Urmeaza-ti viziunea interioara

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 09 mai 2014, 3730 vizualizari
Urmeaza-ti viziunea interioara

Ai avut vreodata o viziune a unui proiect nou sau a unui nou loc de munca, pe care ai dori sa-l creezi pentru tine? Multi dintre noi vedem lumea din jur si simtim o chemare pentru a aduce o schimbare pozitiva. Ai fost menit sa iti urmezi viziunea ta interioara! Este exact motivul pentru care ai venit aici, sa faci si sa ai alaturi sprijinul deplin al Spiritului! Mai jos este o schita care va ajuta sa mergeti mai departe!

1) Decide ce iti doresti sa oferi lumii. Ceea ce iti aduce cu adevarat bucurie tie si celorlalti. Darurile tale pot fi oricand extinse, asadar imagineaza-ti un punct de plecare care nu te va coplesi. Acorda atentie punctelor tale forte, primeste feedback de la ceilalti, si decide cu privire la o directie.

2) Parasesti locul de munca de zi? Daca simti ca esti chemat sa incepi propria ta aventura spirituala, ar putea fi mai usor sa incepi o afacere in paralel, astfel incat sa ai in continuare un venit constant, inainte de a face saltul. Procura lucrurile esentiale pentru afacerea ta (logo, website, etc.), pune-le impreuna si incepe sa le testeazi. Vezi daca poti lucra cu 1-2 zile mai putin la locul de munca, sau gaseste-ti un job part-time. Se poate intampla repede, sau ar putea dura ceva timp. Permite-i sa curga.

3) Fii creativ. Fiecare dintre noi avem de oferit lumii propriile daruri unice si experiente. Exista zone speciale in care excelezi, ca urmare a experientelor de viata pe care le-ai avut? Poate ai experimentat cu varsta, sau din relatii cu probleme. Vezi daca poti alege o specialitate, pentru a ajuta la crearea unei nise de clienti pentru a incepe.

4) Raspandeste cuvantul! Este timpul sa impartasesti cu altii ce faci si cum acest lucru ii poate ajuta pe ei sau pe cineva cunoscut. Tu plantezi semintele de posibilitati. Nu stii niciodata cand cineva ar putea fi interesat, sau cunosti pe cineva care ar putea fi interesat. Impartaseste darurile tale divin inspirate. Cateva cuvinte pot avea un efect puternic, deschizandu-i pe ceilalti catre noi posibilitati.

5) Seteaza un calendar realist si echilibreaza munca si distractia. Nu te impotmoli si nu te deconecta de la spirit. Lucrurile se vor aseza la locul lor, cand sunt gata. Ajuta-te de tehnologie si de alti oameni, care te pot sprijini si iti pot usura munca de a obtine ce vrei si a merge mai departe.

6) Networking! Mergi la evenimente, grupuri locale si clase. Conecteaza-te cu oamenii si impartaseste. Ai putea primi feedback si ghidare.

7) Exploreaza modul in care ceilalti creeaza. Aceste chemari sunt din surse spirituale si sunt manifestate in mod unic, prin altii, in intreaga lume, care valorifica frecvente similare. A-i vedea pe altii facand ceva similar, poate declansa o conexiune profunda in interior, si te poate ajuta sa canalizezi ideea unica in realitatea si in retelele tale. Acest lucru te poate ajuta, de asemenea, sa obtii curajul, increderea si inspiratia de care ai putea avea nevoie pentru a-ti fundamenta viziunea.

8) Pe parcursul procesului asigura-te ca respiri, reflectezi, verifica planul interior, si curgi impreuna cu lumea din jurul tau! Distreaza-te!

Aaron Pyne

www.spiritualnow.com

Sursa imagine: www.i-uv.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole