Trezirea celui de-al treilea ochi – chiar functioneaza!

Autor: AstroCafe.ro - marti, 22 decembrie 2015, 65509 vizualizari
Trezirea celui de-al treilea ochi – chiar functioneaza!

Trezirea I:

Va rog cititi urmatoarele:

Daca doriti sa puneti in practica acest exercitiu, trebuie sa intelegeti ceea ce urmeaza sa faceti. Este importamt sa urmati instructiunile, avand in vedere ca sunt un pic avansate.

Al treilea ochi este direct legat de a 6-a chakra – chakra ce tine de psihic si transcedental, localizata in mijlocul fruntii, deasupra sprancenelor. Este usor asociata cu glanda pineala - glanda aflata in stare latenta pentru majoritatea oamenilor, reprezentand adevaratul al treilea ochi.

Filosoful francez Rene Descartes credea ca aceasta glanda este “lacasul sufletului”, locul in care mintea si corpul se intalnesc.

Intr-o persoana obisnuita, glanda pineala este atrofiata (calcifiata) si in stare latenta. Urmatorul exercitiu va schimba acest lucru.

Va rog sa cititi randurile cu atentie, tinand cont de faptul ca exercitiile acestea sunt destul de avansate si pot cauza probleme daca nu sunt efectuate corect.

Glanda pineala este de dimensiunea unui bob de mazare, iar in persoanele in care ramane in stare latenta, ramane ca o stafida.

Deschiderea glandei pineale (a celui de-al treilea ochi):

Acest exercitiu trebuie facut pe un ton si o incantatie specifice. Aveti de facut acest exercitiu timp de 3 zile, dupa care efectul sau ramane permanent.

Mantra care va fi folosita este “Thoh”, fiind pronuntata “TOE”.

Trebuie sa fie in vibratia corecta. Nu profunda, nici ascutita, ci undeva la mijloc, pe un ton alto.

Veti simti atunci cand atingeti nota corecta. Asa ca jucati-va si nu va ganditi prea mult. Atunci cand credeti ca ati nimerit-o, cel mai probabil asta s-a si intamplat.

1. Stati cu spatele drept.

2. Inspirati pe nas si tineti aerul atata timp cat simtiti ca este confortabil.

Deschideti gura astfel incat sa ramana un spatiu ingust intre buze.

Puneti varful limbii in spatiul creat intre dinti.

3. Puneti un pic de presiune pe limba cu ajutorul dintilor. Ceva de genul ca in momentul in care incercati sa pronuntati cuvantul “the” in engleza.

Avand limba in aceasta pozitie, expirati usor, spunand T-H-H-O-H-H intr-o expiratie prelungita. Rostiti cuvantul o singura data pe exhalare. Limba va vibra intre dinti. Ar trebui sa simtiti aerul cum se misca dincolo de limba si dinti.

Daca aceasta tehnica este facuta corect, veti simti senzatia de presiune intre maxilar si obraj. Tonul va vibra, de asemenea, si in cel de-al treilea ochi. S-ar putea sa dureze cateva secunde pana sa calibrati asta, insa nu va ingrijorati, continuati.

4. Faceti exercitiul descris mai sus de 5 ori la rand.

5. Este foarte important ca exercitiul descris mai sus sa fie facut 3 zile la rand, la distanta de 24 de ore. Si gata!

La ce anume va puteti astepta:

*Unii oameni pot experimenta o migrena care tine cateva ore, astfel ca, pentru a fi in siguranta, va recomandam sa incercati acest exercitiu seara, cand nu mai aveti treaba de facut. Severitatea efectelor secundare depinde de gradul de atrofiere/calcifiere al glandei de la inceput.

Senzatia poate fi foarte intensa, ca si cum ar fi ceva acolo. Senzatia de pulsatie sau vibratie va continua pe parcursul zilei si s-ar putea sa “auziti” sunete venind din capul vostru, ca atunci cand exista luminite care pocnesc.

Acestea sunt experientele psihice pe care in final le veti putea trai, odata ce deschideti al treilea ochi, indicand ca s-a trezit glanda voastra pineala, functionand, inviind.

Efecte psihice:

S-ar putea sa experimentati una sau mai multe dintre urmatoarele, la diferite nivele si intensitati:

Acesta este un exercitiu puternic, iar la fel ca in cazul tuturor practicilor puternice, corpul s-ar putea sa intre in zone de disconfort, pentru a se adapta.

Trezirea II

Pentru ca acest sa exercitiu sa functioneze, trebuie facut inainte exercitiul anterior, Trezirea I

Este foarte important sa asteptati 10-14 zile dupa ce efectuati primul exercitiu, inainte sa il faceti pe acesta, altfel nu va avea efect. Corpul vostru are nevoie de timp pentru a se adapta si a primi fluxul de energie.

Acest exercitiu este complet euforic si intens ca placere. Spre deosebire de primul, acesta trebuie facut timp de o spatamama, iar tinand cont de efectele sale minunate, ce tin mult, daca totul este facut cum trebuie, majoritatea persoanelor simt placere cand o fac.

Inspirati adanc si tineti respiratia timp de cinci secunde.

Faceti acest lucru de 3 ori. Acest lucru va ajuta sa va relaxati si sa va puteti concentra.

Acum concentrati-va intreaga atentie pe cel de-al treilea ochi.

Ar trebui sa incepeti sa simtiti o senzatie similara efectelor primului exercitiu – a presiune si o prezenta in punctul celui de-al treilea ochi.

Acum inspirati profund, asa cum ati facut in primul exercitiu. Tineti-va respiratia atat cat este confortabil, vibrand cuvantul “MAY”, ca atunci cand ati pronunta numele lunii mai in engleza. Ar trebui sa sune “M-a-a-a-a-a-a-a-a-a-ay”, gradual si incet.

Ajustati-va intensitatea si tonul.

Respirati din nou si repetati acest lucru de 5 ori.

Trebuie sa folositi o anumita intensitate. Veti sti cand este cea potrivita, o veti simti in capul vostru. Faceti ce va sta in puteri.

Acesta este un aspect important:

Atunci cand vibrati cuvantul “May”, simtiti energia intrand in capul vostru, prima data prin zona celui de-al treilea ochi, apoi in mijlocul creierului, apoi in varful capului, acolo unde chakra coroanei este localizata.

Tineti minte: concentrati-va pe fruntea voastra (zona celui de-al treilea ochi), apoi in mijlocul creierului, apoi in varful capului.

Acest lucru se face pe durata fiecarei incantatii:

1. Inspirati.

2. Odata ce incepeti sa expirati, vibrati “May”.

3. Concentrati-va pe cel de-al treilea ochi.

4. Concentrati-va pe mijlocul creierului.

5. Concentrati-va pe varful capului si terminati sa exhalati vibratia.

Repetati de inca 4 ori.

O senzatie de usurinta si luminare poate fi resimtita imediat dupa ce efectuati exercitiul.

Unele persoane ar putea simti senzatia de furnicatura in cap, ce cuprinde totul treptat. O usoara presiune in zona chakrei coroana si o intensa euforie sunt comune.

Starea de bine poate tine ore, chiar si zile bune dupa.

Aceasta va deveni eventual permanenta si va fi de mare ajutor in meditatie, clarviziune si I dezvoltarea altor abilitati psihice si paranormale.

Sursa: http://humansarefree.com/2015/04/awaken-your-third-eye-it-really-works.html

Autor: Lapis Links

Traducere: Alice Dănilă


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole