Te-ai gandit vreodata si ai recunoscut Darul care esti in lume?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 01 octombrie 2013, 1481 vizualizari
Te-ai gandit vreodata si ai recunoscut Darul care esti in lume?

Care sunt punctele tale de vedere legat de contributia pe care o aduci in lume? Te-ai gandit vreodata ce insemni tu pentru lumea in care traiesti?

Ce inseamna pentru tine sa contribui?  De exemplu, mergi la un workshop sau la un training. Care crezi ca este contributia ta acolo? Banii pe care ii platesti? Dar daca de fapt posibilitatile, prezenta, intrebarile si energia care esti sunt  contributii pe care numai tu le poti aduce? Ai fost tu recunoscut vreodata pentru aceste lucruri? Ai recunoscut tu pe ceilalti din aceasta perspectiva?

Te invit sa asculti o inregistrare (click pe cuvantul "inregistrare", pentru a asculta) cu procesari verbale ce folosesc fraza de curatare Access, procesari ce  faciliteaza eliberarea locurilor in care te-ai creat limitat legat de cine esti  si  ce poti alege. Mai multe informatii despre fraza de curatere gasesti la www.carletatiba.wix.com/carletatiba. Cu cat asculti mai des aceasta inregistrare cu atat poti avea mai multa claritate si usurinta. Tu esti cel care schimba lucrurile, spunand DA la eliberarea limitarilor si inconstientei create. Ce alegi? Este acum timpul sa FII darul care esti si care schimba lumea?

Carleta Tiba- Facilitator Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro, aproape in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com


Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!


Astro Shop

Cele mai noi articole