Venus în Rac sextil Uranus în Taur - 26 Mai 2023. Câstiguri neașteptate și noroc în dragoste

Autor: AstroCafe.ro - joi, 25 mai 2023, 3815 vizualizari

Dacă ai Venus sextil Uranus în harta natală, viața ta socială, viața amoroasă și stilul artistic sau creativ primesc o influență pozitivă. Ai o minte deschisă și progresivă, ești conștient/ă de valoarea de sine, ceea ce ar trebui să te facă să te simți confortabil printre ceilalți într-o situație de natură socială. Oamenii observă că stilul tău de viață sau aspectul tău sunt oarecum neobișnuite sau neconvenționale.

Cu puține obstacole sau bariere, oamenii sunt atrași de tine și ar trebui să te bucuri de popularitatea socială. Îți poți găsi partenerul/partenera de cuplu cu aceeași ușurință cu care îți faci prieteni, deoarece întotdeauna există ceva interesant sau incitant în tine care să le stârnească interesul celorlalți. 

Prietenii și partenerii tăi sunt, de asemenea, pot da dovadă de fler sau excentricitate, așa că un grad de independență va ajuta la menținerea relațiilor sănătoase. Poți fi cel mai fericit/ă cu un/o partener/ă care nu este solicitant/ă sau sufocant/ă și care poate proveni dintr-o familie netradițională.

Venus sextil Uranus în harta natală te face un/o creator/are de tendințe, iar acest lucru va fi vizibil de la simțul tău estetic în ceea ce privește vestimentația, până la modul în care îți decorezi camera sau amenajezi întreaga casă și grădină. S-ar putea să fii nevoit/ă să faci față privirilor curioase atunci când aduci o nouă tendință și ești singura persoană care iese în evidență. Poți transforma acest talent într-o sursă de venit la un moment dat. 

Ce influențe aduce Venus sextil Uranus din 26 Mai?

Tranzitul planetei Venus în Rac care formează sextil cu Uranus în Taur în data de 26 Mai 2023, stimulează nevoia de distracție și emoție în viața noastră socială și amoroasă. Acesta este, de asemenea, un moment bun și pentru finanțele noastre, cu posibilitatea apariției unor câștiguri neașteptate. Dacă sunteți singuri în timpul acestui tranzit, divertismentul sau creativitatea vă vor satisface dorința crescută de ceva nou și strălucitor în viața voastră. Puteți face descoperiri originale în munca artistică și creativă.

Îți vei exprima natura iubitoare cu mai mult fler, care se poate manifesta sub forma stilului vestimentar prin care vei ieși în evidență. În perioada în care Venus formează sextil cu Uranus vei atrage în jurul tău oameni la fel de interesanți și dornici să-și asume riscuri din dorința de a experimenta ceva nou. Această lipsă de inhibiție este benefică, mai ales dacă de obicei ești genul de persoană timidă și rezervată.

Acesta este un moment excelent pentru a vă face prieteni noi sau chiar pentru a vă îndrăgosti. Acest tranzit favorizează atracția instantanee, aventurile de scurtă durată și mai puțin angajamentele pe termen lung, precum căsătoriile. Singura excepție poate fi reprezentată de persoanele care sunt în mod natural spirite libere și care nu vor să fie sufocate de dragoste și afecțiune. În cazul acestora este posibilă chiar și căsătoria sau implicarea într-o relație asumată în perioada sextilului format de Venus cu Uranus. 

Chiar dacă un partener este mai tradițional, dar dorește să-i ofere celuilalt mai multă libertate, există potențialul unei relații de lungă durată.

Sursa articol:www.astrologyking.com 
-----
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 Astro Shop

Cele mai noi articole