Spiritualitatea este in constiinta, nu in emotie

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 23 iulie 2014, 2394 vizualizari
Spiritualitatea este in constiinta, nu in emotie

Constiinta este partea spirituala a unui om si este complet activa prin a fi constient de momentul prezent.

Cu toate acestea, constiinta umana este o mica parte dintr-o constiinta spirituala mult mai mare care ar putea exista in interiorul psihicului.

Cand constiinta spirituala mai mare a Fiintei fuzioneaza cu constiinta umana de baza, omul este transformat.

Constiinta spirituala mai mare nu se manifesta ca un gand, nici ca o emotie, nici ca orice alt sentiment pe care cineva l-ar recunoaste. Ea se manifesta in felul sau, in felul sau propriu. Aceasta nu este o emotie, asa ca nu aduce nici un fel de raspuns emotional in interiorul corpului sau al psihicului.

Ea nu face pe nimeni sa aiba un aspect placut sau gesturi nebunesti, emotii exuberante, si nici zambete fericite - nimic din toate acestea - toate acestea tin de lumea emotiilor. Aceasta nu este o emotie.

Ea nu da sensul sau sentimentul de stupoare, ca atunci cand unii oameni practica meditatia si au un fel de sentiment linistit. Aceasta nu este manifestarea spirituala.

Ea nu poate fi considerata ca fiind o emotie frumoasa sau iubitoare sau ceva de genul asta, asa cum nici gandurile, nici emotiile nu sunt manifestarea directa a spiritului.

Cand spiritul se manfesta inauntru, el are un mod complet diferit de a lucra in interior. El nu declanseaza o emotie - el are propria sa perceptie. Orice lucru care este urmare a unui sentiment emotional este de natura ego, si nu este de la spirit.

Cand constiinta se manifesta, ea aduce claritate psihicului. Pentru a o experimenta, practica constientizarea oriunde ai fi, sau mergi la o plimbare in constientizare si vei descoperi ca devii mai clar si apoi toate proprietatile spirituale ale constiintei din interiorul tau vor iesi la suprafata.

Belsebuub

www.belsebuub.com

*Imagine:lh3.googleusercontent.com

*Traducere: Cristina CiobanuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole