Septembrie 2015 – Deceptie, lumina falsa si evolutia noastra colectiva. Partea I

Autor: AstroCafe.ro - joi, 17 septembrie 2015, 2253 vizualizari
Septembrie 2015 – Deceptie, lumina falsa si evolutia noastra colectiva. Partea I

Exista multe speculatii si anticipari cu privire la luna septembrie, 2015. Multi dintre noi au cercetat si au incercat sa inteleaga potentialele efecte ale unor evenimente, precum ultima luna din tetrada, Luna Sangerie, reactivarea CERN-ului, in timp ce altii prezic totul, de la false indicii, pana la realizarea predictiei celor „500 de zile de haos climatic”, de la profetia „sfarsitului zilelor”, pana la cataclismul biblic al „zilei judecatii”.

Ce se intampla de fapt?

La vale, tot la vale...

La nivel energetic, aceasta perioada este a unei schimbari fara precedent. Suntem intr-un punct al evolutiei colective in timp si spatiu, in care viata noastra pe pamant si paradigmele prin care le experimentam se schimba radical. In relatie cu ciclurile solare ale sistemului nostru planetar, importante aspecte astrologice din ciclurile ultimilor 5 ani se completeaza subit, reflectand aceasta finalizare puternica la un nivel profund si complex. Ca rezultat, vom putea simti o schimbare dramatica in constienta colectiva.

La suprafata, natura acestor schimbari evolutionare poate fi incredibil de bizara, asa ca vom dori sa avem ceva intelegere, in speranta de a oferi niste solutii practice si ghidare cu privire la cum sa navigam pe calea noastra, in aceste timpuri de profunda evolutie cosmica. Intentia acestui articol nu este aceea de a va spune ce este adevarat sau ce sa credeti, ci de a impartasi anumite cunostinte universale care va vor ajuta sa va intariti intuitia si sa va imputerniceasca sufletul, pentru a recunoaste adevaratele intentii din spatele unor informatii si evenimente cu care va veti intalni, stimuland astfel expansiunea inviduala a constientei.

Incercati sa ramaneti cu mintea deschisa, pe masura ce cititi si permiteti-va sa simtiti cum rezoneaza aceasta informatie cu si in voi.

Legea naturala

In conformitate cu noile paradigme, am dori sa impartasim cu viu niste ganduri despre cele 3 mari principii care ne ajuta sa cultivam o constienta si o intelegere impamantata a Universului in care traim.

Legea naturala a temporaritatii si eliberarii

Aceasta lege reflecta ciclurile naturale ale schimbarii. Totul are un inceput si, eventual, un sfarsit.

Multi dintre noi au ajuns sa inteleaga cu adevarat acest principiu, in ultimii doi ani si jumatate, amplificat de tranzitul lui Saturn in Scorpion. Din punct de vedere spiritual, aceasta lege ne invata sa pretuim momentele noastre aici pe pamant si valoarea vietii noastre temporare, cu toate emotiile care insotesc experienta schimbarii. De asemenea, ne arata conexiunea noastra cu totul din jur, tinand cont ca din acest tot ne nastem si, in final, acolo ne si intoarcem.

Legea naturala a evolutiei si involutiei

In acest dens camp material poate fi o munca destul de grea sa ne aliniem cu legea evolutiei si involutiei, ceea ce aduce in prim-plan timing-ul natural al metamorfozei vietii. Pentru a crea o perspectiva impamantata, este important sa vedem ca noi experimentam si evoluam in cicluri si, chiar daca am dori sa experimentam instant si sa evoluam intr-un mod liniar, acest lucru ar fi pur si simplu imposibil. Ar crea o nebunie totala.

Involutia si evolutia lucreaza in acest fel. Sursa este o calatorie a invatarii. In aceasta calatorie noi experimentam expansiunea si contractia, asemeni respiratiei – inspiratiei si expiratiei. Atunci cand experimentam creatia ca Sursa  a tot ceea ce este, invatam prin expansiune si explorare. Atunci, intr-un anumit punct, incepem calatoria constractiei, intorcandu-ne catre interior si acasa. Acesta este, de altfel, un proces deconstructiv, care duce la noi oportunitati. Astfel, cicurile creatiei/evolutiei si contractiei/involutiei reprezinta legea naturala a calatoriei noastre ciclice. In acest moment parcurgem o etapa de involutie, deconstruind realitatea, pe masura ce ne intoarcem acasa. Iar acest lucru se poate vedea peste tot in jurul nostru.

Legea naturala a intoarcerii karmice

Aceasta lege ne poarta in constienta asupra modului in care canalizam energiile noastre, revelandu-ne natura cauza-efect. Daca actionam dintr-un dezechilibru, ni se va arata efectul opus. Actualmente amplificat de Pluto in Capricorn (din 2008 pana in2023), realitatea noastra ne reveleaza modul in care actiunile noastre trecute ne-au purtat pana in situatia curenta in care ne aflam. Este atat de important sa vedem ca acest lucru, la un nivel profund, acesta este un loc foarte intunecat, departe de casa, astfel ca intreaga noastra calatorie colectiva inapoi acasa este destul de greu de facut si nu peste noapte. Dimpotriva, va dura multi ani. Scopul nostru acum este, la nivel individual si apoi colectiv, sa participam activ la curatarea karmei noastre, petrecand timp cautand acele aspecte personale care provoaca neconcordante care ne rapesc puterea, vindecandu-le si aducand apoi cunostinta noastra in lume, intr-un mod in care sa ajutam la cresterea si vindecarea constiintei colective.

Pe masura ce ne imbarcam in aceasta uimitoare trezire, ne ajuta daca luam in considerare faptul ca starea noastra de „somn” o ajuta pe aceea de „trezire”, a doua stare neputand aparea fara existenta primei. Prin intermediul legii temporaritatii si al legii evolutiei/involutiei, am devenit constienti de istoria noastra karmica la nivel colectiv si individual. Aceasta constienta ne conduce intr-o conexiune cu Sursa mai porfunda si mai autentica si catre sensibilitatile noastre emotionale de unitate, empatie, iertare si acceptare.

Deceptia, lumina falsa si externalizarea puterii

La un nivel astrologic, karma acestei deceptii este reflectata de noi prin tranzitul lui Neptun prin Pesti, de la sfarsitul lui 2011 si pana in 2025. Arhetipul lui Neptun este asociat cu iluzia si deceptia, iar acest cilcu de 14 ani prin semnul Pestilor culmineaza cu ciclul lung de 147 de ani al lui Neptun in zodiac. In esenta, intreaga Era a Dualitatii Pestilor ajunge la final, reprezentand un ciclu care dureaza aproximativ 200 de ani. De notat faptul ca Biblia vorbeste despre Revelatii. Noi credem ca se refera la aceste aliniamente planetare, nu in mod specific, insa in aliniament cu ciclurile iluziei si iluminarii pe care acestea le simbolizeaza.

La ora actuala, in acest timp pe pamant, deceptia joaca un rol important in a ne tine la distanta de a gasi adevarata imputernicire. Vietile noastre sunt constant influentate de amagiri deliberate, distrageri si piste false. Aceste influente au devenit considerabil mai puternice pe masura ce am inaintat in era informatiei, iar ca rezultat al efectului karmic, era dezinformarii devine parte a constiintei noastre colective. Pe masura ce mai multa constienta curge in constiinta colectvia, lumina falsa devine mai disponibila si mai invaziva.

Asadar, ce este lumina falsa? In acest context, lumina falsa reprezinta informatia falsa care distrage oamenii de la adevaratul sens al naturii lor. Orice informatie care nu promoveaza imputernicirea si realizarea de Sine, inclusiv invataturile spirituale care promoveaza atasamentele si iluziile noastre, externalizandu-ne puterea. Scopul acestei lumini false este acela de a devia constienta noastra de la ce este cu adevarat important – mentinerea unei conexiuni sincere si directe cu Sursa.

Influxul de frica pe care propaganda il aduce ii face pe oameni sa simta ca sunt neajutorati. Pentru ca rasa umana sa supravietuiasca, avem nevoie de: 1) un salvator extern, care sa ne rezolve problema si 2) un „rai” (sau altceva similar) catre care trebuie sa tindem, pentru a lasa in urma intreaga contractie. Exista atat de mult pericol in aceasta. In primul rand, instinctele noastre de supravietuire sunt declansate de frica indusa de propaganda si aduse la lumina in asa maniera, incat ar parea imposibil si ridicol sa nu acceptam un asemenea salvator, pregatind colectivul uman sa-l accepte si sa-l imbratiseze. In al doilea rand, ideea unui salvator extern incurajeaza complezenta si inactiunea, precipitand credinta ca putem sta, fara sa facem nimic si, cumva, totul se va rezolva de la sine.

In realitate, trebuie sa ajungem sa intelegem faptul ca viata nu este o calatorie ideala, ca avem de-a face cu situatii si avem de evoluat prin circumstante care ne smeresc si ca noi (si nu o entitate externa) suntem cei care trebuie sa faca schimbari dificile in vietile noastre, care vor avea de fapt un impact si ne vor ajuta sa corectam dezechilibrele si constractiile.  Aceste procese de a gasi noi solutii la sistemele si infrastructurile noastre depasite inseamna sa ne trezim in fiecare zi si sa ne spunem: sunt prezent complet aici si aleg sa imi imputernicesc sufletul, pe masura ce parcurg calatoria acestei vieti.

Imputernicirea sufletului si prezenta inseamna sa ne asumam responsabilitatea karmei noastre individuale si, prin aceasta, sa fim prezenti la vindecarea karmei colective. Acest lucru este puternic, deoarece spune: imi iau propria viata si calatorie in maini si traiesc dintr-un spatiu al leadership-ului, pentru ca alte suflete sa fie inspirate si sa faca schimbarea in viata lor. Aceasta este adevarata baza a transformarii, fiind opusul mentalitatii unui „salvator extern”, care spune: imi pun viata in minile altcuiva si voi astepta schimbarile pozitive sa se intample si pentru mine.

Acelasi tip de externalizare este cel care ne-a condus la situatia in care ne aflam azi. 

Asadar, intelegerea noii paradigme de auto-determinare in care ne mutam, uneltele si experientele prin care trebuie sa trecem in acest rastimp, trebuie sa fie constant intarite, astfel incat sa evitam atragerea in lumina falsa, in deceptia care promoveaza frica si stimuleaza ratacirea noastra, in  cautarea experientelor cu adevarat iluminatoare. Trebuie sa acceptam numai ceea ce reflecta propria suveranitate, in timp ce cautam si promovam situatiile imputernicitoare, care contribuie la sanatatea si in avantajul nostru; iar prin aceasta, la viitorul umanitatii si a vietii colective pe pamant.

Partea a II-a aici...

Simon Vorster & Jennifer Langstone
http://wakeup-world.com

Traducere: Alice Danila

Imagine: www.zengardner.com


Astro Shop

Cele mai noi articole