Untul de Aloe Vera

Autor: AstroCafe.ro - joi, 19 iunie 2014, 3439 vizualizari
Untul de Aloe Vera

Despre Aloe Vera stim deja cat este de minunat folosit exact asa cum este (eu personal sectionez frunzele si imi sterg fata direct cu planta in sine), dar el este un ingredient excelent si pentru creme sau alte produse cosmetice. Astazi m-am gandit sa va ofer cateva informatii despre untul obtinut din planta de Aloe Vera. 

Aloe Vera a fost mentionata pentru prima oara intr-un papirus egiptean, acum circa 3500 de ani i.Hr in care erau precizate o serie remedii pe baza de aloe vera, insa s-au gasit dovezi despre folosirea acestei plante, in scopuri terapeutice, atat in civilizatia chineza, cat si in cea indiana. O legenda vorbeste despre Aristotel, care l-a convins pe Alexandru cel Mare sa cucereasca insula Socotra din Oceanul Indian, pentru ca detinea importante culturi de aloe vera pe care le puteu folosi pentru a-si vindeca soldatii raniti.

Untul de Aloe Vera este un extract de Aloe Vera cu fractiuni de nuca de cocos producand un unt solid-moale care se topeste in contact cu pielea. 

Untul de Aloe Vera contine toate proprietatile cheie ale Aloei Vera, linistitoare si de restaurare a pielii, imbinate cu proprietatile de ingrijirea si rehidratare rapida a pielii, datorate fractiunilor de nuca de cocos.

Hidrateaza rapid pielea uscata, amelioreaza eczemele, psoriazisul, arsurile provocate de vant sau de soare. Untul de aloe este potrivit pentru o varietate de moduri de aplicare si ingrijire a pielii, inclusiv utilizarea in lotiuni, sapunuri, creme si balsamuri de buze. Utilizati Unt de Aloe in proportii de minim 3% in lotiuni, creme, sapunuri, balsamuri de corp, balsamuri de par, bombe de baie si balsamuri de buze. 

Aloe Vera are proprietati naturale anti-inflamatorii, antioxidante, anti-imbatranire a pielii, antiseptice, este bogat in vitaminele A, C, E, B, colina, vitamina B12, acid folic, este extrem de antioxidant si ajuta in intinerirea pielii. Ajuta vindecarea plagilor, reduce inflamatiile, fiind un excelent cicatrizant si regenerator.

O veste buna este ca acest unt minunat poate fi utilizat cu succes si in tratarea vergeturilor! 

Beneficiile uleiului de nuca de cocos includ ingrijirea parului, ingrijirea pielii, cresterea imunitatii. Este antimicrobian, antioxidant, antifungic, antibacterian si calmant.

La final, va las cu acelasi indemn pe care il fac de fiecare data: sa aveti grija din ce surse cumparati aceste ingredient, sa fie una cat mai sigura si mai naturala.

Elena Ivan

www.ebio.eu

 



Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole