Sincronicitate: magie de zi cu zi

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 10 octombrie 2014, 2752 vizualizari
Sincronicitate: magie de zi cu zi

Magia de zi cu zi, care ne conecteaza la divin, este prezenta pentru noi toti. Desi vine si pleaca la fel de repede precum apare. Repezindu-se si tesand prin vietile noastre imprevizibilul.

Extraordinar. Inexplicabil. Misterios. Neasteptat.

Webster defineste sincronicitatea intr-un mod oarecum mai putin magic: "Aparitia intamplatoare de evenimente si mai ales evenimente psihice, care par a fi legate, dar nu sunt, explicate prin mecanismele conventionale ale cauzalitatii."

Poate ca definitia sincronicitatii, pe care multi dintre noi ar vrea sa o vada in dictionar, ar putea fi inclusa in aceast citat:

"Eu cred intr-un fel de magie de zi cu zi - conectivitatea inexplicabila pe care uneori o experimentam cu locuri, oameni, opere de arta si altele asemenea; oportunitatea stranie din momentele de sincronicitate; vocea soptita, prezenta ascunsa, atunci cand ne gandim ca suntem singuri." ~ Charles de Lint

Universul, in general, lucreaza neobosit pentru noi aranjand noi prieteni, noi co-creatori, sau practic tot ce nu se poate imagina! Strecurand diversiuni in planurile, pe care le-am trasat atat de atent pentru vietile noastre. Indreptandu-ne sa ne napustim pe un drum pe care nu ni l-am fi imaginat niciodata pentru noi.

Sincronicitatea ar putea fi considerata sinonima cu imprevizibilul.

Prezenta sincronicitatii este dezvaluita pentru noi de ceva aparent simplu, precum o fraza rostita indirect de un strain. Sau tesatura poate fi la fel de complicata, ca si reintalnirea, ani mai tarziu, cu cineva cu care ai avut o interactiune scurta si a fost demult uitata.

Cu cat vom incerca mai mult sa ne controlam destinul, cu atat mai evazive devin experientele sincronistice.

Nu este diferit de usile care se deschid si se inchid pentru noi, iar apoi dispar brusc in partile nevazute ale vederii noastre periferice acoperite de o ceata densa, laptoasa, care este suspendata deasupra solului.

Este sincronicitatea ascunsa doar pentru ca noi suntem prea ocupati cu ceea ce credem ar trebui sa fie modelul pentru vietile noastre?

Cand suntem pe deplin prezenti in momentul prezent si permitem ca ceea ce este ascuns sa ni se dezvaluie, esenta si magia din sincronicitate poate fi aproape experimentata de catre toate cele cinci simturi; gust, atingere, miros, vedere si auz.

Experientele noastre sincronistice ne aduc lumina, speranta si afirmatia ca ne indreptam spre propriul nostru nord adevarat. Aceasta este gratia, frumusetea si magia din ascunsa, dar mereu prezenta sincronicitate. 

Acordati o atentie deosebita si onorati toate aceste experiente magice care au avut loc in viata voastra. Si acum, stati linistiti ascultand, asteptand si binecuvantand ce este ascuns, pentru ca acesta sa se dezvaluie inca o data.

"Si mai presus de toate, priviti cu ochi stralucitori toata lumea din jurul vostru, pentru ca cele mai mari secrete sunt intotdeauna ascunse in cele mai neasteptate locuri. Cei care nu cred in magie nu le vor gasi niciodata."~ Roald Dahl

Pamela Mcdonough 

www.yogitimes.com

Imagine: www.taringa.net


Astro Shop

Cele mai noi articole