Relatiile- ceva ce adauga calitate vietii tale sau parte din viata ta?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 05 noiembrie 2013, 2541 vizualizari
Relatiile- ceva ce adauga calitate vietii tale sau parte din viata ta?

Relatiile reprezinta unul din modurile in care functionam in aceasta realitate. Relatia reprezinta distanta dintre doua persoane; relatia de  cele mai multe ori reprezinta separare de ceilalti si de noi. Relatie inseamna de fapt opozitie, tu opus mie. 

Care sunt relatiile primordiale din viata ta? Sotul, prietenul, mama, tatal, sora, fratele, copilul, prietena, prietenul, pisoiul, catelul, casa in care locuiesti, masina pe care o conduci? Ce s-ar intampla daca ai pierde una din aceste relatii? Daca “a pierde” una din aceste relatii inseamna pentru tine a pierde bucuria de a trai, inseamna ca ai facut aceste relatii parte din viata ta, prin urmare, cand “le pierzi” pierzi parte din viata ta.  

Dar daca in loc de a face relatiile parte din viata ta, le faci ceva ce adauga o anumita calitate si energie vietii tale? Cea mai mare parte a suferintelor din realitatea in care traim se datoreaza relatiilor. Foarte putini oameni aleg sa faca relatiile un element care le expansioneaza viata in toate aspectele. Putine persoane creeaza bucurie, pace, amuzament, posibilitati noi in relatii. Cei mai multi oameni aleg posesivitatea, lupta, excluderea celorlalti, teritorialitatea, renuntarea de sine in relatii. 

Dar daca altceva este posibil in zona relatiilor? Si daca relatiile pot deveni parte din celebrarea vietii pe pamant? Sau, o oportunitate de a crea comuniune, frumusete, recunostinta si placere a simturilor? Exista o alta posibilitate in relatii si exista instrumente usor de aplicat care te ajuta sa creezi aceste relatii. Este acum timpul pentru “Totul in viata vine la mine cu Usurinta, Bucurie si Glorie” si in zona relatiilor?

E viata ta, e responsabilitatea ta, e bucuria ta sa o creezi asa cum vrei. Ce alegi sa creezi?

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com

 Astro Shop

Cele mai noi articole