Soarele intră în Taur, 20 Aprilie 2023. Putere, receptivitate, rădăcini.

Autor: AstroCafe.ro - marti, 18 aprilie 2023, 5193 vizualizari

Soarele este în semnul Taur în perioada 20 Aprilie-21 Mai 2023În zodia Taur, Soarele este metodic, senzual și receptiv. Soarele în Taur este cel mai activ atunci când se apără sau rezistă unui asalt! Pe măsură ce Soarele trece prin Taur când plantele prind rădăcini, nevoile noastre de a fi determinați și de a ne simți în siguranță devin mai puternice.   

Semnul Taur este loial față de tot ceea ce este familiar și prețuiește longevitatea. Partea negativă a zodiei Taur este posesivitatea și dorința de a stăpâni. Soarele în Taur este despre cunoaștere și senzualitate. Caracteristicile Soarelui în Taur sunt: răbdarea, încăpățânarea, împământarea și înrădăcinarea. 

Ciclul Soarelui în semnul Taur este unul bun pentru întreținere sau construcție, precum și pentru a vă bucura și a aprecia ceea ce aveți deja. În timp ce Soarele încălzește lent zodia Taur, vorbim despre perseverență și stabilitate, caracteristici ce vor fi prezente pe toată perioada tranzitului. Apreciem tot ceea ce este pe termen lung, puternic și durabil în această fază.  

În timp ce Soarele este în semnul Taur se recomandă atenție la următoarele aspecte:  

Sursa: www.cafeastrology.com 

-----   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole