Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Scorpion

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 13 decembrie 2017, 54613 vizualizari

Cand e Luna in Scorpion, ne asteptam la incrancenari, frici aparute la suprafata, emotii intense, dorinta de a controla cat mai mult din realitatea noastra, dar si un mare magnetism, intuitie pregnanta, mesaje subtile, intelegerea mai profunda a unor situatii si capacitatea de a fi mai concentrati pe ceea ce e important. Cumva, atasamentele sunt mai evidente acum, dar si nevoile si dorintele.

In zilele cu Luna in Scorpion, sa bem apa multa, iar cand e Luna in descrestere, e minunat sa tinem post (negru, daca ne tine), pentru ca acum e momentul prielnic pentru eliminarea toxinelor din corp. De asemenea, e un excelent moment daca ne-am propus sa renuntam la un viciu, la ceva nesanatos, la un comportament care nu ne sustine sanatatea si prosperitatea sau ne ia din putere. 

Tot ce e toxic poate sa plece mai usor cand e Luna in Scorpion, daca suntem determinati si facem alegeri in acest sens.

Tot ce facem astazi si maine pentru zona intima are un efect benefic sporit. Baile de sezut (cu cretisoara, coada soricelului, traista ciobanului, musetel) sunt excelente pentru ameliorarea si tratarea afectiunilor ginecologice, renale, hemoroizi. Apa in cada sa fie pana la nivelul soldurilor, iar peste ea se adauga infuzia de plante.

De asemenea, tot ce facem pentru sanatatea sangelui si a colonului, mai ales daca e vorba despre cure de detoxifiere (cu sare amara, de pilda), are mai multe sanse de izbanda.

Culoarea de baza in zilele Scorpionului este verde. De mancat si de purtat. Inclusiv lenjeria de pat e bine sa fie verde, mai ales daca suferim de afectiuni renale sau ginecologice. Legumele verzi contin multa vitamina E, necesara pentru starea de sanatate a organelor genitale si nu numai.

 

Astro Shop

Cele mai noi articole