Radiestezia ca arta

Autor: AstroCafe.ro - joi, 24 septembrie 2009, 6461 vizualizari
Radiestezia ca arta

“Radiestezia e o metodă inforenergetică care permite operatorului radiestez să găsească sursa de apă subterană, zăcăminte de metale, ţiţei, pietre preţioase şi obiecte ascunse sau găsirea anomaliilor biologice şi/sau patogene cu ajutorul unui instrument cu formă specială, fie din lemn de alun la vechii fântânari, fie din metal (sârmă de cupru, oţel, argint dentar). Urmărindu-i mişcările, în teren, la planşă sau pe hartă se conturează, reperează, localizează poiziţia sau arealul ocupat ori zona afectată, respectiv.” Sursa: Wikipedia.

Arta radiesteziei este cunoscuta din vechime, ca mai toate artele de “cunoastere” a lumii care ne inconjoara. Pe vremuri, si chiar si in zilele noastre, existau “fantanarii” – acei oameni care “descopera” sursele de apa de la mare adancime, folosind o nuielusa de alun. Meseria de fantanar o poate avea doar cineva “curat” din punct de vedere energetic. Cel mai adesea, inainte de a porni in cautarea sursei de apa, fantanarul se pregateste la nivel energetic si spiritual, adica tinand post si fiind in rugaciune. Asta presupune ca el este “curat” la nivele subtile ale fiintei sale si poate obtine cu usurinta “informatiile”. Nuielusa de alun este folosita ca instrument datorita elasticitatii sale si continutului ridicat de apa.
 .
Ce se intampla in timpul “cautarii”? Fantanarul isi propune sa gaseasca izvorul de apa, isi spune un algoritm care contine formule “magice” precum: “sa gasesc izvorul cu apa cea mai pura si de folos, care sa aibe urmatoarele caracteristici (si le insira)”. Impulsul energetic al algoritmului se transmite nuielusei care incepe sa vibreze in momentul in care “rezoneaza” cu sursa de apa ce corespunde algoritmului cerut.
 .
Radiestezia are la baza aceasta “metoda” de gasire a apei. Operatorul radiestezic isi propune sa gaseasca un anumit izvor, zacamant, obiect sau persoana, isi formuleaza un algoritm al carui impuls energetic pleaca de la el “prin undele nevazute ale Universului”, intra in contact energetic cu subiectul cautat, si apoi ia calea intoarsa spre operator.
 .
Instrumentele operatorului sunt mai multe. Cele mai cunoscute sunt pendulul si ansa si raportorul. Acestea din urma au fost inventate si brevetate de catre Dl Claudian Dumitriu, care de altfel este Fondatorul si Presedintele Societatii Romane de Inforenergetica “Sfantul Andrei”.
 .
Oricine poate folosi pendulul si ansa si raportorul. Prea putini obtin si rezultate. Motivul este simplu. Pentru a avea rezultate cel mai adesea trebuie sa te afli intr-o stare de liniste deplina, care sa iti permita sa formulezi algoritmii de cautare in mod corect. Cel mai mare prag pe care il au de trecut cei care incep sa foloseasca aceste instrumente este: neincrederea. Cand incepi sa le folosesti pentru a obtine raspunsuri la propriile intrebari sau ale altora, obtii anumite rezultate care, daca sunt reale nu-ti vine a crede, daca nu sunt reale te fac sa iti pierzi increderea. Este de preferat ca atunci cand incepi sa te “joci” cu ele sa ai incredere in tine, si daca cunosti pe cineva care stie si are experienta, sa rogi sa te verifice.
 .
Cu instrumentele radiestezice poti determina si afla multe informatii despre mediul care te inconjoara: de la curatenie spirituala si energetica, pana la atasamentele fata de lucruri sau persoane, de la surse de apa sau zacaminte pana la sursele bolilor si ale necazurilor.
Infoenergetica a elaborat un sistem de parametrii inforenergetici care, prin masurare, iti pot oferi o imagine de ansamblu asupra subiectului cercetat, asta presupunand si stadii de degradare sau evolutie umana, tendinte de boala si/sau refacere a structurilor umane, animale sau minerale.
 .
Masuratorile radiestezice, realizate de catre un operator radiestezic experimentat, pot duce la descoperiri de persoane disparute, la obiecte pierdute, pot determina cauzele unor probleme in casa, birou sau relatii.
Cu toate acestea prin masuratoare radiestezica nu se poate pune diagnostic medical si nici nu este recomandat. Tratamentele radiestezice nu inlocuiesc medicamentatia, dar realizate impreuna pot creste sansele de vindecare.
 .
Radiestezia este o arta pentru oricine isi doreste sa creasca spiritual si sa se puna in ajutorul celorlalti.


Andreea Talmazan
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole