Semnificația numerologică a lunii Noiembrie și ritualul 11/11

Autor: AstroCafe.ro - luni, 30 octombrie 2023, 8367 vizualizari

Noiembrie este o lună specială deoarece conține vibrația numărului 11. În numerologie, 11 este un număr maestru asociat cu tărâmuri superioare, cu Divinitatea și trezirea spirituală. De asemenea, reprezintă alinierea completă cu adevărul și cu Sinele tău superior.

Numărul 11 ne reamintește că deși părem a fi indivizi separați, suntem cu adevărat conectați și facem parte dintr-un întreg mai mare. Acest lucru se reflectă prin repetiția cifrei 1 și prin faptul că prin adunarea cifrelor 1 + 1 rezultă 2. 

Suntem unul, dar suntem și unul pentru celălat

Cu toții la nivel colectiv suntem Universul, prin intemerdiul căruia ne exprimăm ca oameni. Suntem parte din Conștiința Superioară aici pe Pământ, în timp ce toți avem căile noastre, suntem conectați în această călătorie împreună. 11 este un număr asociat tărâmurilor superioare, vizual, arătând ca doi stâlpi sau două portaluri între lumea materială și cea spirituală. 

Pe tot parcursul lunii Noiembrie, putem accesa vibrații înalte cu mai multă ușurință. S-ar putea să găsim mai multe răspunsuri prin meditație, petrecând timp în natură sau făcând un jurnal și concentrându-ne pe recunoștință. 
Deși, întreaga lună Noiembrie conține coduri numerice deosebite, iată câteva dintre zilele mai speciale:

1 Noiembrie 

Codul numerologic pentru această zi este 111, care este de asemenea și un număr angelic. 111 înseamnă că îngerii tăi păzitori și ghizii spirituali sunt alături de tine și trimit raze protectoare în calea ta.  Când vezi 111 în mod regulat, este un semn că primești sprijin Divin și că îngerii tăi au grijă de tine. De asemenea, indică evenimente ce țin de destin și de împlinirea menirii tale aici. 

111 mărește capacitatea de manifestare în exterior a darurilor personale. De asemenea, energia lui 111 ne ghidează să ne conectăm și să ne armonizăm mintea, corpul și sufletul.

Fă o pauză și simți cum este să fii în interiorul corpului. Întreabă-te: “De ce are nevoie corpul meu?” Stai nemișcat în timp ce aștepți să apară răspunsul. După, întreabă-te: “De ce are nevoie mintea mea?” Și încă o dată, stai nemișcat în timp ce aștepți să apară răspunsul. Și, în cele din urmă, întreabă-te: “De ce are nevoie sufletul meu?” Și ascultă ceea ce ți se împărtășește.

Ascultarea este un instrument puternic, așa că în această zi în specială, asigurați-vă că ascultați atât lumea interioară, cât și cea exterioară. Fiți atenți la mesajele și perspectivele care vi se arată. 

11 Noiembrie 

Celebrul 11/11! O zi specială pentru mulți! Această zi conține codul numeric 1111, care este un număr al puterii în Astrologie, dar este și un număr al îngerilor. Dacă doriți să manifestați ceva ce vă doriți de foarte mult timp, aceasta este ziua în care să vă stabiliți intențiile!

1111 ne sporește capacitatea de creație și de manifestare. De asemenea, indică faptul că suntem în deplină armonie și aliniament cu întreaga natură. Din această stare de aliniere, devine mai ușor pentru noi să ne simțim împuterniciți și conectați la viața noastră aici pe Pământ, dar și la magia și înțelepciunea tărâmurilor superioare.


Ziua de 11 Noiembrie este extrem de puternică si ne susține pentru a ne deschide inima. Dacă simțim blocaje în privința deschiderii inimii sau dacă ne luptăm pentru a ne conecta cu dorințele inimii, e important să ne stabilim o intenție în acest sens și să le cerem îngerilor și ghizilor protectori să ne susțină să eliberăm toate blocajele care nu ne mai servesc. 

Pe tot parcursul zilei de 11 Noiembrie se recomandă să ne deschidem inima și să ne conectăm la energia iubirii, înțelegerii, iertării și compasiunii, în special față de noi înșine.

Dacă ne dorim să manifestăm sau să creăm ceva, data de 11 Noiembrie este benefică pentru rugăciune, muncă interioară și acțiune. 

Ritualul 11.11 

Zilele recomandate pentru a practica acest ritual sunt: 1.11, 11.11, 28.11 și 29.11

Pasul 1

Începeți să scrieți în flux liber, timp de 11 minute despre toate lucrurile care vă deschid inima și care aduc bucurie în viețile voastre. Puteți scrie despre ceea ce vă bucură inima în prezent sau despre ceea ce v-ați dori să manifestați în viitor. 

Când scrieți în flux liber, ideea este să continuați să scrieți fără a ridica pixul de pe pagină, așa că, permiteți-vă să scrieți orice pentru a menține pixul în mișcare.

Pasul 2

Parcurgeți ceea ce ați scris și evidențiați toate activitățile sau cuvintele cheie care apar pe măsură ce citiți. Aceste cuvinte și/sau activități vă vor oferi indicii despre zonele în care este necesar să vă concentrați energia și timpul în perioada următoare. 

Pasul 3

Alege 3 dintre cele mai reprezentative cuvinte sau activități, cu care rezonezi cel mai bine în acest moment. Apoi, notează-le separat pe o foaie de hârtie. După ce ai terminat de notat, pune mâna pe inimă și rostește următoarea afirmație:  
Îmi dau permisiunea de a simți/face/manifesta (aici rostești prima acțiune, sentiment sau dorință notată separat). Îmi dau permisiunea de a aduce mai multă energie în viața mea începând de astăzi.” Vei proceda la fel pentru toate cele 3 cuvinte sau activități pe care le-ai notat. 

Pasul 4

Acum închideți ochii și vizualizați cum va arăta viața voastră când veți materializa toate cele 3 intenții. Imaginați-vă, timp de 11 minute, că realizați tot ceea ce vă doriți și permiteți-vă să vă simțiți veseli si fericiți. 

Pasul 5

Cu noua viziune despre cum va arăta viața ta, scrie o intenție clară pentru ceea ce vrei să manifesti începând din acest moment. Încearcă să surprinzi succint ce emoții, sentimente și lucruri vrei să aduci în viața ta într-o singură propoziție. Această acțiune te va ajuta să transmiți o dorință clară de manifestare către Univers. 

Iată aici câteva exemple: 

Intenția mea de a merge mai departe este să aduc o energie relaxată și pașnică în viața mea, astfel încât să mă pot simți aliniat și conectat cu scopul meu cea mai înalt.” 
Intenția mea de a merge mai departe este să-mi dau permisiunea de a mă juca și de a mă simți fericit și bucuros." 
“Intenția mea de a merge mai departe este să-mi ascult și să-mi onorez intuiția, astfel încât să pot avansa în carieră și să pot atrage mai multă abundență și prosperitate."
“Intenția mea de a merge mai departe este să-mi deschid inima către o nouă iubire sau să creez o relație împlinită și armonioasă de cuplu.”

Nu există corect sau greșit când vine vorba de intenția ta, încearcă doar să o exprimi într-un mod pozitiv.

Odată ce ți-ai setat intenția, păstrează hârtia pe care ai scris-o la vedere, pentru a o vizualiza ori de câte ori ai nevoie. Este recomandat să o rostești cu voce tare de câteva ori pe parcursul lunii Noiembrie. 

Pasul 6

Așează-ți mâinile în poziție de rugăciune, mulțumește-i Spiritului, Sufletului și Minții. La final poți să rostești următoarea afirmație:

“Sunt aliniat/ă și îmi creez viața pe calea cea mai înaltă a mea, unde toate dorințele mele sunt împlinite. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc."

Sursă articol:www.foreverconscious.com 
---- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole