Trezirea la o viata extraordinara!

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 14 mai 2010, 1911 vizualizari

Dupa ce o viata intreaga am cautat sa fac cat mai multe lucruri pe care sa le vad, pe care sa le pot atinge. Dupa ce o viata intreaga am invatat, am citit, am ocupat functii importante in companii importante. Dupa ce am atins majoritatea experientelor pe care oricine si le doreste, nimic nu era suficient. Si daca era, era pentru o perioada scurta de timp. Pentru ca eu credeam in timp si faptul ca ceva se poate termina. Parca golul era tot mai adanc.

Am constientizat in momentul  vizionarii documentarului de mai sus ca eu nu sunt durerea mea. Si am ras cu, si de gandurile mele care imi tot veneau in minte. Ganduri care incercau sa ma tina in durerile mele, mentale si fizice. Este fantastic cat de bine ma pot simti cand imi dau seama ca eu sunt Acum, Aici si sunt doar Momentul Asta. Intotdeauna. Fara sfarsit. Si ma simt si mai bine cand recunosc ca nu stiu nimic. Da. Cand imi fac mintea sa taca sau mai bine zis cand ma uit la ea ca un Observator al Gandurilor din Minte.  Abia asa inteleg ca am acces la tot si ca vine exact ce trebuie cand trebuie.

Am experimentat seminarii si workshop-uri care m-au ajutat enorm sa pot ajunge unde sunt acum, azi, aici. Le sunt recunoscator tuturor pentru ca prin Prezenta lor am ajuns la Prezenta mea care de fapt este prezenta Tuturor. Si e doar UNA. Sau UNUL. Momentul PREZENT. Toti suntem Unul fara a fi separati cumva, cum ar vrea mintea sa creada. Da. Acum rad foarte tare.

Trateaza-te cu respect. Ofera-ti filmul asta cand esti numai tu cu tine. Dupa film vei fi intotdeauna numai tu cu tine:), cu TOTUL. Esti si acum, dar dupa film vei intelege. Daca simti nevoia sa faci exercitii pana iti intri in starea de Acasa, atunci fa-le. Daca intr-adevar vrei sa iti Traiesti Viata pentru care ai fost Creat, fa liniste in cap si arunca o privire putin in zona. Poate iti lasi Inspiratia sa patrunda in tine.

Multumesc Nicoleta pentru ca imi oferi spatiu de impartasit momente si stari pe site-ul tau avand in vedere ca al meu s-a „disipat”. Ce bine ma simt. Te iubesc.

Robert Pope

 Astro Shop

Cele mai noi articole