Traieste-ti Divinitatea! Workshop, 15-16 decembrie 2012

Autor: Nicoleta - luni, 19 noiembrie 2012, 1653 vizualizari
Traieste-ti Divinitatea! Workshop, 15-16 decembrie 2012

Nicoleta Svârlefus te invita la evenimentul:

Traieste-ti Divinitatea!

Calea inimii. Chemarea libertatii. Noua Constiinta

Dupa o pauza binevenita, am creat acest workshop, pentru toti aceia care simt transformarile din aceasta perioada, au trecut prin tot felul de acordaje in acest an, vor sa se alinieze cu noile energii si sa-si traiasca inima. Este o experienta unica, in care intentionez sa impartasesc esenta a tot ce am cunoscut, practicat, integrat pana in acest moment. 

Omenirea trece printr-o transformare unica, magnifica, de la lumea veche asa cum o stiam, la o lume noua, indreptandu-se spre cea de-a 5-a dimensiune. E motiv de sarbatoare, desigur, mai ales ca  noi am ales cu mult timp inainte sa fim partasi la asta. E destul de dificil insa, uneori, sa lasam sa plece vechile programe si conditionari, e destul de greu sa gestionam schimbarile si dizolvarea tuturor ancorelor pe care ne-am sprijinit atata timp, atatea vieti.

Trecem de la ratiune la simtire, suntem ghidati prin toate „mijloacele”, sa ne centram in inima, sa ne regasim puterea si libertatea interioara, sa ne manifestam individualitatea fara a ne delimita de intreg, ci vazandu-ne parte din El, sa operam cu mesajele subtile din ce in ce mai prezente, sa ne acceptam latura Divina, sa ne iubim in intregime cu tot ce suntem si nu suntem, sa ne asumam misiunea personala.

Acest workshop este programat exact cu o saptamana inainte de momentul 21 decembrie, despre care se vorbeste si se scrie atat de mult. Vom vorbi si despre asta si vom afla cum putem fi stalpi ai noii lumi, sprijin pentru cei dragi, pentru familiile noastre si mai ales pentru noi insine. De altfel, va voi propune un program de o saptamana, care va incepe in prima zi a workshop-ului si va continua in fiecare zi, pana pe 21 decembrie, in care ne vom conecta energetic cu tot ce este si vom medita.

Cateva dintre temele abordate:
Program:

Sambata si duminica, 15-16 decembrie: 10:00- 20:00h

*Orele de incheiere sunt aproximative si se pot modifica, in functie de dinamica grupului.

Locatie: va fi anuntata participantilor (reper: zona Unirii).

Investitie:

Inscriere  pana la  26 noiembrie 2012: 375 lei

Inscriere pana la 10 decembrie 2012: 425 lei

Inscriere dupa 10 decembrie 2012: 450 lei

Reducerile sunt valabile pentru achitarea integrala pana la datele mentionate.

Se poata plati si in 2 transe (avans 150 lei), insa in acest caz taxa de participare este 450 lei, indiferent de data la care este achitata.

Inscriere:

Se pot inscrie, cu prioritate, cei care au participat la cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus („Traieste viata pentru care ai fost creat”, „Traieste miraculos”, „Acces la Miracole si Abundenta”), fata in fata sau online. Sunt bineveniti insa toti cei care se simt inspirati si pregatiti pentru o astfel de experienta, in limita locurilor disponibile.

Responsabil inscrieri si organizator: Isabela Cosneanu0758 088 168/ workshop@astrocafe.ro

Asistent si co-organizator: Cristina Ciobanu

Locuri limitate. Rezervarea locului va fi confirmata dupa completarea formularului de inscriere (poate fi solicitat folosind datele de contact de mai sus) si efectuarea platii. 

Pentru orice alte detalii, scrie-ne la workshop@astrocafe.ro si te vom sprijini cu drag.

Va asteptam cu inima deschisa!
Astro Shop

Cele mai noi articole