Ritual de Lună Nouă în Leu: Deschide-te către un nou capitol al vieții tale!

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 09 august 2023, 6672 vizualizari

Luna Nouă în Leu din 16 August aduce o energie volatilă care ne poate declanșa sentimente profunde, legate de valoare de sine.

Unele informații noi pot ieși la suprafață, creând schimbări bruște în viețile noastre, dar această Lună Nouă servește drept reamintire, că niciodată nu este prea târziu să ștergem totul și să începem din nou. Ritualul este conceput să curgă cu energiile Lunii Noi. Sper să îți placă!

Ritual de Lună Nouă în Leu 

Acest ritual este cel mai benefic a se practica în perioada 11-26 August 2023.

Vei avea nevoie de următoarele:


Ritualul începe cu procesul de cumpărare a cadoului/cadourilor. Pe măsură ce te gândești să îți faci un cadou, permite dragostei de sine să îți fie ghid. Știi că meriți acest cadou și permite-ți să simți că îți oferi o părticică din luxul Leului. Poate fi ceva simbolic, poate fi chiar o floare sau o piatră din grădină. Intenția de a-ți oferi acest cadou este aceea de a te sărbători. Odată ce ți-ai oferit cadoul, așează-l într-un loc din care să îl poți vedea și ori de câte ori te uiți la el, permite-ți să te cuprindă un sentiment de bucurie. În cazul în care cadoul este ceva comestibil, îl poți mânca și după încheierea ritualului.

Pasul următor este legat de curățarea Aurei cu instrumentul de curățare ales. Pe măsură ce te cureți de sus până jos, rostește următoarea mantră:

Mulțumesc acestui instrument de curățare a Aurei. Încep din vârful capului și mă deplasez în jos până la degetele de la picioare, permițând energiei să curgă acolo unde trebuie. Cer ca orice energie stagnantă să se miște acum. Cer ca orice lucru greu din corpul meu sau din câmpul meu să se uşureze şi să se dizolve dacă nu mai este necesar. Sunt curățat/ă. Sunt reînnoit/ă. Aura mea vibrează mai sus.

Odată ce ți-ai curățat Aura, poți, de asemenea, să treci la curățarea spațiului în care locuiești, dacă simți să faci lucrul acesta.

Ia-ți pixul și hârtia și începi să scrii despre următorul capitol al poveștii tale. Cum vrei să arate următorul capitol din viața ta? Capitolul se poate întinde pe următoarele câteva săptămâni, pe luna următoare sau chiar pe anul în curs. Scrie doar ceea ce ți se pare potrivit pentru situația în care te regăsești. Scrie tot ce ai vrea să se întâmple, tot ce ai vrea să simți. Ești personajul principal din povestea ta, așa că, imaginează-ți în ce tip de călătorie ai vrea să pornești. Ce rezoluții ai vrea să îți creezi pentru ca viața ta să meargă mai departe cu ușurință și bucurie? Bazează-te pe locul de unde ai venit, dar simți-te liber să fii atât de imaginativ și inventiv pe cât îți place pe măsură ce scrii despre acest nou capitol din viața ta.

După ce ai terminat de scris, gândește-te la tot ceea ce ți-a venit să scrii. Te-a surprins ceva? Următorul tău capitol te face să te simți entuziasmat în privința propriei vieți? Permite ca orice apare, să apară. Poate ar fi bine să-ți stabilești niște obiective care să ducă la împlinirea acestui nou capitol din viața ta.

Oferă-ți permisiunea de a integra tot ceea ce dorești să apără în viața ta și așează-te confortabil pentru meditația de curățare  a chakrelor (găsești pe YouTube astfel de meditații). După ce meditația s-a încheiat, ritualul este complet.

Pot apărea conștientizări importante care te pot face să te simți mai aproape de „următorul capitol”, pe măsură ce trece săptămâna.
Pasul final al ritualului de Lună Nouă în Leu este să te bucuri de cadoul tău.  
Lună Nouă binecuvântată!

Sursă articol:www.foreverconscious.com

-----   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole