoia de libertate, convingerile și viziunea. Punem preț mai mare pe acele relații care ne oferă o perspectivă intelectuală și practică. 

Ne vom deschide inima față de acele persoane care ne stârnesc interesul și curiozitatea. Avem tendința de a ne bucura în moduri spontane, de a ne orienta către artă, interese culturale și subiecte cu adevărat interesante. 

Cât timp Venus tranzitează Săgetătorul, ne putem bucura de călătorii, de învățare, de plimbări în aer liber sau de prezența animalelor. 

În privința finanțelor, putem fi puțin nesăbuiți sau neglijenți, dar și încrezători și optimiști. Ne putem aștepta la câștiguri ce vin de pe urma norocului, a șansei. Beneficiile, fie ele materiale sau spirituale, pot veni prin scris, comunicare, legături cu străinătatea, călătorii, educație sau chestiuni ce țin de lege și justiție.

Sursă articol: www.cafeastrology.com 
----- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram  Astro Shop

Cele mai noi articole