Revelații numero-astrologice. Ce ne zgâlțâie în aceste zile

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 03 aprilie 2020, 12888 vizualizari
numero

Ce ne cam zgâlțâie în aceste zile este conjuncția lui Marte cu Saturn pe la începutul casei Vărsătorului (cine știe astro, se uită pe unde e prin harta lui și vede ce domeniu de viață e pus sub lupa acestei energii, cine nu, întreabă un astrolog). Și ca să fie și o cireașa pe acest tort astral, mai bagă bățul prin gard și imprevizibilul Uranus să-l zgândăre pe marele și solidul Saturn.

Așa cum am citit/auzit/ aflat din analizele unor minunați astrologi - cărora le mulțumesc pentru toată cunoașterea pe care o dau cu drag și cu mare probitate și responsabilitate profesională - este o energie care va "răscoli" cu impetuozitatea marțiană cam tot ce ține de structuri și autoritate, care-s prin parohia lui Saturn și ne va cam ține în... surprize, surprize! (că să citez o populară emisiune din vremuri apuse), datorită influenței uraniene.

Ce mi-a atras atenția este că toate aceste aspecte se întâmplă în luna Aprilie, care este a 4-a dintr-un an de vibrație 4 (2020). Deci 4+4=8.

Dacă mă uit puțin la ordinea planetelor în Sistemul Solar - Marte este a 4-a de la Soare, Saturn - a 6-a și Uranus a 7-a.Deci operăm cu vibrațiile lui 4, 6 și .7.

Așa cum știu eu de la profu' de numere, 4 ține de cadre, reguli, legi în și prin care funcționăm, dar și de ceea ce facem practic, palpabil, precum și de corpul fizic.

Ce înțeleg eu este că acest aspect vine să ne oblige să schimbăm cadrele de viață, legile după care funcționăm, atât în ceea ce facem practic, cât și în relațiile noastre (2020 e un 4 din 2 de 2, care țin de relații, emoții, afectivitate etc.). Și factorul declanșator este tot un... 4, adică ceva ce ține de corpul fizic și are energia de Foc (înțeleg că COVID 19 inflamează lucrurile și la propriu și la figurat!)

Țînând cont că Marte (a 4-a planetă) e în conjuncție cu Saturn (a 6-a planetă), ar reieși că 4+6 = 10, adică suntem propulsați cu forță multiplicatoare a lui 0 să ne reîntoarcem la Sine și să găsim o nouă Direcție (1).

Tensionează acest aspect Uranus, o planetă transgenerationala, care e cunoscut pentru comportamentul sau rebel și degrabă "schimbatoriu" de orânduiri și de cutume la nivel social, macro adică! Și tot lui Uranus îi place tot ce ține de Viitor și de Inovație. Uranus este a 7-a planetă de la Soare. 7 ține de spiritualitate, de relația cu Divinitatea, de înțelepciune și de învățarea prin experiențe revelatoare.

Marte (4), Saturn (6) și Uranus (7) alchimizate dau... 8! (4+6+7= 17 --> 8)

Și iată și cheia acestui moment: 8 este liderul, conducătorul, simbolul puterii și al infinitei capacități de a ne transformă spre a rămâne împuterniciți prin Sinele nostru Divin și în relație cu Lumea.

Momentul actual ne cere să nu mai așteptăm de la conducători sau de la alții să ne facă Legea și legile, ci să ne devenim fiecare propriul conducător cu autoritatea iubirii, armoniei și echilibrului și pe aceste baze solide și refăcute din temelii să ne clădim noile cadre de viață, relațiile cu ceilalți și cu Dumnezeu.

Să ne fie cu folos aceste momente de grație Divină pe care ni le oferă Universul în marea lui înțelepciune spre a schimbă lumea prin schimbarea paradigmei personale a fiecăruia dintre noi!

Mulțumesc Valeriu Pănoiu si Romeo Popescu pentru cheile magice pe care mi le-ați dat ca sa pot vedea Lumea in esența ei!

Corina Chelaru

Pe Corina o gasiti aici: https://www.facebook.com/eclatsdetoilesCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole