SĂPTĂMÂNA ASTRALĂ 19 - 25 APRILIE 2021. Răsturnări de situații, surprize relaționale și financiare, intervenții divine

Autor: AstroCafe.ro - marti, 20 aprilie 2021, 31115 vizualizari
SĂPTĂMÂNA ASTRALĂ 19 – 25 APRILIE 2021 – SOARELE ȘI MERCUR ÎN TAUR / MARTE ÎN RAC / PLUTO STAȚIONAR RETROGRAD ÎN CAPRICORN 
 
În săptămâna analizată 3 planete personale schimbă zodiile iar o planetă lentă și importantă Pluton (“Voința Divină”) încetinește până aproape de staționarea exactă, care va fi pe 27 Aprilie, atunci când își va începe mișcarea retrogradă.
 
Pluto(n) este o planetă “mică”, îndepărtată și foarte lentă care lucrează în subtil, însă în anul 2020 această planetă și-a spus cuvântul într-un mare fel pe planeta Pământ, prin cele 4 conjuncții exacte cu Saturn și Jupiter în Capricorn (do you remember the time ? vorba cântecului).
Nu putem spune că în 2021 își mai exercită “forța”, așa cum am observat cu toții evenimentele din primăvara lui 2020 (în toate țările oamenii carantinati în case, străzile orașelor pustii, groaza unui virus “mortal”), însă ca iubitori de astrologie este de preferat să fim atenți în continuare la mesajele acestei planete mici, cu efect de “bombă atomică”.
Și iată Pluton urmează să staționeze la sfârșitul acestei săptămâni, iar cu fiecare zi mesajul planetei devine mai intens, până la momentul maxim, 27 Aprilie, atunci când vom trăi și Super Luna Plină în Scorpion.
Să nu mai zic că Pluton este și planeta modernă a Scorpionului...
 
Traducere:
 
Cu Pluton se pare că nu este de glumit...la vibrația cea mai înalta această planetă are un singur scop: “mori și devino” sau, mai artistic spus, transformă-te din omida în fluture.
 
Suntem într-un proces de transformare interioară fără precedent (așa simt și îmi transmite intuiția), dar spiritele se pare că au totuși o alegere: înțeleg Adevărul, curg cu viața și noile energii și se adaptează “Noului Pământ” sau din nefericire, pleacă...
Știu, sună dramatic din perspectiva umană, însă doar dacă mă gândesc la o Super Luna Plină în Scorpion cu Pluto staționar retrograd și înțeleg că este iar timpul ca destinul implacabil să-și spună cuvântul. [...]
 
În această săptămâna, la nivel spiritual cred că suntem pregătiți pentru Super Luna Plină în Scorpion (din 27 Aprilie), a cărei energie ne va ajuta să ne eliberăm de multă karma negativă și suferință pentru a face posibilă “Învierea noastră” la Paștele ortodox.
Intuiesc că la Luna Plină din Scorpion "răul va fi smuls din rădăcina"... altfel nu vom reuși să creăm o nouă realitate și lume pe Pământ.
 
Pe planul cotidian, al vieții noastre de fiecare zi, să vedem ce înseamnă mai exact că 3 planete personale schimbă energiile și Pluto devine staționar.
Luni, 19 Aprilie, trăim conjuncția Soare / Mercur la gradul 29 în Berbec.
Este o ultima zi trăită cu energia Berbecului care ne-a tot împins cu coarnele să luăm decizii importante în viață noastră.
Pe 19 Aprilie, înspre miezul nopții, Soarele și Mercur întră de mâna în semnul Taurului și spunem că oficial începe sezonul Taurului (atenție, Soarele întră în Taur în 2021 pe 19 Aprilie, ora 23:40).
 
Marți, 20 Aprilie suntem cu 4 planete în semnul Taurului: Soare, Mercur, Venus, Uranus dar și cu Lilith, un element karmic.
Taurul își dorește la vibrație înaltă să pună în practică ideile noi care ne-au venit în sezonul Berbecului, să vadă concret o realitate palpabilă, nu doar povești, fantasme sau o lume virtuală.
Taurul vrea să simtă totul cu corpul fizic, să trăiască viața prin cele 5 simțuri și să se delecteze cu micile plăceri ale vieții.
Taurul caută resurse, bani, siguranță și confort.
Taurul vrea și dragoste, mângâieri și sărutări, pentru că este un semn guvernat de Venus – zeita iubirii.
 
Cel puțin până pe 9 Mai, cu Venus în Taur, cu toții vom cauta soluții practice, concrete pentru a trăi la vibrația înalta a zodiei Taurului.
Însă nu ne va fi atât de ușor să le găsim, pentru că în Taur se află Uranus, care predispune la tot felul de surprize sau schimbări de planuri, dar și Lilith care vrea să ne ispitească, ca apoi să ne facă să plătim cu suferință dacă suntem prea lacomi sau exagerat de atașați de bunuri și persoane...
Vor fi surprize, provocări dar și ispite în sezonul Taurului, mai ales că planetele Mercur, Venus și Soarele, rând pe rând, vor realiza conjuncții cu Uranus și Lilith dar și cuadraturi cu Saturn din Vărsător.
 
Totuși în sezonul Taurului vom avea parte și de vindecări și materializări miraculoase prin aspectele armonioase ale planetelor din Taur cu Neptun din Pești și Pluto din Capricorn.
 
În săptămâna analizată vom trăi următoarele aspecte după cum urmează:
 
➡️ 23 Aprilie – Venus conjuncție Uranus – surprize relaționale și financiare / tot în această zi Marte întră în semnul Racului, de unde "ne transmite" să fim mai prudenți în acțiuni și mai ales să ne ascultăm bine intuiția înaintea oricărei decizii importante.
➡️ 24 Aprilie – Mercur conjuncție Uranus – vești sau mesaje surprinzătoare / idei și soluții practice ni se dezvăluie.
➡️ 25 Aprilie – Mercur și Venus cuadratura Saturn – provocări în comunicare și în relații, obstacole, efort, frustrări, insatisfacții legate de realitatea concretă
 
Cât despre staționarea lui Pluto, cred că aceasta se va resimți încă din 22 Aprilie.
Senzația va fi cumva și de încetinire, lentoare, parcă vom fi opriți în loc pentru o schimbare de traseu.
Oricum pe casa astrologică unde staționează Pluto vom trăi evenimente de destin, răsturnări de situații și conștientizări puternice, mai ales între 25 și 28 Aprilie (intenționez să va povestesc detalii într-un Live, pentru fiecare Zodie și Ascendent în parte).
 
Este important de știut că Lilith nu predispune doar la ispite în sezonul Taurului, foarte des energia ei indică anumite frici, poate chiar iraționale, acele scenarite negative din capul nostru care se pot amplifica în legătură cu resursele noastre, banii câștigați, siguranță noastră, mai ales dacă privim la societatea actuală care pare un haos...
 
Să înțelegem cu toții că adevărata siguranță pornește din interior, de la conexiunea cu Spiritul, iar dacă noi ne facem treaba bine, cu credință și iubire, cu perseverență și devoțiune, Universul are grijă de noi, ne asigura supraviețuirea pe Pământ și de ce nu, chiar abundență.
Dar mai presus de materie, să nu uităm că “trezirea spiritului” este cea mai importantă, înțelegerea Adevărului Divin care este Iubirea, doar astfel putem aduce Împărăția Cerurilor pe Pământ.
 
O săptămâna bună cu surprize plăcute!
 
Astrolog Laura Hagiu
https://www.facebook.com/AstrologLauraHagiu 
 


Astro Shop

Cele mai noi articole