Simbolismul Glandei Pineale

Autor: AstroCafe.ro - joi, 22 mai 2014, 5760 vizualizari
Simbolismul Glandei Pineale

Astazi, mai mult ca in orice alt moment din istoria umanitatii, cercetarea in realitatile spirituale si cresterea senzitivitatii cauta sa inteleaga misterele creatiei si obliga oamenii sa obtina adevarul. O astfel de cercetare implica secretul cel mai neinteles, si pazit al elitei, si al unora dintre cele mai inalte ordine de pe planeta, in ceea ce priveste procesele din glanda pineala; si sacra sa conexiune la taramul spiritual. Sa cautam impreuna si sa patrundem in lumea pe care nu am avut privilegiul sa o descoperim. Una care ne va conduce la adevarul despre ochiul lui Dumnezeu, al saselea simt, a sasea chakra, ochiul vostru spiritual sau "AL TREILEA OCHI".

Al treilea ochi este in centrul a ceea ce se numeste clarviziune, si se refera la abilitatile senzoriale inalte de vedea intuitiv sau a percepe energiile subtile. Filozoful-matematician francez, din secolul 17, René Descartes, a concluzionat ca, glanda pineala a fost "Locul Sufletului". Anticii au fost constienti si au asociat "Al treilea ochi", cu sistemul nervos autonom si cu guvernarea glandei pituitare, glanda pineala, craniu, ochi, creier, sistemul nervos si simturile.

Devine mai mult decat ridicol, pentru umanitate, sa nu cunoasca importanta unui asemenea portal in corpurile noastre; asupra acestui punct exista in mod evident mai mult mister.

Care este structura glandei pineale?

Glanda pineala este alcatuita in cea mai mare parte din apa, acelasi material din care sunt facuti ochii fizici. Apa, de asemenea, serveste precum un conductor, impreuna cu glanda, asociat cu vibratii si lumina. Misterioasa glanda este capabila de audio si video, asadar imaginatie, de asemenea, cunoscuta sub numele de ochiul mintii, "Ochiul Interior". In trecut, anumite organizatii religioase au vorbit despre pericolul din imaginatie; spune asta marilor poeti si scriitori, care au trecut dincolo si au creat importante opere literare. Acesta a fost un alt truc al autoritatilor inalte, de a opri oamenii de la a explora imaginatia, un proces natural. Aspectul important care trebuie inteles este ca glanda pineala este transmitatorul trans-dimensional catre taramurile spirituale. Interiorul glandei pineale are tije si conuri, (cornee, lentile si retina), la fel ca si ochii nostri fizici. Glanda va creste vibratia, controland variate bioritmuri, tiparele somnului, ale corpului. Prana, sau energia pura, este primita prin intermediul acestui centru de energie.

Marele mister!

De ce a fost umanitatea tinuta in intuneric, cu privire la aceasta glanda in forma de con de pin; de ce devenim acum, in acest moment, privilegiati la informatii tinute secrete de eoni? Este posibil ca acele puteri inalte sa fi realizat greseala pe care au facut-o, prin retinerea de la sursa a acestor informatii sacre si a cunoasterii din cauza omenirii? Unii au sugerat ca cei de la putere au decis sa ne lase sa intram in misterul glandei pineale. Eu nu cred, in primul rand aceasta cunoastere nu le-a apartinut niciodata. Cea mai mare putere din univers a reamintit umanitatii, prin intermediul evolutiei noastre, sa priveasca inauntru pentru portalul catre iluminare. Pentru toti acei oameni ascensionati, care au cresut obositi de razboi, inchizitii, lacomie, ciuma, plagi, genocid, incest, pedofilie, foamete, distrugerea culturii si a mediului, si aservirea umanitatii de catre cei bogati si elita, secretul este dezvaluit. Omenirea a trebuit sa se trezeasca pentru a salva nu doar planeta, ci si pe noi insine.

De-a lungul istoriei antice, conurile de pin au servit ca o reprezentare simbolica a Iluminismului Uman, al "Treilea Ochi" si glanda pineala. Interesant de remarcat, este nevoie de 49 de zile pentru ca glanda pineala sa apara in gestatia din embrionul uman. De asemenea, in ziua 49, distinctia apare desemnand un barbat sau o femeie in embrionul uman. Patruzeci si noua de zile reprezinta, de asemenea, perioada de timp despre care, documentele sacre Tibetane propovaduiesc ca este necesara sufletului pentru a se reincarna in viata viitoare.

Arborele conifer Pinul este prezent de trei ori mai mult decat alte plante cu flori.

Cea mai veche dintre plante, pinul, si designul sau, se gaseste pe toate artefactele indigene, din toate culturile din jurul lumii. Spinii conului de pin si spiralele sale sunt o secventa Fibonacci perfecta in orice directie. Glanda "Pin"eala, este o glanda micuta in forma de con de pin, in mijlocul fruntii, in spatele radacinii nasului. De forma, si numita dupa conul de pin, ea este in centrul geometric al creierului nostru, si este strans legata de perceptia corpului uman a luminii. Cunoscuta de secole, si inregistrata in toate documentele antice de pe planeta, de la inceputul timpului, si de catre toti pastratorii intelepciunii indigene, mistici, psihologi ezoterici, astrologi, numerologi, doctrine teozofice, ocultism, documente Kabbala, Biserica romano-catolica, grecii antici si egipteni, hundusi, tibetani, budisti, acestia au inteles procesele celui de al "Treilea Ochi". 

Sculpturile antice ale palatelor asiriene, datand din 713-716 î.Hr, descriu figuri din aur cu patru aripi care tin intentionat in sus conuri de pin. Reprezentand, de fapt, conul de pin sub forma polenizarii Copacului Vietii. Conul de pin a devenit simbolul nemuririi, iar documentele antice il descriu in rolul de imagine a iluminarii.

Autoritatile religioase puternice continua si astazi sa utilizeze reprezentarea glandei pineale in simbolism?

Grecii si Romanii au incorporat, de asemenea, conul de pin in sitemele lor elaborate de credinte religioase. Romanii au construit, mai tarziu, o sculptura enorma din bronz, Pigna, avand forma unui con de pin urias, la templul lui ISIS in Roma antica. Acesta se afla acum in Piata Vaticanului, din cadrul Curtii Conului de Pin. Mai mult, toiagul purtat de catre Papa este asezat pe un con de pin. Stema Sfantului Scaun, gasita pe steagul Vaticanului, infatiseaza o piramida de trei coroane, suspicios similare formei de con de pin. Este, probabil, numele Scaunului Sfant asociat cu al "Treilea Ochi"? De secole, teoreticienii conspiratiei si folozofii au acuzat Biserica Catolica de folosirea crestinismului si a catolicismului ca un val care sa orbeasca publicul de la adevarata iluminare spirituala.

Toiagul Egiptean al lui Osiris, datand din 1224 î.Hr, descrie doi serpi care se intrepatrund ridicandu-se pentru a se intalni intr-un con de pin. (O paralela la Indieni, "Kundalini, o energie spirituala in organism"). Amintiti-va ca ei au inregistrat aceasta in anul 1224 î.Hr. Zeitatile hinduse sunt, de asemenea, impletite cu reprezentari, atat simbolice cat si literale, de conuri de pin si serpi. Shiva, zeul cel mai proeminent in traditia hindusa, este constant reprezentat cu parul ei in forma de con de pin.

Distrugerea glandei pineale

Glanda pineala are doua artere mici la baza ei, care au mai mult flux sanguin, per volum cubic, decat oricare alt organ din corp. Astfel, glanda are cea mai mare cantitate de concentrare de energie din corpul nostru. Depozitele de calciu, fosfor si fluor, din glanda pineala, au fost corelate cu imbatranirea, dar mult mai important, distrugerea glandei provocata de fluoruri este direct legata de dementa si boala Alzheimer.

Putem detoxifia si repara distrugerile glandei noastre pineale?

Da, incepeti prin evitarea consumului de apa sau imbaierea in apa care este imbogatita cu fluor, si prin alegerea de a cumpara produse, precum pasta de dinti, care nu au fluor adaugat. Schimbarile in dieta, pot fi in regula. Un exemplu reprezinta daunele cauzate si exacerbate de deficienta de vitamina K2, ca urmare se recomanda legume cu frunze verzi (organice), bogate in vitamina K2.

Umanitatea s-a reinnoit, reconectat la taramurile spirituale, si sa-a "TREZIT" prin constientizarea celui de-al "Treilea Ochi", un portal sacru de iluminare.

Nancy Oakes

Sursa: omtimes.com

Traducere: Cristina CiobanuAstro Shop

Cele mai noi articole