Uleiuri esentiale pentru pielea matura

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 05 februarie 2014, 2226 vizualizari
Uleiuri esentiale pentru pielea matura

O piele matura este de obicei foarte uscata. Aceasta este in curs de dezvoltare a ridurilor si nu este suficient hidratata. Uleiurile vegetale impreuna cu uleiurile esentiale hranesc, inmoaie, tonifica, hidrateaza si protejeaza pielea. Uleiurile esentiale ajuta la hranirea noilor celule in curs de dezvoltare la cel mai profund nivel.

Fumatul, alcoolul si prea mult soare usuca pielea fiind factori esentiali care duc la imbatranirea prematura. Alți factori cum ar fi: o dieta cu deficit de nutrienți, fluctuatii de greutate si diversi factori de mediu, de asemenea, isi pun amprenta asupra pielii, chiar daca schimbarile nu sunt imediate.

Uleiuri esențiale amestecate cu uleiuri nutritive hranesc si hidrateaza pielea si astfel contracareaza aparitia ridurilor si imbatranirea pielii. Un masaj facial regulat va spori efectele uleiurilor.

Așa cum am menționat, o piele matura este mai puțin grasa și uleiurile esentiale de iasomie, neroli, muscata, presarate intr-un ulei vegetal, cu un masaj facial regulat, pot ajuta la restabilirea echilibrului. Uleiuri pentru masaj potrivite pentru tenul matur sunt de jojoba, de luminita de seara, germeni de grau, avocado, ulei de morcov si macese. Limba mielului și vitamina E pot fi adaugate in ulei pentru a spori eficienta lor.

Alte uleiuri care sunt eficiente sunt: tamaie, levantica, lemn de trandafir, lemn de santal, patchouli si smirna toate au proprietati regenerative. 

Uleiurile esentiale cu efecte anti-imbatranire sunt: semințe de morcov, iasomie, levantica, tamaie, trandafir, neroli, lemn de santal, smirnă, patchouli, muscata.

In speranta ca va este de ajutor, va astept si saptamana viitoare sa descoperim impreuna lumea minunata a aromaterapiei!

Cristina Farcasanu- terapeut

Telefon: 0725 410 105

Email: terapieholistica@gmail.com

Bibliografie:

http://joshealthcorner.blogspot.ro

Imagine: www.blog.doctoroz.com

*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole