TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Autor: AstroCafe.ro - joi, 21 ianuarie 2021, 67588 vizualizari

Un eveniment astrologic rar are loc din 14 ianuarie, până în 30 ianuarie 2021 și din 21 februarie până în 27 aprilie 2021. Acesta este denumit APDM (în limba engleză “All Planets în Direct Motion” ceea ce înseamnă “Toate planetele în mișcare directă”). Acest fenomen a fost observat pentru prima dată de către Wave Rayne, pe 27 noiembrie 2008, care a și publicat primele articole pe această tema.

Anul acesta avem, așadar, două perioade cu toate planetele aflate în mișcare directă, ceea ce e foarte rar, având în vedere că în doar 4% din timp se întâmplă asta într-o sută de ani.

Perioadele în care toate planetele se află în mișcare directă sunt o oportunitate de salt, de progres și creație accelerată.  Vibrațiile sistemului solar vor fi puternice pentru cei pregătiți să facă eforturi, să acționeze cu curaj și responsabilitate. 

După cum însăși Wave Rayne  afirmă într-unul din articolele sale publicate pe www.allplanetsdirect.com, “această este o perioada propice pentru începerea de noi aventuri. Dacă doriți să va căsătoriți, de exemplu, atunci trebuie să puneți acest lucru în practică. Dacă doriți să începeți o nouă afacere, atunci puneți-va rotițele în mișcare. Dacă doriți să fiți mai mai sănătos, atunci în această perioada trebuie să faceți eforturi în această privința. Cu ajutorul energiei ajutătoare a sistemului solar, nu există niciun moment mai bun în viață pentru a va duce la îndeplinire planurile."

Un astfel de moment este, în viziunea mea, asemănător cu un drum complet liber de orice barieră și obstacol. Liber de trecut, de karma. Acum nu suntem sub incidența efectelor alegerilor trecute, ci avem șansa să generăm realitate nouă, diferită, prin creație conștientă și intenții plasate inteligent. Putem mișca energia cu putere, putem acționa și începe lucruri pentru care altădată am fi ezitat mult. Probabil că aceste culoare pe care ne angajăm acum nu sunt noi, ci au existat undeva în interiorul nostru în stadiul de intenție, iar acum sunt scoase la lumina, clarificate, hrănite și manifestate. 

Avem cale liberă pentru orice și, atenție, absolut orice alegere este ca și cum am trece din treapta 1, direct în treapta a 6-a de viteză. Orice alegem, toate cuvintele, gândurile, actiunile sunt amplificate. Creăm cu viteză. Functionăm drept amplificatori. Suntem un spațiu în care putem așeza orice vrem și în care Universul adaugă tot ce cerem. Dar, asta adaugă și o responsabilitate mai mare.

Perioada cu toate planetele aflate în mișcare directă este ca o zona liberă. Ne putem opri, pentru a ne scana viața  și apoi putem face niște schimbări, putem reforma, adauga, împlini ceva în viața noastră.

E o perioadă în care viața noastră poate cunoaște un avans semnificativ, se poate schimbă ceva la scară mare, atât în plan individual cât și colectiv. Evident, în astfel de condiții, ar fi de preferat să fim conștienți de ceea ce creează punctele noastre de vedere și ceea ce menținem în limbaj, atitudine sau judecată. Să fim conștienți de răspunsul pe care alegem să-l dăm în fața unei situații.

Cu alte cuvinte, acum vom avea dovadă clară că suntem Creatori și fiecare este sursă realitătii pe care o alege și o creează. Iar timpul între intenție și manifestare devine foarte scurt, mult mai scurt... Și nu vom crea numai ce spunem că dorim, ci ceea ce cu adevărat ne dorim și e susținut prin calitatea energiei noastre, prin ceea ce emitem în jur, cu emoții, gânduri, cuvinte, acțiuni. Să fim, deci, atenți la spațiul interior și să-l păstrăm cât mai curat, lipsit de interferențe și distrageri. În pace, armonie, încredere și lumina!Astro Shop

Cele mai noi articole