SINDROMUL DE EPUIZARE SUPRARENALE – PROBLEMA DE SĂNĂTATE NR.1 a prezentului. INFORMAȚIE IMPORTANTĂ!

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 11 martie 2016, 192545 vizualizari
SINDROMUL DE EPUIZARE SUPRARENALE – PROBLEMA DE SĂNĂTATE NR.1 a prezentului. INFORMAȚIE IMPORTANTĂ!

Am revenit cu un articol sintetic despre această problemă de sănătate, întrucât crește alarmant numărul celor care manifestă simptomele sale, medicina ”alopată” nu recunoaște simptomele acestei tulburări, pacienții sunt plimbați de la un medic la altul, de la cardiolog, la endocrinolog, de la internist la psihiatru – și sunt tratați inutil cu medicamente chimice – iar tulburările se accentuează și suferințele devin din ce în ce mai mari.

Sunteți invitați să răspândiți informația la cât de multe persoane cunoașteți, întrucât puteți ajuta multă lume să recunoască ce se întâmplă și să ia măsurile necesare.

Adulți și copii deopotrivă suferă de slăbiciune masivă de suprarenale.

Este o afecțiune care nu se vede la nici o investigație, apar doar semne indirecte ale suferinței suprarenalelor pe analizele de laborator și semne clinice foarte clare – pentru cei care le înțeleg.

Suprarenalele – sau glandele de stres, sunt glande care aparțin sistemului endocrin al corpului (considerat ”guvernul” corpului omenesc, sau sistemul de coordonare a activității tuturor celorlalte părți ale corpului). Aceste glande sunt de dimensiunea unor cireșe mai mari și sunt localizate în partea de sus a rinichilor (undeva în partea de jos a coastelor, în regiunea lombară).

Sunt printre cele mai importante glande ale corpului, ocupându-se de adaptarea noastră la mediul înconjurător, cu toate stresurile sale.

Funcțiile acestor glande vitale sunt:

 

Semnele clinice principale ale epuizării suprarenalelor:

 

În planul fizic apar:

 

Mărirea ganglionilor limfatici la nivelul gâtului, a amigdalelor și polipilor și eliminări de secreții periodice la nivelul lor (”inflamații” și infecții frecvente)

 

După cum ați observat deja – majoritatea suferințelor omenești pornesc din același ”izvor” – slăbiciunea suprarenalelor (a sistemului endocrin al corpului) – proasta filtrare a rinichilor – și stagnarea reziduurilor acide în sistemul limfatic, cu acidoză limatică generalizată.

 

Semne ”indirecte” pe analize de laborator ale suferinței suprarenalelor și suferinței rinichilor:

 

Dacă analizele de mai sus sunt ”bune” (în limitele laboratoarelor) dar valorile sunt apropiate de cele maxime – există o indicație clară către slăbiciunea suprarenalelor

 

Semne fizice evidente de slăbiciune a suprarenalelor:

 

RECUNOAȘTEȚI în fiecare dintre dv gradul afectării suprarenaleor.

Nu se mai pune problema DACĂ vă sunt afectate suprarenalele – ci CÂT de afectate sunt și cât de mult aveți de muncit pentru a le reface.

Pentru că organismul minunat pe care îl avem are mecanisme de refacere și regenerare pentru orice. În orice moment al vieții.

Echilibrarea suprarenalelor este SIMPLĂ – atât de simplă încât majoritatea oamenilor aproape că nu poate crede asta.

DIETA SIMPLĂ și ODIHNA reprezintă ”medicamentele” pentru suprarenale.

Somnul, relaxarea, odihna, refacerea, statul întins în stare relaxată interioară, cu respirația liniștită, nu precipitată – este principalul instrument de refacere al suprarenalelor.

Dieta simplă, de detoxifiere, ajutată de suplimentele naturale pentru susținerea suprarenalelor – despre care vorbesc în toate cărțile și articolele mele – este al doilea instrument.

 

Suprarenalele se echilibrează SIMPLIFICÂND viața complicată pe care o ducem.

Primul pas – RECUNOAȘTEȚI și CONȘTIENTIZAȚI problema. Îndepărtați frica necunoscutului și a bâjbâielii și înțelegeți cu ce vă confruntați.

Al doilea pas – începeți să luați măsuri treptate, pas cu pas, încetul cu încetul, de reechilibrare, re-așezare a vieții, a dietei, a relațiilor, a tuturor aspectelor existenței și înaintați încet spre vindecare.

Este posibil!

Și este foarte simplu.

Dr. Sorina Soescu

Sursa articol: www.centrulnatura.roCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole