Saturn- Lordul karmei- retrograd in Sagetator (25 martie- 13 august). Sincronizarea este totul

Autor: AstroCafe.ro - marti, 29 martie 2016, 24412 vizualizari
Saturn- Lordul karmei- retrograd in Sagetator (25 martie- 13 august). Sincronizarea este totul

"Cei mai puternici dintre toti luptatorii sunt acestia doi - Timpul si Rabdarea."~ Leo Tolstoy

Vineri 25 martie Saturn va incepe retrogradarea in Sagetator pana pe 13 august.

Saturn este in alte privinte cunoscut ca si lordul timpului si al karmei, adevaratul dictator a 'ceea ce oferi aia primesti'. In septembrie 2015, Saturn s-a mutat in Sagetator si ne-a intrebat pe toti - In ce crezi tu?

Saturn in Sagetator creste temperatura pentru noi toti, deoarece miza este prea mare pentru a juca dupa regulile - sau fricile - pe care ne-am obisnuit sa le lasam sa ne conduca vietile in ultimii ani.

De data aceasta, ne simtim presati de circumstante si un "acum sau niciodata" tip de sentiment, este un model de situatie in care totul a atins punctul culminant, in cele din urma, si acum ne confruntam cu alegrea de a abandona cat de departe am ajuns sau sa continuam in necunoscut.

Atat Saturn cat si Sagetatorul sunt entitati foarte virtuoase - si totusi Saturn nu face acest lucru jucand dupa reguli foarte stricte, iar Sagetatorul joaca dupa ce inima si sufletul ii spun, de multe ori justificand orice mijloare necesare, atat timp cat, in cele din urma el simte ca a fost adevarat pentru el insusi.

Cand Saturn este in miscare directa, el poate fi foarte strict, creand adesea limitari care se simt nefiresc si similar cu descurajarea finala.

Atunci cand Saturn se afla in miscare retrograda, este complet diferit.

Planetele care se rotesc mai lent au un efect advers asupra noastra odata ce intra in miscare retrograda - desi Saturn este despre limite si reguli, in miscare retrograda le arunca in vant, pregatit pentru a recrea realitatea insasi.

In esenta Saturn devine ultimul rebel.

Saturn isi incetineste miscarea si cu ea, modul in care evenimentele sunt procesate in vietile noastre incetineste, de asemenea. Ni se preda rabdarea prin invatarea ca, uneori, anumite lucruri pur si simplu nu pot fi grabite si ca, pentru fiecare aspect din viata noastra exista un scop, ca si momentul in care apare - sincronizarea este intr-adevar totul.

"Ai obtinut chimia, mai ai nevoie doar de un singur lucru: Sincronizare. Insa sincronizarea este o catea." ~ Cum am cunoscut-o pe mama ta

Asa cum noi asteptam sa culegem fructele doar dupa ce s-au copt pe vita de vie - tot asa trebuie, de asemenea, sa invatam sa avem rabdare astfel incat sa ne bucuram de fructele pe care ni le va aduce viata noastra.

Saturn a inceput sa joace feste cu mult inainte sa isi inceapa retrogradarea in aceasta luna, formand un careu cu Neptun in Pesti. In luna noiembrie 2015, stapanul limitelor l-a intalnit pe Neptun, care dizolva granitele in afara. Uneori trebuie sa ne confruntam cu pierderea a ceea ce ne intereseaza cel mai mult, alteori ne pierdem credinta in ceea ce e posibil astfel incat sa putem reconstrui chiar mai bine si mai durabil.

Acestea sunt lectiile pe care Sagetatorul si Pestii ne invata, si in timp ce careul va fi din nou exact in iunie si septembrie - inca influenteaza puternic intreaga noastra perioada retrograda.

Nu va temeti sa dati drumul - pentru ca ceea ce ar putea fi de asteptat pentru noi, poate fi chiar mai bine decat ce avem acum.

Trigonul format de Saturn in Sagetator cu Uranus in decembrie 2015, va aparea inca o data in lunile mai si noiembrie ale acestui an. Acest trigon este un memento ca, in timp ce am crezut ca ne-am intors pe acelasi drum (ca am pierdut totul), am fost intr-adevar eliberati astfel incat sa putem fi propulsati intr-un viitor mai luminos decat ne-am fi putut imagina vreodata.

Aceasta retrogradare nu este precum tot ce am vazut inainte, si in timp ce este dificil in multe feluri din cauza lectiilor de sincronizare, rabdare si prabusirea barierelor si fricilor, am putea descoperi, de asemenea, ca ne miscam rapid in directia dorintelor noastre.

Privind mai profund in aspectele prin care vom trece restul anului, se pare ca, daca alegem sa ramanem in locul pentru care am devenit prea mari sau sa stam acolo unde inimile noastre nu sunt investite cu sinceritate, universul - intr-un fel sau altul - va incheia asta pentru noi.

In cele din urma ni s-a dat darul timpului.

Lasam sa cada acele bariere care la un moment dat s-au sintit a fi necesare, realizand ca ceea ce faceam nu a fost ce ne-am dorit de fapt. Este o perioada in care vom intelege cat de profund au jucat temerile in actiunile noastre - sau lipsa acestora.

Anumite situatii pot fi incetinite, insa aspectul cu adevarat uimitor este ca la finalul calatoriei noastre, vom vedea ca tot ceea ce s-a intamplat a trebuit sa apara intocmai in modul in care a facut-o.

Pot exista momente simtite ca blocaje - si totusi, sunt acele situatii care ne pot directiona spre locul in care este cea mai mare nevoie sa apara cresterea noastra.

Nu ni se da numai darul de a ne urma inimile, noi, de asemenea, vom fi capabili sa construim situatii caramida cu caramida, astfel incat orice inceput in aceasta perioada va avea o fundatie solida de adevar si constientizare autentica.

Pe parcursul urmatoarelor cinci luni, ni se va da cunoasterea care vine din viziunea retrospectiva, inainte de a fi prea tarziu pentru a face ceva in legatura cu asta.

Cu stapanul karmei, vom incepe sa vedem imaginea de ansamblu pe care e posibil sa o fi pierdut prin lipirea prea stricta de reguli.

Urmatoarele cinci luni au cu adevarat posibilitatea de a fi un moment de schimbare a vietii - atat de multe piese ale puzzle-lui sunt in cele din urma asamblate impreuna.

Ni se da abilitatea de a deveni intr-adevar cine suntem cu adevarat si sa dezvoltam acea constientizare spirituala autentica, care vine doar din absorbirea lectiilor si din a face alegeri constiente de a rezolva lucrurile in mod diferit de data aceasta.

Si totusi, acest lucru nu se poate intampla peste noapte.

Pot exista unele situatii de du-te vino si inceputuri/starturi false in urmatoarele cateva luni, insa nimic nu va fi fructificat cu adevarat pana la sfarsitul verii.

Odata ce Saturn se intoarce in mers direct, vom simti culminarea evenimentelor la care am lucrat in ultimii ani, si pe care am fost in sfarsit capabili sa le sintetizam in perioada de retrogradare.

Din august pana in noiembrie, Saturn va tranzita in continuare prin faza de umbra si, prin urmare, va reprezenta aducerea incetinirii energiilor inovatoare sau creative in toamna.

Pur si simplu - in pozitia acestei retrogradari, totul este supus revizuirii.

Nu exista reguli sau limite, iar granitele devin linii imaginare care abia asteapta sa fie sterse.

Nimic nu e sigur - si nimic nu iese din discutie.

Singurul lucru asupra caruia trebuie sa ne decidem acum este, daca nimic nu ne-ar retine - ce am face?

Ce am realiza?

Langa cine ne-am intinde in fiecare seara?

Si ce adevaruri mor inimile noastre sa ne spuna?

Si apoi fiti gata pentru neasteptat - deoarece cu Saturn retrograd, asta va fi singura garantie.


Kate Rose

Sursa: www.elephantjournal.com
Imagine:pinimg.com

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole