Venus în Gemeni, 11 Aprilie - 7 Mai. Cine râde la urmă…

Autor: AstroCafe.ro - marti, 11 aprilie 2023, 10850 vizualizari

Te-ai gândit să faci o schimbare? E momentul potrivit, pentru că Venus - Planeta Iubirii este pregătită pentru o nouă vibrație. Din 11 Aprilie, Venus s-a mutat din semnul Taurului iubitor de confort și stabilitate, în semnul Gemenilor, iubitori de distracție și flirturi, unde va sta până în 7 Mai. 

Ei bine, ar trebui să vă pregătiți de distracție căci intrarea planetei Venus în zodia Gemeni este de obicei un moment perfect pentru joacă și bună dispoziție. Însă, în acest an, Venus formează două careuri intense cu Saturn și Neptun. Acest lucru s-ar putea traduce într-o perioadă destul de confuză când vine vorba de relații, dacă nu rămânem conștienți

Între 10 Aprilie și 19 Aprilie, Venus în Gemeni va forma un careu cu Saturn în Pești mișcare ce va avea consecințe asupra influenței, de obicei jucăușe a tranzitului. Pentru cei care sunt într-o relație, îndemnul este următorul: acordați-vă suficient spațiu reciproc pentru a vă asigura că nu vă sunt încălcate limitele personale.  

Apoi, Venus în Gemeni va forma un aspect tensionat cu Neptun în Pești din 28 Aprilie până pe 6 Mai, instigând la dramă. Când vine vorba de dragoste, acesta este unul dintre cele mai confuze aspecte. Avertismentul este să fim atenți dacă ceea ce ne dorim în dragoste este ceea ce avem nevoie. Am putea să simțim atracție față de persoane care ne-ar putea dezamăgi. Acest aspect astrologic ne avertizează despre posibilitatea existentei unor distorsiuni în privința adevărului. Este posibil ca adevărul să nu ni se dezvăluie în totalitate și să fie nevoie să facem săpături mai adânc. S-ar putea să nu fie momentul perfect pentru a planifica primele întâlniri sau pentru a avea acea conversație cu partenerul/a.

În data de 5 Mai, Venus formează un aspect armonios cu Jupiter în Berbec. Venus și Jupiter sunt două dintre cele mai norocoase planete de pe cer și atunci când se întâlnesc, binecuvântările curg. Această combinație de energie planetară este inspiratoare, curajoasă și deschide oportunități spre idei mari și inovatoare. 

Tranzitul planetei Venus în zodia Gemeni reprezintă o perioadă în care relațiile noastre pot deveni mai intense sau se pot transforma complet. Alegerea de a ne crea propria intimitate și de a ne păstra autenticitatea într-un mod sănătos poate crea mai multă armonie în relațiile noastre.

În timp ce Venus în Gemeni ne poate pune în fața unor provocări, să nu uităm că există și perioade de calm în mijlocul furtunii. Mențineți-vă atenția pe acelea și veți trece cu bine! 

Sursa: www.refinery29.com 

-----  
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole