Saptamana 28 martie- 3 aprilie! Context astrologic tensionat!

Autor: Nicoleta - luni, 28 martie 2011, 769 vizualizari

Avem in fata o saptamana agitata, cu un context astrologic tensionat, bogat in schimbari de vibratie si evenimente importante.

Mai intai, pe 31 martie, Mercur isi incepe mersul aparent retrograd prin Berbec, ceea ce inseamna ca timp de trei saptamani ne obliga sa revenim asupra unor decizii luate in ultima vreme, sa ne corectam declaratiile, sa ne reevaluam pozitia fata de unele persoane din preajma noastra, sa ne asiguram ca facem alegerile care slujesc propriul adevar. Nu e o perioada potrivita pentru noi inceputuri, ci mai degraba pentru ajustari, corecturi, reevaluari, reluari ale unor proiecte si relatii mai vechi. Ies la iveala adevaruri incredibile, ne intoarcem in trecut pentru a clarifica lucrurile in privinta unor relatii, dar si pentru a intelege ce vrem cu adevarat.

Pe data de 2 aprilie, Marte paraseste semnul Pestilor si intra in Berbec, intregind contextul astrologic zbuciumat al acestei perioade. Mai ales ca exact in momentul in care Marte schimba zodia, se intalneste cu Luna, cu Uranus si cu Luna Neagra, aspect violent, care poate aduce intorsaturi bruste de situatie, schimbari spectaculoase, revolte sociale, evenimente la extreme, adevarate lovituri de teatru. Practic, orice e posibil. Orice structura veche se poate darama. Putem asista la "decapitari", dezvaluiri socante, evenimente care scapa de sub control.

Sirul evenimentelor este continuat de aspectul de Luna Noua in Berbec, care are loc pe data de 3 aprilie. Acest aspect este unul foarte important, aducand, de asemenea, schimbari de directie, obligandu-ne sa renuntam la vechi in favoarea noului. Este momentul sa facem propriile alegeri si sa ni le asumam. Sa tinem cont mai putin de ce vor altii si sa ne ascultam inima. Sa ne uitam in interior, mai mult decat in exterior. Sa fim noi insine. Sa ne abandonam in mainile Divinitatii.

Nicoleta Svârlefus

 

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole