Ritualul de eliberare la Eclipsa de Lună Plină din Scorpion

Autor: AstroCafe.ro - marti, 02 mai 2023, 12910 vizualizari

Eclipsa de Lună Plină din Scorpion atinge vârful în data de 5 Mai 2023. Această eclipsă poate aduce finaluri bruște, dezvăluie secrete sau stârnește evenimente din trecut care necesită atenție din partea noastră. Deși există un sentiment de greutate atașat acestei eclipse, se pare, de asemenea, că Universul ne reamintește să ne încredințăm, să ne găsim libertatea și să fim mânați de un sentiment de curiozitate și speranță cu privire la ceea ce urmează. 

Aveți încredere în tot ceea ce este eliberat din viața voastră sub această eclipsă. Folosiți energia eclipsei pentru a vă alimenta cu un sentiment mai mare de libertate și pentru a vă alinia viața pe un făgaș, potrivit binelui vostru cel mai înalt.

Ritualul de eliberare la Eclipsa de Lună în Scorpion

Acest ritual este bine să se facă cel puțin o data, în perioada 26 Aprilie - 15 Mai 2023 
Vei avea nevoie de următoarele:


Începe ritualul zilnic cu Meditația inimii(caută pe YouTube). 
Această meditație activă este concepută pentru a-ți deschide energia inimii, pentru a-ți reechilibra chakrele și pentru a activa energia compasiunii. Este modalitatea perfectă de a da startul acestui ritual.

Odată ce ai încheiat meditația, ia-ți pixul și hârtia și scrie într-un jurnal tot ceea ce simți. Iată câteva exemple: 
"Vreau să eliberez..."  
"Mă simt cel/cea mai blocat/ă atunci când..."  
"Obișnuințele care nu-mi mai servesc sunt…"
"Mă stresez prea mult pentru..."
"Este timpul să mă opresc din…"
"Îmi eliberez controlul asupra..."

Încearcă să scrii cel puțin 10-20 de minute. Sapă cât poți tu de adânc. După ce ai scris, citește ceea ce ai scris și reflectează  asupra oricăror perspective sau momente de conștientizare. Dacă ai identificat lucruri pe care dorești să le eliberezi, gândește-te ce anume te poate sprijini în demersul de a elibera. 

Ia hârtiile și pe expir, rupe-le în bucăți cât mai mici. Imaginează-ți că la fiecare ruptură, eliberezi și renunți în mod activ la tot ceea ce nu-ți mai servește.

De asemenea, poți folosi și următoarea mantră: "Sub lumina Eclipsei de Lună din Scorpion, cer ca tot ceea ce nu-mi mai servește, tot ceea ce mă reține și mă ține pe loc, tot ceea ce mă împiedică să fiu cea mai autentică versiune a mea și să-mi trăiesc viața în cel mai autentic mod, să se elibereze blând și fără efort din viața mea.  
Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Așează bucățile de hârtie pe care le-ai rupt pe o farfurie și pune cuburile de gheață deasupra. Gheața care se topește peste hârtii, reprezintă simbolul eliberărării, al evaporării a tot ceea ce nu-ți mai servește. Pe măsură ce gheața se topește, curăță-ți aura și spațiul în care locuiești cu tămâie, salvie sau palosanto.

În timp ce faci acest lucru, poți rosti următoarea mantră:
"Simt că orice greutate dispare. Sunt mai ușor/ușoară, am claritate. Aura mea strălucește puternic. Aura mea este echilibrată, sunt aliniat/ă cu dorința sufletului. Stau în magia mea.

Acum poți mânca legumele, fructele sau nucile, încercând să te conectezi cu energia Mamei Pământ la fiecare înghițitură. Permite alimentelor să te ajute să te conectezi cu corpul tău. Mulțumește-i Mamei Pământ pentru mâncarea pe care o mănânci. După ce ai terminat de mâncat, stai câteva secunde în liniște, fă câteva respirații profunde și încearcă să te conectezi cu interiorul tău. Intuiția ta ar trebui să fie sporită, așa că ai încredere în orice mesaj sau intenție care vine către tine.  
Odată ce gheața s-a topit, poți arunca hârtiile.

Ritualul tău este complet! Eclipsa de Lună să aducă binecuvântări pentru tine!

Sursa articol: www.foreverconscious.com 

----- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole