Razi in drumul tau catre un mariaj mai bun! Mark Gungor

Autor: AstroCafe.ro - marti, 29 octombrie 2013, 14187 vizualizari
Razi in drumul tau catre un mariaj mai bun! Mark Gungor

Vă prezentăm astăzi un seminar din seria numita LAUGH YOUR WAY to a Better Marriage (2009) cu Mark Gungor, care vine să facă un pic de lumină în ceea ce privește mintea bărbaților și a femeilor. 

Stilul plin de umor si talentul actoricesc al oratorului fac din aceste seminarii un alt fel de stand up comedy, un alt mod de predare pe care personal il agreăm mai mult, decat stilul serios, dramatic ... Mark Gungor este un preot american care vorbeşte în seminariile sale despre viața de cuplu, într-un stil unic. 

“Creierul bărbaților este unic. Creierul bărbaţilor este alcătuit din cutii mici, pentru orice: o cutie pentru mașină, o cutie pentru bani, o cutie pentru serviciu, o cutie pentru soție, o cutie pentru copii, o cutie pentru soacră pe undeva prin subsol. . . avem cutii peste tot! Iar regula este: aceste cutii nu se ating! Când un bărbat deschide un anumit subiect, se duce la cutia respectivă, o trage afară, o deschide și discută DOAR despre ce se află în ACEA cutie. Apoi, după ce a discutat despre ce se află în acea cutie, o închide și o așează la loc cu mare atenție, FĂRĂ să atingă celelalte cutii.

Creierul femeilor este foarte diferit de cel al bărbaților. Creierul femeilor este ca un ghem de fire, şi TOTUL este conectat la TOT: banii se duc la maşină, maşina la serviciul tău, copiii la mama ta, şi TOT este conectat la TOT! Creierul femeilor este ca rețeaua de internet, şi totul merge pe bază de energie pe care o numim Emoţie. Acesta este unul din motivele pentru care femeile tind să-şi amintească totul, pentru că dacă iei un eveniment şi-l asociezi unei emoţii, acesta ţi se imprimă în memorie şi îţi aduci aminte de el pentru totdeauna. Acelaşi lucru se întâmplă şi la bărbaţi, doar că nu se întâmplă aşa des pentru că, sincer, nouă NU NE PASĂ! Femeile tind să le pese despre TOT! Şi le place la nebunie asta!

Bărbații au o cutie în creierul lor despre care majoritatea femeilor nu știu nimic. Aceasta anume cutie nu are NIMIC în ea. De fapt, o numim Cutia- Nimic, iar dintre toate cutiile pe care un bărbat le are în creier, aceasta este favorita noastră. Dacă un bărbat are ocazia, se duce la cutia lui cu nimic tot timpul. De aceea un bărbat poate face lucruri care par a fi moarte cerebrală pentru ore întregi, precum pescuitul. Şi iubim asta. De aceea un bărbat poate sta în faţa televizorului şi să … (aici mimica lui Mark spune totul!). Desigur, asta le înnebuneşte pe nevestele noastre, care vor veni şi vor spune: OPREŞTE-TE! De fapt, chiar au studiat asta. Cu câţiva ani în urmă, cei de la Universitatea din Pennsylvania au făcut un studiu şi au descoperit că bărbații au abilitatea să nu se gândească la nimic, şi totuși să continue să respire.

Femeia nu poate. Mintea lor nu se opreşte niciodată! Ele nu pot înţelege Cutia-Nimic, iar asta le înnnebuneşte! Pentru că NIMIC nu o irită mai mult pe o femeie decât să vadă un bărbat care nu face NIMIC!" 


Sursa: Iesirea din MatrixAstro Shop

Cele mai noi articole