Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Scorpion

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 13 decembrie 2017, 57410 vizualizari
Când e Luna în Scorpion, ne așteptăm la încrâncenări, frici apărute la suprafață, emoții intense, dorința de a controla cât mai mult din realitatea noastră, dar și un mare magnetism, intuiție pregnantă, mesaje subtile, înțelegerea mai profundă a unor situații și capacitatea de a fi mai concentrați pe ceea ce e important. Cumva, atașamentele sunt mai evidente acum, dar și nevoile și dorințele.

În zilele cu Luna în Scorpion, să bem apă multă, iar când e Luna în descreștere, e minunat să ținem post (negru, dacă ne ține), pentru că acum e momentul prielnic pentru eliminarea toxinelor din corp. De asemenea, e un excelent moment dacă ne-am propus să renunțăm la un viciu, la ceva nesănătos, la un comportament care nu ne susține sănătatea și prosperitatea sau ne ia din putere. 

Tot ce e toxic poate să plece mai ușor când e Luna în Scorpion, dacă suntem determinați și facem alegeri în acest sens.

Tot ce facem astăzi și mâine pentru zona intimă are un efect benefic sporit. Băile de șezut (cu crețișoară, coada șoricelului, traista ciobanului, mușețel) sunt excelente pentru ameliorarea și tratarea afecțiunilor ginecologice, renale, hemoroizi. Apa în cadă să fie până la nivelul șoldurilor, iar peste ea se adaugă infuzia de plante.

De asemenea, tot ce facem pentru sănătatea sângelui și a colonului, mai ales dacă e vorba despre cure de detoxifiere (cu sare amară, de pildă), are mai multe șanse de izbândă.

Culoarea de bază în zilele Scorpionului este verde. De mâncat și de purtat. Inclusiv lenjeria de pat e bine să fie verde, mai ales dacă suferim de afecțiuni renale sau ginecologice. Legumele verzi conțin multa vitamina E, necesară pentru starea de sănătate a organelor genitale și nu numai.

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
🌐 Facebook 🌐 Instagram
 


Astro Shop

Cele mai noi articole