Revenirea la esența feminină

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 23 august 2014, 3276 vizualizari
Revenirea la esența feminină

Trăim vremuri în care, mai mult ca niciodată, femeii i se cere să revină la esența ei feminină și să-și descopere puterea interioară pentru ca vindecarea să se producă la nivel planetar.

De ce femeia? Pentru că nașterea și hrănirea a tot ce înseamnă viață se manifestă prin femeie. În uterul femeii zace o putere nemărginită, puterea creației. 

A venit timpul ca femeia să se trezească, să înceteze să se mai zbată încercând să fie asemenea bărbatului, să-și accepte și să-și valorifice feminitatea, în cel mai profund sens al cuvântului.

Dragă femeie,

În tine se află pulsul dătător de viață, iar tu încă te mai îndoiești de ceea ce poți realiza…

A da naștere nu înseamnă neapărat a da naștere unui copil, ci a da naștere la tot ceea ce vrei să se concretizeze în viața ta. Poate fi un proiect, un vis care se cere materializat, o operă care se cere creată. Când ești în contact cu energia feminină, spațiul din care creezi e atât de fertil, încât tot ce atingi prinde viață, iar scuzele nu-și mai au loc în viața ta. Aceasta este adevărata fertilitate- puterea de a crea. 

Tu ce creezi în viața ta?

În tine e izvorul frumuseții din care artiștii și-au astâmpărat setea de creație, iar tu încă te sabotezi că nu corespunzi anumitor standarde de frumusețe…

În prezent femeile tânjesc să fie admirate, adorate, iar toată industria frumuseții trăiește de pe urma acestei aspirații. Cum ar fi dacă ai conștientiza că tu ești întruchiparea principiului feminin divin pe acest pământ și că frumusețea e un mod de a fi, nu un ideal după care să tânjești? 

Inima ta e căminul iubirii și tu încă tânjești după iubire, comportându-te ca și cum nu ai merita iubire…

Spațiul inimii e nemărginit și mintea nu poate cuprinde cât poate duce inima. De aceea, a avea grijă de inima ta înseamnă să o curăți de resentimente, ranchiună sau orice rană din trecut și să o lași deschisă precum o fereastră spre cer, să intre lumina. Iubirea e precum lumina, ea intră doar acolo unde este loc, la fel si masculinul. 

Mai mult ca niciodată, ți se cere să încetezi să mai cari în spate grija pentru ceilalți și să te întorci spre tine însăți, începând cu trupul tău. Cum te simți în trupul tău? 

Ce mai face uterul tău? Ce mesaj are pentru tine? 

Dar inima ta? Ce anume încearcă să-ți spună de multă vreme și tu continui să ignori? 

În medicina chineză, există un meridian care face conexiunea între inimă și uter. Cele două spații sunt atât de interconectate, încât dacă inima suferă, uterul se îmbolnăvește și invers. Astfel, toate maladiile și problemele de sănătate specific femeii își au cauza în raportul pe care femeia îl are cu feminitatea ei- cu principiul feminin divin. 

Prin femeie se educă o întreagă generație. De aceea, mai mult ca niciodată, femeia e chemată să-și asume responsabilitatea pentru viața ei, pentru ce înseamnă a fi femeie, să vindece rănile pe care le poartă de la toate femeile din generațiile anterioare și să-și trăiască plenar feminitatea. 

Dacă vrei să explorezi pe pielea ta aceste lucruri, te aștept un workshop în București, pe 30-31 august, detalii aici!

Cu drag, 

Adela Haru 

www.lifeinbalance.ro

Imagine: www.crystalinks.comAstro Shop

Cele mai noi articole