Renuntarea inainte de a atinge succesul

Autor: AstroCafe.ro - marti, 09 septembrie 2014, 15611 vizualizari
Renuntarea inainte de a atinge succesul

Multi dintre noi am ajuns la un moment dat in viata la “usa” care se deschide spre o noua realitate, un nou spatiu, un nou set de posibilitati. De multe ori, atunci cand creezi mai mult spatiu pentru tine in viata ta, vei tinde sa crezi ca nu mergi nicaieri, ca toate “eforturile” tale nu au nici un sens, ca poate ar trebui sa renunti..asta se poate intampla cand poate mai ai doar 2-3 pasi spre o deschidere atat de mare incat nici nu iti poti imagina. Si, de multe ori, chiar inainte de a deschide acea “usa”, renunti.

De multe ori, asta se intampla pentru ca de fapt nu vrei sa reusesti cu adevarat. Acela este momentul, cand esti aproape sa deschizi  “usa”, cand renunti. Te gandesti ca vei pierde ce e cunoscut, ca ceilalti te vor parasi sau te vor judeca, ca vei ramane singur. Vei cauta apoi o situatie densa sau grea pentru a te opri. Iti vei crea o problema, iti vei lua un job nou, vei intra intr-o relatie noua, orice, vei crea o dificultate financiara, te vei distrage cu ceva, doar ca sa nu alegi sa mergi mai departe.

Sa pasesti in acest spatiu al unei noi realitati necesita sa renunti la tot ce ai gandit ca este real, ca este adevarat, la tot ce ti s-a spus sau ai invatat. Cand treci “dincolo” , un nou univers se deschide. 

Poate fi intens si inconfortabil. Tot ce trebuie sa faci este sa permiti sa fie asa cum este. Alegerea de a sta cu intensitatea care exista iti va da constientizarea despre cum sa fii cu ce este.

Alegerea pe care e nevoie sa fii dispus sa o faci este: Indiferent de ce se va intampla, chiar daca pierd pe toata lumea si tot ce consider de pret in aceasta realitate, merg mai departe, indiferent de cum arata. Iti raman alaturi atunci doar intrebarea si alegerea.

Cum ar fi daca ai alege sa pasesti in acea realitate, dincolo de aceasta realitate? Cum ar fi daca ai recunoaste ca ai curajul si capacitatea sa o faci? Cum ar fi daca nu ai mai renunta chiar inainte de a primi  ceea ce ai cerut?

Dr. Carleta Tiba Facilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.comAstro Shop

Cele mai noi articole