Ritual de eliberare la Luna Plină din Săgetător - 4 Iunie 2023

Autor: AstroCafe.ro - marti, 30 mai 2023, 4678 vizualizari

Luna Plină din Săgetător din 4 Iunie 2023 ne surprinde cu un spirit aventuros. De asemenea, ne ghidează să ne ușurăm, să nu luăm lucrurile prea în serios și să ne facem timp pentru joacă. Dar atunci când ne uităm mai profund, se pare că această Lună Plină ne transmite să ne îngrijim de responsabilitățile noastre și să fim mai organizați.

Având în vedere că Luna Plină poartă două tipuri de calități vibraționale, ne-am putea trezi, în funcție de locul în care ne aflăm în viața noastră, fie că avem nevoie de mai mult timp pentru joacă, fie că alocăm mai mult timp responsabilităților. Cele două pot fi chiar împletite.

Săgetătorul este condus de săgeata arcașului și poate că acesta este indiciul la care ar trebui să fim atenți. Arcașul trebuie să se concentreze pentru a-și pune amprenta și dacă adoptăm aceeași focalizare și ne menținem aliniați cu ceea ce este cu adevărat important, vom putea naviga cu mai multă ușurință prin aceste energii.

Pentru a vă ghida, am creat un ritual pentru această Lună Plină în Săgetător. Acest ritual implică o stare de reflectare asupra interiorului și o muncă de eliberare.

Ritual de Lună Plină în Săgetător - Iunie 2023

Acest ritual este recomandat să se realizeze în perioada 1-11 iunie 2023

Veți avea nevoie:


Adunați la un loc toate ingredientele necesare ritualului. Luați instrumentul de curățare ales și începeți să vă curățați aura. În timp ce faceți acest lucru, rostiți următoarea mantră:

“Îmi curăț energia cu lumină și iubire. Îmi aduc corpul într-o aliniere completă. Sunt perfect echilibrat în minte, trup și suflet. Mă ocup de responsabilitățile mele, având grijă de nevoile mele. Prioritizez o rutină de auto-îngrijire care îmi permite să prosper. Tind la inima mea, astfel încât spiritul meu jucăuș să poată crește. Sunt ușor/ușoară. Sunt iubire. Sunt curat/curată.”

După ce v-ați curățat propriul câmp energetic, curățați spațiul din jurul vostru și ingredientele pentru ritual. Pe măsură ce faceți acest lucru, puteți rosti mantra: 

Curăț acest spațiu cu lumină și dragoste. Numai dragostea poate sălășlui aici. Doar lumina poate trăi aici. Spațiul meu este curățat. Spațiul meu este pur. Spațiul meu este protejat.  
Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!”

Așezați-vă într-o poziție confortabilă și începeți meditația de reîncărcare cu energie. Această meditație are rolul de a vă reîncărca și de a vă restabili câmpul energetic, dându-vă putere, stimulând motivația și restabilind sentimentul de încredere. După ce ați terminat această meditație, ridicați-vă și scuturați-vă corpul înainte de a continua cu restul ritualului.

Luați o parte din orezul din castron în mâini și gândiți-vă la ceva ce ați dori să eliberați, să încheiați sau la ceva ce vreți să fie rezolvat sau finalizat în viețile voastre. Rostiți cu voce tare, toate acele elemente de care doriți să vă eliberați în timp ce țineți orezul în palme.

După asta, aruncați orezul în vasul cu apă. Ideea este că orezul acționează precum un conductor pentru orice eliberați sau cereți să fie încheiat. Ținând orezul în mâini sau între degete, rostiți următoarea mantră:

“Eliberez și renunț la teama de a nu fi suficient de bun/ă sau suficient de demn/ă pentru a avea profesia pe care mi-o doresc cu adevărat.”

După ce ați consumat tot orezul, începeți să amestecați cu degetul, în sens invers al acelor de ceasornic. În timp ce faceți această mișcare cu degetul, fie rostiți mantra de mai jos, fie spuneți cu voce tare orice vă vine sau orice simțiți să spuneți în acel moment: 

Eu fac curățenie, dau drumul la tot. Eliberez tot ce nu funcționează în viața mea. Am renunțat la regretele mele și la durerile din trecutul meu. Recunosc că umbrele există, dar nu reprezintă viața în întregimea ei. Viața mea este liberă, lumina mea este limpede. Nu sunt cel/cea care cedează fricii mele. Universul mă ghidează să pot crește. Sunt deschis/ă la lumină. Sunt deschis/ă la iubire. Sunt deschis/ă  către întregimea care curge de Sus. Sunt eu însumi/însămi, sunt autentic/ă mă iubesc pe mine și viața mea. Mamă Lună, îți mulțumesc pentru această curățare, îți multumesc pentru această lumină. Sunt eu. Sunt întreg/întreagă și am încredere în felul în care curge viața mea.”

Stați un moment în tăcere, reflectând asupra oricăror emoții sau sentimente care au fost stârnite în interiorul vostru. Fiți atenți la toate mesajele care vin către voi. 

În cele din urmă, luați paharul cu apă. Ținând paharul cu ambele mâini, recitați următoarea afirmație pentru a încărca apa și apoi beți-o:

Încarc această apă sub Luna Plină din Iunie. La fiecare înghițitură, îmi aduc corpul în aliniere. Fiecare înghițitură infuzează bucurie în celulele mele. Fiecare înghițitură mă stabilizează. Această apă îmi curăță Spiritul, îmi hrănește Sufletul. Pe măsură ce beau apa aceasta, mă voi simți restaurat/ă vindecat/ă  și trezit/ă. Pe măsură ce beau apa aceasta, corpul, mintea și sufletul meu se vor simți la un loc.”

Înainte de a încheia ritualul, luați vasul cu apă în care ați pus orezul și aruncați-l afară, în grădină sau îngropați-l în pământ. Dacă nu aveți acces la o grădină, este bine să scurgeți apa în chiuvetă și să aruncați orezul.
Ideea este să încercați pe cât posibil să redați pământului toate ingredientele.  
Să aveți o Lună Plină binecuvântată!

Sursa articol:www.foreverconscious.com

-----
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole