Super Luna plină în Vărsător, 12 August 2022. Ascensiunea Independenței Supreme

Autor: AstroCafe.ro - joi, 11 august 2022, 16284 vizualizari

Pe 12 august avem imprevizibilă și excentrică Super Luna Plină la 19 grade de Vărsător. În zilele premergătoare unei Luni pline, ne putem simți încărcați de emoții. Lunile pline în sine semnifică finaluri, concluzii și manifestări. Vărsătorul, a 11-a zodie, se ocupă de orice e genial, neobișnuit, imprevizibil, intelectual și ieșit din normă.

Super Luna Plină în Vărsător este aici pentru a aduce o revendicare a suveranității noastre + independenței. Există un vibe rebel cu Luna fiind plină în zodia purtătorului de apă. Deși Lunile pline sunt de obicei foarte emoționale, această Lună va aduce sentimente de detașare și tendințe excentrice. Niciunui alt semn nu-i place să șocheze și să încânte ca unui Vărsător. Emoțiile multor oameni ar putea fi exacerbate și mulți vor recurge la gândire excesivă pentru a se baza doar pe busola lor emoțională.
Această Lună Plină ne va cere să pășim într-un spațiu de orice e posibil, cu un aer de mister și intrigă.

Finalizarea proiectelor care ne cheamă pe calea noastră cea mai înaltă + care ne onorează cele mai profunde dorințe și vise este o altă manifestare frumoasă a acestei Luni imprevizibile. Să-ți lași steagul ciudat să fluture este energia Vărsătorului, în definitiv.

Un nivel de acceptare personală și unitate globală este o altă temă mare. Această Lună plină vrea să recunoaștem și să facem pace cu tema individualismului în cadrul colectivului și totodată conștiința colectivă din interiorul individului. Este contradictoriu și totuși are sens perfect în contextul energiei Vărsătorului.

Super Luna Plină în Vărsător va face câteva aspecte interesante și complexe cu prietenii ei planetari.

Primul va fi o conjuncție cu planeta ei conducătoare originală Saturn, planeta bunicului dur al ordinii, structurii și muncii asidue, care în prezent este retrograd în zodia purtătorului de apă. Super Luna plină în conjuncție cu Saturn retrograd vă adăuga câteva vibrații dure, dar împământenitoare gândurilor și sentimentelor noastre. Unii oameni ar putea experiementa mari și mai degrabă karmice apeluri de trezire în jurul modului în care și-au dat puterea altora. Acesta este momentul să ne recunoaștem + să ne onorăm limitele personale în cadrul relațiilor și în propria noastră persoană. Realizări sumbre, dar profunde ale responsabilității personale + globale vor fi aduse la examinare acum. Singura cale de ieșire este este dată de un motto perfect pentru dansul lui Saturn cu puternica Super Lună Plină: poți fugi și să te ascunzi dar mai devreme sau mai târziu trebuie să te trezeșți la realitatea vieții. Acesta este mesajul înțelept al lui Saturn și ni se va cere să-l ascultăm pentru a nu repeta tiparele din trecut.

Al doilea aspect va fi un aspect tensionat de 90 de grade cu planeta modernă a Vărsătorului, Uranus, planeta curajoasă și imprevizibilă a șocurilor, surprizelor și iluminării, care se află în prezent în zodia Taurului. Super Luna plină într-un pătrat cu Uranus vă adăuga o energie incredibilă și sporită sistemului nostru nervos. Emoțiile noastre ar putea fi detașate pe de o parte și apoi dintr-o dată zdruncinate. Surprizele și dezvăluirile bruște vor fi la ordinea zilei. Mulți oameni ar putea decide dintr-odată să părăsească o relație, un contract sau un parteneriat care nu le onorează sentimentul de libertate și individualitate. Vibrațiile încăpățânate și inconsecvente care aduc schimbări radicale vor fi o manifestare a acestui aspect.

Super Luna Plină în Vărsător este aici pentru a șoca și a ne zgudui conștiința într-o nouă stratosferă de înțelepciune și libertate. Această Lună vrea să fim super vigilenți și sinceri în capacitatea noastră de a vorbi pentru noi înșine și în același timp conștienți de impactul nostru asupra celorlalți. Abilitatea de a ne recunoaște propria cale individuală, respectând și punctele de vedere ale altora, chiar dacă nu suntem de acord cu ele, este super importantă în acest moment. Super Luna Plină vrea să ajungem la un nivel de pace în propria noastră călătorie și unii cu alții. Vărsătorul, dincolo de toate tendințele sale rebele și excentrice, este semnul iubirii și înțelegerii universale. Noi, Vărsătorii, suntem aici pentru a trezi o lumină a iubirii necondiționate pentru umanitate, recunoscând totodată sacralitatea de a onora individul în această umanitate.

Super Luna plină în Vărsător este aici pentru a permite unui apel de trezire să aibă loc la un nivel profund al percepțiilor noastre + capacitatea de a ne înțelege pe noi înșine și unii pe alții. Ea este aici pentru a aduce un nou nivel de libertate și responsabilitate personală, pentru a crea o lume care onorează drepturile tuturor și un val de rezoluție pașnică + iubire necondiționată.

Sursa articol: Astromomma https://www.facebook.com/astromomma 

Art by Duy Huynh: https://www.facebook.com/duyhuynhstudio

 Astro Shop

Cele mai noi articole