Venus în Pești (27 ianuarie- 20 februarie 2015). Tot ce se întamplă are la bază un vis

Autor: AstroCafe.ro - marti, 27 ianuarie 2015, 2043 vizualizari
Venus în Pești (27 ianuarie- 20 februarie 2015). Tot ce se întamplă are la bază un vis

A accepta este un act de curaj. A accepta că lucrurile pot sta și altfel decât au fost, a accepta că te poți rupe de trecut, de un mod de a fi, de a iubi, de a-ți place să faci lucrurile.

Deși pare cel mai simplu lucru din lume, nu este ușor deloc. Luați o temă din viața voastră și spuneți cu toată tăria “aleg să trăiesc situația X în care mă simt fericit” și apoi observați câte lanțuri emoționale, nostalgii, gânduri vinovate vă țin încă legați de acel trecut. Trecut care nu mai există decât la nivel biochimic. A spune “da, accept să fiu fericit în situația X” este un act de mare curaj și de o imensă voință.

Despre aceasta ne vorbește Venus în Pești, de astăzi. Tehnic, Venus traversează trei faze interesante:

- faza I (cca 30 ian): cuadratura cu Saturn (din Săgetător), care este o fază de desprindere, de retezare a stringurilor emoțional - afective care încă ne țin prizonieri într-o situație de viață anume (reală sau imaginară). Vedem care este șmecheria și lucrăm chirurgical: cuantic, emoțional, fiecare cu ce tehnici cunoaște.

- faza II (cca 1 feb): Vis cu ochii deschiși, conjuncția cu Neptun, planeta visului și a idealismului. Am curaj să visez, să plec într-o călătorie emoțională spre ceea ce m-ar face pe mine cu adevărat fericit, independent de experiențele mele anterioare? Amintește-ți că “nothing happen unless first a dream” (nimic nu se întâmplă fără să aibă la bază un vis). Cu ochii deschiși, dar mintea pierdută într-un spațiu atemporal îmi pun întrebarea aia sinceră “cum ar fi să fiu fericit...?” Ca un scenarist care creează o poveste cu happy end, sunt invitat să scriu despre visul meu. 

- Faza III (cca 23 feb): întâlnirea cu Marte. Aici n-are sens să vă povestesc ce se întâmplă când Venus și Marte se întâlnesc, mai ales în semnul aprig al Berbecului... Dar se întâmplă; mai ales dacă ne-am pregătit înainte. Aici se acționează, se îndrăznește, se experimentează. Este o primăvară a dorințelor, a relațiilor, a acțiunii pentru a fi fericit și a-ți lua ce este al tău.

Este posibil să ne vină să plângem din orice, să ne apuce melancolii aiurea sau stări nedefinite. Toate emoțiile posibile ies la suprafață, pentru a fi eliberate. E de bine... Eliberarea!

Te invit, deci, la acceptare. Nu la acceptarea aia bovină, propăvăduită de toate religiile mântuitoare, prin care suntem invitați la suferință și martiraj, ci la acceptarea constructivă a faptului că lucrurile pot sta și altfel. A constatării faptului că poate tu, acum, nu trăiești visul tău, ci visul altuia. Și a accepta decizia unei schimbări. 

Așadar, te invit, dragul meu coleg și zeu, să îți trăiești visul. Să fii cum vrei tu, să experimentezi ce stare vrei tu, dar să fie visul tău, filmul tău, scenariul tău. Succes, 4 mari zei stau și veghează acum ca acest lucru să se întâmple!

Pupix aleluia pace,

Jean V.E.

www.vrajitoareaelectrica.ro

Sursa imagine: astrologyandart.wordpress.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole