Soarele a intrat in Pesti: Timpul visarii

Autor: AstroCafe.ro - joi, 20 februarie 2014, 1760 vizualizari
Soarele a intrat in Pesti: Timpul visarii

Soarele s-a mutat in apele schimbatoare din Pesti, pe data de 18 februarie. Viata este pe cale sa devina un loc intreg plin de vise. Nevoia noastra de evadare si timp asezat pentru suflet are prioritate acum. Exista, de asemenea, o nevoie puternica de a fuziona. Limitele devin neclare, iar fantezia si realitatea devin interschimbabile pentru urmatoarele cateva saptamani.

Pestii induc o cautare pentru sublim si taramurile superioare, unde ne putem pierde sinele in ceva mult mai presus. Dorul de experiente mistice sau magice devine o realitate de zi cu zi. Exista o dorinta puternica de a scufunda ego-ul, in modul in care o facem atunci cand adormim pe timp de noapte. Dintr-o data nu mai exista acea agatare, posesivitate, constiinta bazata pe frica de "al meu, al meu, al meu."

Dorinta de mai mult somn, timp de visare si retragere, va domina, in general, vointa noastra in aceasta perioada. Pesti este zodia cea mai asemanatoare cu un burete, hipersensibila, din zodiac. Acesta zodie a fost numita semnul de compasiune patologica, din cauza incapacitatii sale de a NU se identifica cu durerea altcuiva. A-ti imagina unde se termina o persoana si incepe alta devine o intreprindere neclara in timpul acestui tranzit. Asteptati-va ca schimbari de forma, dualitate si iluzii, sa va arunce experienta normala a realitatii in forma neclara a unui poem.

Zodia Pesti ne arata drumul inapoi catre tinuturile invizibile si pline de farmec. Trebuie sa ne miscam dincolo de perceptiile noastre, obisnuite si limitate, si sa ne conectam din nou la viziunea si potentialul infinit. Acesta este momentul de a canaliza din surse mai mari. Daca il poti visa, il poti canaliza. Si apoi - il poti manifesta!  

Sherene Schostak 

www.astrology.com

Traducere: Cristina Ciobanu

Sursa imagine: www.laurabarbosaart.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole