Uranus Retrograd (26 iulie- 26 decembrie 2015). Fii schimbarea!

Autor: AstroCafe.ro - marti, 21 iulie 2015, 1954 vizualizari
Uranus Retrograd (26 iulie- 26 decembrie 2015). Fii schimbarea!

Independentul Uranus reintra in retrograd, alaturandu-se celorlalte planete (si lui Chiron), din data de 26 iulie pana in decembrie. Uranus retrogradeaza o data pe an, timp de 5 luni si in mod similar cu alte planete, faza sa de retrogradare accentueaza un timp al reevaluarii si conectarii cu trecutul.  Rebelul gigant guverneaza libertatea, schimbarea si revolutiile, asa ca acestea vor fi conceptele si zonele din Viata pe care le vom revizui in urmatoarele cateva luni.

Asa cum stim, planetele retrograde devin internalizate. Gasesc acest lucru ca fiind in mod special signifiant atunci cand vine vorba despre Uranus, deoarece schimbarile de lunga durata, de substanta din Viata intotdeauna pornesc din interior. Schimbarea de perspectiva si viziune poate aduce cu sine o schimbare in modul in care ne simtim, iar aceasta schimbare reverbereaza in actiunile pe care le facem. Din momentul in care incepem sa vedem situatia din Viata noastra prin alte lentile, transformandu-ne de la interior catre exterior, deschidem noi posibilitati pe care nu le-am fi putut accesa cat timp eram blocati in vechile sabloane. Pentru a deveni liberi de toate restrictiile, trebuie in primul rand sa transcedem limitele pe care noi insine ni le-am impus si sa ne eliberam de cel mai mare inamic al nostru: ego-ul.

Astfel, Uranus retrograd ne va impinge inapoi catre noi insine, comandandu-ne subtil sa ne reevaluam alegerile, reamintindu-ne ca orice apasare si sentiment de frustrare pe care il experimentam in vietile noastre isi are radacina in perspectiva noastra asupra reaitatii. Inca din 2010, Uranus a tranzitat Berbecul, semnul invidualitatii, ceea ce ne indica necesitatea unei reinventari subiective a Sinelui, in contrast cu shimbarea intelegerilor cu ceilalti. Este un moment de a ne regandi libertatea si sa constientizam deciziile pe care trebuie sa le luam, astfel incat sa ne eliberam cu adevarat de orice anume ne sufoca entuziasmul de viata. Este un moment pentru a ne reanaliza planurile, de a arunca o a doua privire la anumite situatii din noi si stimulante unghiuri si de a incerca sa ne experimentam pe noi insine ca fiind singurii posibili agenti pozitivi de a schimba viata noastra si ca pe creatori ai propriei noastre lumi.

Uranus va retrograda de la 20 la 16 grade in Berbec, reluandu-si mersul direct pe 26 decembrie. Aceia dintre voi cu planete personale sau unghiuri in aceste grade, in semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) vor simti aceasta faza de retrograd cel mai mult. Casa din harta natala care contine gradele 16-20 in Berbec reprezinta zona din viata voastra unde s-ar putea sa aveti de lucrat cu treburi neterminate si sa curatati calea.

Sursa: http://www.aeternalight-astrology.com

Traducere: Alice Danila

Sursa imagine: www.astrologerbillattride.typepad.comAstro Shop

Cele mai noi articole