Venus în Rac, 7 Mai - 5 Iunie 2023. Protecție, grijă și sensibilitate crescută

Autor: AstroCafe.ro - marti, 02 mai 2023, 8465 vizualizari

În Rac, Venus este hrănitoare, protectoare, autoprotectoare, precaută și fertilă. Sub această influență, trăim multe suișuri și coborâșuri emoționale în dragoste, datorită sensibilității noastre crescute. Suntem tandri, romantici și atașați. Am putea fi afectuoși sau îmbufnați în această perioadă. 

Dragostea semnului Rac este dedicată, caldă și devotată. Ne arătăm dragostea prin devotament, grijă și preocupare față de cei dragi. Suntem afectuoși și drăgălași și oferim dragoste atunci când ne simțim în siguranță. De asemenea, vrem să-i facem pe cei dragi să se simtă în siguranță și confortabil alături de noi.

Este o perioadă bună pentru a obține bani, pentru tranzacții imobiliare, pentru cazare, mâncare, monede, argint sau antichități. Ne bucurăm de distracțiile familiare, de artă și de plăceri simple. Precauți cu sentimentele noastre, nu suntem întotdeauna încrezători să încercăm ceva cu îndrăzneală sau să împărtășim lucruri noi în timpul tranzitului planetei Venus prin semnul Rac. Totuși, facem tot ce putem pentru a-i face pe cei dragi să se simtă speciali. Amintirile noastre sunt profunde și putem fi foarte sentimentali. 

Cu Venus în semnul Rac vom simți o dorință mai puternică de a ne conecta și de a le aparține celorlalți. Suntem mai amabili și mai sociabili. Devenim mai cooperanți și mai pozitivi în relațiile noastre. Identificăm mai ușor situațiile care ne ajută să creștem și să ne îmbunătățim calitățile. 

Venus în zodia Rac, stimulează dorința de a fi mai cooperanți, de a face complimente, de a-i încuraja pe ceilalți și de a ne exprima afecțiunea. De asemenea, suntem îndemnați de acest tranzit, să ne analizăm relațiile, în special pe cele din trecut, precum și preferințele relaționale și sentimentele pe care le avem față de ceilalți. Este posibil să ne conectăm cu oameni din trecutul nostru
Abordăm dragostea, relațiile, banii sau plăcerile personale într-un mod mai matur, responsabil și liniștit. Este o perioadă bună pentru a aduce stabilitate în relațiile noastre și pentru a ne demonstra afecțiunea prin sprijin practic, servicii și dovezi de loialitate.

Avem o viziune realistă și poate materialistă asupra relațiilor noastre. Ne-am putea bucura de responsabilitățile, munca sau îndatoririle noastre mai mult decât de obicei.

Sursa articol: www.cafeastrology.com 

----- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole